Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor een keukenkast wit schilderen:

Een keukenkast wit schilderen

Ik zoek een schilder die mijn houten keukenkast wit kan schilderen. De kast is ongeveer 110 bij 180. Waarschijnlijk eerst schuren dan schilderen, maar laat ik aan de vakman over. Hoogglans wit.
Onze klant uit Koog aan de Zaan (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een keukenkast wit schilderen uit heel Nederland:

Vervanging keukenkast na waterschade

Als gevolg van waterschade is een keukenkast onderaan uitgezet aan twee zijden en sluit de vaatwasserdeur niet meer. Het betreft een wit hoogglans kast met laden (90 cm), laden zijn nog in tact kast heeft een zichtdeel links (door verdiept keukenblad). Zou graag deze kast vervangen en bestaande laden laten terugplaatsen.

Keuken opnieuw bekleden met folie

Betreft vakantiewoning. Huidige folie laat los en scheurt. Dient zsm opnieuw te worden bekleedt met folie. Kleur wit of grijs, hoogglans of zijdeglans. Betreft koelkast (klein) Bovenkastje Apothekers la kleine la en kastdeur 4 grote la kast carrousel 2 keukenkast vaatwasser front open kastje met glas en plankjes zijkant koelkast, blinde panelen etc, afvoer afzuig

Keuken laten wrappen

Ik ben opzoek naar iemand voor het wrappen van een keukenkast met daarin een oven, koelkast en apothekerskast. In de kast zitten melkglas deurtjes en wil vragen of het mogelijk is deze ook te laten beplakken. Mocht dit echter niet mogelijk zijn ben ik ook benieuwd of het mogelijk is dat alle kastjes hoogglans wit geverfd worden. De kasten bevinden zich op de begane grond en zijn goed bereikbaar.

Volledige keuken verbouwen

In welke stijl heb je interesse? Modern. Wat moet er gebeuren? Keukenblad vervangen, nieuwe keukenkast deuren plaatsen, apparatuur vervangen (kookplaat, oven, koelkast, diepvries, kortom een volledige verbouwing). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Wij hebben een U-vormige keuken landelijk klassiek. Willen graag naar moderner wit.

Onderplaat keukenkast vernieuwen

Mijn onderplaat van mijn dubbele keukenkast is na diverse malen weaterschade kromgetrokken Alleen de onderplaat is slecht en de onderplint is dikker OPffrerte voor nieuwe plint en onderplaat keukenkastje Hij is hoogglans wit

Keukenkast wit maken

Ik ben pas verhuisd mijn keukenkasten zijn lichtgeel. Ik wil graag witte keukenkastjes. Ik wil graag de mogelijkheden weten (wrappen of schilderen). Betreft 13 kastjes en lades.

Losse keukenkast leveren

Ik wil graag een offerte voor de levering van een losse keukenkast. De kast moet 80 centimeter breed, 60 centimeter diep en 180 centimeter hoog zijn. Een hoge ladekast voor pannen, een ladekast voor borden enzo en een ladekast voor doekjes, een magnetron erin en boven deurenkast. De kast moet geleverd worden in het wit. Ik plaats de kast zelf.

Leggen van nieuw laminaat

Leggen van ongeveer 65.6 m2 laminaat ( Jan des Bouvrie laminaat met V-groef wit 2.66 m²) in gemeubileerde woning. De kasten zullen worden uitgeruimd en dus gemakkelijk te verschuiven. Gang, slaapkamer en woonkamer - aansluitend keuken. Ondervloer ligt er al. Nieuwe plakplinten leggen rondom (Jan des Bouvrie plakplint 907 voor laminaat met V-groef wit 240 cm). Keukenkast en keukenblok staan op huidig laminaat - dus deze uitzagen. Ik wil graag het oude laminaat laten verwijderen.

Kastdeurtjes vervangen in Siematic keuken

We zouden graag onze Lift O Mat omhoogtrekdeur (bestaand uit 2 delen) vervangen voor 2 draaideurtjes van onze bovenkast van de Siematic keukenkast. Corpus Wit (vanille/carnee structuur 07), uitvoering SF10 (Totale afmeting: 123,7 breed en 67 cm hoog). Hier zouden we dus 2 scharnier draai deurtjes (van ongeveer 62 cm breed en 67 hoog) voor in de plaats willen. Het geheel hoeft niet per definitie van Siematic zelf te zijn.

Keukenkast met waterschade vervangen

Offerte voor levering en plaatsing van nieuwe kast wit 60 cm breed, onder het aanrecht en nagaan of andere kasten ook zijn aangedaan door het water.