Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor voordeur en deur carport schilderen:

Voordeur en deur carport schilderen

Ik zoek een schilder voor het schilderen van alleen de deuren (geen kozijnen) op de begane grond. Het gaat alleen om de buitenkant van de deuren. Het gaat om 2 houten deuren, waarvan 1 overdekt is en de andere als voordeur geldt.
Onze klant uit Kudelstaart (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voordeur en deur carport schilderen uit heel Nederland:

Asbest verwijderen en nieuwe golfplaten op carport

Graag een prijsindicatie voor het volgende. Er moet asbest van onder golfplaten worden afgevoerd en nieuwe golfplaten op carport worden bevestigd. De rabatdelen aan de voorkant moeten ook vervangen worden. Daarbij wil ik een stuk hout aan de voorkant van mijn huis boven de voordeur tot aan badkamerraampje bovenverdieping laten vervangen door een houtsoort dat tegen de zon kan. Globale prijs

Houtwerk en goten aan buitenkant vrijstaand huis vervangen

Over enkele maanden ontvangen we de sleutel van onze nieuwe huis. Aan dit huis is de nodige achterstallige onderhoud buiten ontstaan wat aangepakt moet worden. Zoals: - vervangen goten & afvoeren rondom (op sommige plaatsen is deze nu lek) (graag uit gaan van 55m) - vervangen van al het houtwerk (boeidelen en gevelbekleding) door Keralit (of iets vergelijkbaars), graag uit gaan van 100 m2. - Vervangen bitumen bij de 2 balkons - Plaatsen carport voor de dubbele garage / voordeur (plaats waar nu de balken zitten (ook deze balken zijn slecht). (graag uit gaan van 5m x 4m) Graag ontvangen we voor bovenstaande werkzaamheden een indicatieve prijs met wat toelichting. Hierna zullen we een aantal aannemers uitnodigen om eens langs te komen en een definitieve vaste prijs te overleggen.

Garage tot kapsalon verbouwen

Onze garage met carport willen wij verbouwen tot volwaardig kapsalon. We willen een stuk bergruimte houden van 3x3 meter of 2x3 meter. Bestaande garage is 6x3 meter enkelsteens, niet geïsoleerd. Aan de zijkant van de garage bevindt zich een achterom van 90 cm. Deze willen we graag behouden zodat we nog met de containers en fietsen achter het huis kunnen komen waar de nieuwe berging zich zal bevinden. Voordeur woning bevind zich nu aan zijkant woning, voor ingang van de garage. De garage willen we naar voren trekken (2 tot 3 meter) waardoor de carport deels verdwijnt. Dit zorgt dat onze voordeur in het midden van de kapsalon zou komen. Dat is niet wenselijk. We zoeken dus een oplossing waarin onze voordeur goed bereikbaar is. De kapsalon kan qua breedte 3 meter worden, qua lengte ongeveer 6 tot 7 meter. Er is een warmwatertappunt aanwezig. Aansluiting op het riool zal moeten worden gerealiseerd op meerdere punten vanwege wasbakken, eventueel een wc, en keukentje. De salon zal veel lichtinval moeten hebben, dus wellicht lichtstraten in dak, glazen voorpui enz. Hoogte mag hoger dan het huidige bouwwerk zodat er meer ruimte gecreëerd wordt. Eventueel een verdieping een bovenop waardoor we eventueel verloren bergruimte uit garage terugwinnen in extra kamer voor de woning. We hebben al meerdere schetsen voor de nieuwe situatie gemaakt.

Afdak maken bij de voordeur

Ik wil bij onze voordeur graag een afdak laten maken. Ik heb bij Gamma hiervoor een lichtgewicht constructie gezien van staanders met heldere polycarbonaat platen erop, die gebruikt kunnen worden voor een afdak of carport. Ik heb deze nog niet besteld. Ik wil graag weten wat de montage zal kosten.

Overkapping of carport bouwen voor twee garages

Ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen voor een overkapping van twee aaneengesloten garages van ongeveer 6 meter breed en tot over de voordeur, ongeveer 1.50 meter diep. Totale oppervlakte is 9 m2. Het geheel gebouwd van hout.

Tuinontwerp en advies bij nieuwbouwwoning

Ontwerp tuin en bestrating en aanleg bij nieuwbouwwoning in Meerstad. Woning wordt opgeleverd. Graag in overleg met de aannemer de aanleg voldoen. Zie voor afmetingen bijgevoegde bestanden. Graag alleen reageren met een inschatting van een totaalprijs en een grof voorstel. Wij nodigen dan op basis van deze voorstellen graag een aantal mensen uit met wie wij een samenwerking zien zitten. Wensen: - Bestrating van straat naar voordeur, berging en carport: 'vriendelijke' natuurlijk ogende klinkers (geen antraciet / betontegels), eventueel schelpen? - Fietsenberging voor of achter het huis (onderzoeken wat eisen welstand hierin zijn en samen met ons oplossing vinden) - Terras van composiet vlonderplanken in verlengde van veranda woning: aan 'serre' en woonkeuken (deel aan 'serre' wordt overdekt door beweegbare zonwering) - Aan straatkant wordt 'heg' geleverd door gemeente - Aan waterkant verdiept (halfrond? ) terras met bestrating, vaste vuurplaats en eventueel vaste zitplek (en houtopslag? ) - Achtertuin voornamelijk gras - Elementen van cor-ten staal met daarin beplanting voor én achter het huis - Begroeiing in vorm van siergrassen, eventueel vetplanten - Ronde / organische vormen - Boom in voortuin en achtertuin aan het water in hoek naast terras (Chinese treurwilg? ) - Kleur door gebruik van planten als Japanse es/acer en gekleurde siergrassen en andere planten die goed samen gaan met siergrassen - Groene erf afscheiding aan één kant van het perceel - Uitzicht op water niet ontnemen - Plek voor een droogmolen en speelplek met schommel en zandbak (speelplaatstegels? ) - Onderhoudsvriendelijk (niet meer dan 2x per jaar onderhoud) - Oplossing voor een 'hek' richting waterkant ivm klein kind

Afdak maken en steunpaal van de carport vervangen

Ik wil bij mijn voordeur een klein afdak laten maken, vanaf de muur tot aan het dak van de carport. Er moet ook een steunpaal van de carport worden vervangen. Ik nodig bedrijven graag uit om de situatie hier met mij te bespreken en alles in te meten. Daarna ontvang ik graag een prijsopgave.

Halfopen carport bouwen

Ik wil graag een carport bij mijn woning laten plaatsen. Het mag een eenvoudige uitvoering zijn, maar ik wil wel dat deze aan de voorzijde afgesloten kan worden. Via de carport is er dan ook toegang naar de voordeur. Ik wil graag een vakman uitnodigen om de situatie hier te beoordelen en mij te adviseren. De maten van de carport moeten nog worden vastgesteld. Ik ontvang graag een prijsopgave.

Gronden en schilderen van het plafond

Het betreft het gronden en schilderen van de carport, ongeveer 32 m2. Ook het kozijn van de voordeur plus 2x kozijnen, zijraam onder de carport, moeten geschilderd worden. Alles gebroken/crème wit. Graag ontvang ik een offerte inclusief en exclusief de materialen.

Uitbouw aan de keuken plaatsen

Wij willen de keuken uitbouwen aan de voorzijde van het huis over de gehele breedte van 5540 mm. Hier is nog een voordeur en die zal verplaatst moeten worden naar de zijkant van het huis. Daar zit een groot raam met kozijn, deze zal iets aangepast moeten worden. De uitbouw wordt 2480 mm diep, 5540 mm breed en de hoogte wordt 2600 mm. (van hout) De uitbouw krijgt een plat dak met lichtkoepel of lichtstraat. Geen deuren maar 4 raampjes. Ook zal er een stukje van de carport moeten worden gehaald, omdat hier een muur onder komt. Ook zal er voor de doorbraak een stukje (+/- 85 cm) dragende muur moeten worden gesloopt. En een kozijn worden weggehaald. Het uitgraven en afwerking gaan we zelf doen. In week 24 wordt de bouwvergunning aangevraagd. Tekeningen zijn beschikbaar.