Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Koog aan de Zaan te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Koog aan de Zaan heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Koog aan de Zaan u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Koog aan de Zaan of directe omgeving.


Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Koog aan de Zaan bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: muren stuc (740 m2), 915 m2 Latex spuiten, buitenkant vrijstaand huis bj 1926, alle buitengevels van een woning wit schildereren, volledige voorzijde woning schilderen, buitenzijde jaren-70 woning kaleien (wit), gevel (deels) reinigen en geheel schilderen, buitenschilderwerk, ik wil graag woning laten schilderen en behagen, schilderen buitenwerk, schilderwerk ramen & kozijnen voorgevel 2 panden, schilderen benedenverdieping: entree, woonkamer, keuken en 3 deuren, bestaande villa wanden met latex afspuiten, schilderwerk, alle kozijnen van buiten schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Koog aan de Zaan staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Koog aan de Zaan:

Een keukenkast wit schilderen

Ik zoek een schilder die mijn houten keukenkast wit kan schilderen. De kast is ongeveer 110 bij 180. Waarschijnlijk eerst schuren dan schilderen, maar laat ik aan de vakman over. Hoogglans wit.

Water damage to celing below bathroom

Ik zoek een schilder die waterschade kan herstellen aan mijn wanden. Het gaat in totaal om ongeveer 2 m2. Of het alleen geschilderd of ook gestuced moet worden is mij niet duidelijk.

Binnen- en buitenkozijnen en -deuren schilderen

Binnen en buiten schilderen van huiskmr raam/slaapkmr raam kozijnen. Voor-, achter-en bergingsdeur binnen en buiten plus kozijnen. En 7 nieuwe binnendeuren die nog afgelakt dienen te worden. Staan in grondverf vanuit de fabriek. Kozijnen zijn van staal. Eventueel in overleg.

Raamkozijn schilderen

Its about painting the 2nd floor window frame (see pictures).

Muur witten

Het betreft het dichtstoppen van wat gaatjes en het witten van een muur van 6 x 2.50 meter. Eventueel nog een muurtje witten van 2.50 x 1.20 meter zonder gaatjes.

Vitrinekasten spuiten

Wij willen volgend voorjaar ons interieur wat gaan aanpassen. We overwegen om 2 vitrinekasten die nu bruin gebeitst zijn, wit te laten spuiten. We laten de klus hier graag even beoordelen en laten ons dan ook adviseren over de mogelijkheden. We ontvangen graag uw prijsopgave.

Meubels schilderen in 'Riviera Maison'- stijl

Wij hebben blank gelakte eiken meubels en zijn nu op zoek naar een schilder die deze meubels kan voorzien van schilderwerk in de stijl van 'Riviera Maison'. Dat wil zeggen, de onderzijde wit en de bovenzijde gelakt hout. Het gaat om een salontafel, eettafel en dressoir. We laten de meubels hier graag even beoordelen en ontvangen daarbij uw prijsopgave.

Latex spuiten in de nieuwbouwwoning

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht. De buitenmuren hebben een laag stucwerk en de binnenmuren zijn gibo. De beneden verdieping bedraagt ongeveer 100 m2 en deze willen wij laten spuiten. Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Behangen van hallen en gangen

Ik zoek iemand om te laten behangen in een voorhalletje, de gang en 1 wand in een tussenhal. Er zijn 6 rollen behang gekocht. Alles is klaar om te kunnen behangen. Ik heb behang gekocht waarbij lijm op de wanden moet worden aangebracht. Alles is in huis. Ik heb eventueel ook twee schragen.

Nieuw behang plakken

Oud behang verwijderen en nieuw behang plakken. Het gaat om ongeveer 30 m2. Ik koop het behang zelf.

Behangen

Verwijderen van bestaande behanglaag en het aanbrengen van nieuw behang, aangeschaft bij GAMMA. Het betreft ongeveer 25 m2 tot 30 m2.

Verfspuiten van kraaldelen en balken

Ik heb een vraag of het mogelijk is om houten kraaldelen van ongeveer 48 m2 en 6 houten balken wit te spuiten. Balken dienen geschuurd te worden zijn voorzien van beits (net aan gebracht), maar willen toch wit. Graag hoor ik of dit nog op korte termijn kan en wat daar de kosten van zijn. Onze stukadoor komt aanstaande maandag bij ons de bovenboel stucen en later afspuiten hopelijk kan het daarvoor nog gedaan worden.

Buitenmuur schilderen

Op de buitenmuur zit verkeerde verf. De verf dient verwijderd te worden en dan opnieuw geschilderd. De oppervlakte is ongeveer 20 m2.

Schilderen van deur- en raamkozijnen

Ik wil aan de voorzijde van het huis mijn kozijnen en ramen laten schilderen. Het zijn twee open ramen / kozijnen, een bloembak, een zolder raam en een erker.

Deur en ramen repareren en schilderen

Repair and paint rotten wood on outside door and window frames. Houtrot aan de onderzijde van de buitendeur en bij delen van raamkozijnen, repareren en daarna verven. Een raam op de begane grond en een op de eerste verdieping. Ik zoek bij voorkeur iemand die Engels spreekt.

Schilderen MDF-kast en TV-meubel

Wij willen onze nieuwe mdf-kast en tv-meubel laten schilderen. Het is voorgevormd mdf, maar de zijkanten zijn bruin. Eigenlijk willen we deze kleurstelling houden. Het gaat om een grote kast. Gegrond MDF. Er is nog geen verf in huis, kan in overleg geleverd worden. Kast is in totaal 3.5 meter breed, een deel tot aan het plafond, bankje en het andere deel is ongeveer een 1.15 hoog. Mogelijk kan ik een foto van de kast aan u sturen.

Wanden latexen

Wanden ongeveer 150 m2, moet nagemeten worden. Huidige ondergrond: papierbehang Gewenste afwerking: alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 100 m2, geschat. Vrijdag komt er iemand voor glasvezelbehang, voor die tijd wil ik graag contact en een offerte van u.

Spuitwerk op wanden aanbrengen

Wanden Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Behangen slaapkamer

Slaapkamer behangen 10 rollen. Wat is daar de prijs van.

Het gaat om het schilderen van alle ...

Het gaat om het schilderen van alle muren van begane grond en twee verdiepingen. Ondergrond wordt gestuct. Woning te Assendelft.

De boeidelen van het dak van een 2 onder ...

De boeidelen van het dak van een 2 onder 1 kap moeten worden geschilderd. Graag voor de winter.

De benedenverdieping heeft al jarenlang ...

De benedenverdieping heeft al jarenlang een schilderbeurt nodig. Echter, ik ben alleenstaand, heb geen familie of wie dan ook die mij hiermee wil helpen. Wat mij heel erg tegen staat is o.a. het verplaatsen van meubelen en bovendien mag ik dat niet doen vanwege een rughernia waar ik aan geopereerd ben. Een groot nadeel is, dat ik rook, dus waarschijnlijk moet alles 2 x geschilderd worden, voor mij dus een onmogelijke klus. Ook ben ik ooit begonnen met het aanbrengen van kunststof lambrizering in de hal, maar kwam niet verder dan de trap, aangezien dat allemaal schuin loopt. Ik neem aan, dat dit niet onder deze klus valt? De bovenverdieping zou eigenlijk ook moeten, maar ik ben bang dat daar totaal teveel tijd in gaat zitten.

Het schilderen van een eengezinswoning ...

Het schilderen van een eengezinswoning inclusief berging, vrijstaand schuurtje en dakgoten. Het merendeel van het schilderwerk is goed. Sommige delen zijn minder. Twee openslaande tuindeuren, de deur van de berging en de voordeur zijn nu gelakt. De lak is erg gebladderd en op sommige stukken volledig weg.

We willen de kozijnen (boven en beneden) ...

We willen de kozijnen (boven en beneden) en 2 dakkapellen van onze woning opnieuw schilderen