Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Kudelstaart te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Kudelstaart heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Kudelstaart u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Kudelstaart of directe omgeving.

123 klanten uit Kudelstaart bevelen een bij Casius in Kudelstaart aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Kudelstaart bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: groot schilderonderhoud voor- en achtergevel en kozijnen, betonvloer van bedrijfskantine verven met betonlook (300 m2), pleisterwerk plafonds en woning binnenwerk schilderen, wanden en plafond latex spuiten, hele huis buitenom schilderen, schilderen van binnen- en buitenkant woning, buitenschilderwerk tussenwoning Oegstgeest, volledig schilderwerk buiten, schilderen van de muren, buitenschilderwerk 3 verdiepingen van rijtjeshuis, steenstrips plaatsen woonkamer muur, buiten schilderwerk kozijnen, dakkapel en daklijsten, schilderwerk buiten, schilderen overstek en dakkapel, schilderen van buitenkant houten woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Kudelstaart staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Kudelstaart:

Voordeur en deur carport schilderen

Ik zoek een schilder voor het schilderen van alleen de deuren (geen kozijnen) op de begane grond. Het gaat alleen om de buitenkant van de deuren. Het gaat om 2 houten deuren, waarvan 1 overdekt is en de andere als voordeur geldt.

Deuren en kozijnen buiten voor en achter schilderen

Buiten - Voordeur, Achterdeur. Kozijnen voorzijde en achterzijde. Voorzijde: beneden en bovenverdieping. Achterzijde alleen benedenverdieping. Betreft een standaard eengezinswoning.

Kast schilderen

Ik heb een buffetkast en die wil ik graag geschilderd hebben in de kleur RAL9004 mat. De afmetingen zijn: 160 cm breed, 223 cm hoog en 45 cm diep. De kast is gemaakt van gerecycled eikenhout. Graag hoor ik van U wat de eventuele kosten zijn.

Schilderen van een woning

Hello, I would like to have a quote for interior painting my house which is 135 m2 area situated. Graag ontvang ik een offerte voor het sauzen van de wanden en plafonds. De woonoppervlakte is 135 m2. Graag maak ik een afspraak om alles op te meten en een offerte te ontvangen.

Buitenzijde dakkapel schilderen

De buitenkant dakkapel lakken en schilderen. De dakkapel is circa 4 meter breed. Hij zit aan de achterzijde van de woning. De kozijnen van de ramen zijn van hout. De buitenzijde is bekleed met trespa. Het boeideel is ook met trespa bekleed (zijkant en voorkant). Graag telefoon overleg hierover.

Muren opnieuw behangen

Ik wil graag mijn muren beneden opnieuw laten behangen (oude behang moet er nog af). Wat gaat mij dit kosten? Het is ongeveer 30 m2 (woonkamer beneden en gang boven). Ook heb ik een paar tuintegels die nog gelegd moeten worden (op maat gesneden). Is er iemand die mij hierbij kan helpen en wat kost het?

Behang afstomen en behangen eerste etage

Ik wil graag mijn huiskamer en voorhal opnieuw laten behangen. Het oude behang moet eraf en het nieuwe moet erop. Uiteraard zorg ik zelf voor behang en behangplaksel, en wat ik nog meer moet zorgen dat er is,

Spuitwerk op het plafond aanbrengen

Het betreft het opnieuw spuiten van het plafond, na -inmiddels gedroogde- waterschade van ongeveer 30 cm. Deze plek dient voorbehandeld te worden zodat eventuele resterend vocht er niet doorheen komt. Er is een foto beschikbaar. Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Bijwerken en sauzen van plafonds en muren

Ik wil de wanden en het plafond in mijn woonkamer/keuken laten opfrissen. Het plafond moet worden schoongemaakt en hier en daar moeten wat gaatjes worden opgevuld en het plafond moet wit worden gesausd. Er moet ook een lamp worden verhangen. Er is één wand met steenstrips en op de andere wanden zit spachtelputz met een fijne korrel. Al deze wanden moeten wit worden gesausd. De maat van het vertrek is ongeveer 7 x 5 meter en 2,6 meter hoog. Ik ontvang graag een prijsopgave.

Buitenzijde huis schilderen

Wij zoeken een buiten schilder, maar denk dat daar iemand voor langs moet komen om te zien hoe het huis eruit ziet. Per m² is dit moeilijk in te schatten. Gaat om een aantal deur kozijnen, ramen en boeidelen. Betreft een eengezinswoning met 2 verdiepingen.

Latexspuitwerk aanbrengen in een woning

Betreft een relatief nieuwe tussenwoning (oplevering 2008) waarvan de zolder onlangs is verbouwd. We hebben nu een overloop, 2 slaapkamers en een wasruimte gescheiden door gipsbeton binnenmuren en een zolder met vlizotrap. Aan beide kanten van de verdieping staan dakkapellen die gelijk doorlopen in het plafond. Ook het trapgat naar de 1e verdieping is meegenomen in de verbouwing. Muren = 80 m2, plafond = 30 m2. Alles is al strak gestuukt (ook het trapgat naar de eerste verdieping), maar nog niet alles is droog op dit moment. Vandaar dat we een marge hebben voordat het spuitwerk zou kunnen beginnen. Wanden: Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Behangklaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Behangklaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Huiskamer behangen

Ik wil graag mijn huiskamer en gang laten behangen. Het is ongeveer 40 vierkante meter. Er zit nu ook behang op, als optie ook het verwijderen van het huidige behang in de offerte meenemen.

Huis behangen

Behangen van een woning, totaal ca. 267 m² muur, met glasvezelbehang. Woning is nieuwbouw, wanden zijn behangklaar. Voorstrijken is nodig i.v.m. vocht. Offerte graag excl. materiaal.

Witten van een plafond

Ongeveer 45 m2 plafond witten.

Woonkamer schilderen incl. alle kozijnen ...

Woonkamer schilderen incl. alle kozijnen en radiator. alle kozijnen in het huis. Zolder met ramen, 2 slaapkamers met deuren/ kozijnen en ramen, hele benedenverdieping met deuren/kozijnen enz.

Ik zou graag een offerte ontvangen voor ...

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het schuren en schilderen van onze kozijnen aan de buitenkant van het huis. Bij een goede offerte gaat het om 2 huizen, nl. ook die van de buren.

Het is een nieuwbouwwoning, muren zijn ...

Het is een nieuwbouwwoning, muren zijn behang/schilderklaar opgeleverd.

We hebben 2 dakkappellen op zolder laten ...

We hebben 2 dakkappellen op zolder laten plaatsen. De hele kap is gestucd. De kap, dakkapellen en de muren dienen geschilderd te worden. De balken, de vensterbank en de afschotting dient ook geschilderd te worden. Eventueel willen we het buitenwerk(vensters en deuren 1e en 2e etage) ook laten schilderen. (Aparte offerte)

Het betreft het schuren en twee keer in ...

Het betreft het schuren en twee keer in de olie zetten van een hardhouten bankirai terras oppervlakte is 20m2