Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor 5 deurkozijnen en raam kozijnen schilderen:

5 deurkozijnen en raam kozijnen schilderen

Binnenschilderwerk met de volgende taken: 5 deurkozijnen en verschillende 6 raamkozijnen.
Onze klant uit Kolhorn (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 5 deurkozijnen en raam kozijnen schilderen uit heel Nederland:

Deuren, kozijnen, muren en plafonds schilderen

13 april krijg ik de sleutel van mijn appartement en ik wil graag mijn muren +/- 100 m2 en plafonds +/- 65 m2 laten doen en de raam- en deurkozijnen en de deuren laten schilderen. Het gaat om ongeveer 4 ramen, van ieder een ander formaat. Er zijn twee wanden waar behang op zit, dit verwijder ik zelf en dat zou ik weer behangen willen hebben.

Deuren en kozijnen schilderen

Ik zoek iemand voor het schilderen van de volgende werkzaamheden: Schilderen deuren met raam 3 zijdes Schilderen deuren zonder raam 5 zijdes Raamkozijnen 5 zijdes Deurkozijnen 10 zijdes Graag een losse offerte voor: 1 muurtje 6 m2 1 muurtje 12 m2 1 muurtje 15 m2

Buitenboel schilderen

Het gaat om het schilderen van 1 deur, 2 deurkozijnen, klein badkamerraam, 1 enkel raamkozijn, 3 raamkozijnen die geopend kunnen worden, 2 keer een halve pui met 1 raam die open kan en een aluminium schuifpui die in de nieuwe kleur mee-geschilderd dient te worden.

Wanden, plafonds en raamkozijnen schilderen

Ik wil het hele huis met 500 m2 wanden en plafonds en 5 raam/deurkozijnen en een steektrap laten verven. We gaan uit van een wit variant.

Schilderwerk in huis

Ik wil graag de kozijnen in mijn woning geschilderd hebben. Het gaat om diverse raam- en deurkozijnen in 6 ruimtes. Daarnaast wil ik ook graag de muren behangen hebben, in de woonkamer, entree en beide slaapkamers. De woning heeft 2 woonlagen en is 6.64 meter breed en 7.77 meter lang. De verf en het vliesbehang zijn aanwezig.

Raam- en deurkozijnen en deuren schilderen

Rijtjes huis buiten kant houten ramen en kozijnen

Schilderwerk buitenom de woning

Schilderen van raam en deurkozijnen buitenom. Werkzaamheden: 3 deurkozijnen plus bovenraampje 5 kleine raamkozijntjes 9 middelgrote raamkozijnen Openslaande delen blauw, overig kozijnen wit Kunt u het voorwerk (schuren, schoonmaken) apart vermelden in de offerte?

Kozijnen buiten en binnen schilderen

De raam- en deurkozijnen, boeidelen en deuren van onze woning moeten geschilderd worden. Buitenkant ongeveer 12 kozijnen en aan de binnenkant 3 kozijnen.

Binnendeuren vervangen

Tussen 27 maart en 12 april willen wij 9 binnendeuren vervangen. De huidige deuren zijn opdekdeuren. Wij willen naar paneeldeuren. Uit kostenoverwegingen kunnen we dezelfde maten aanhouden (ca 201 x 85) , wel willen we de deurkozijnen fraai afwerken met architraven, en raam boven de deur vervangen door bijv een houtpaneel. Beslag (en deuren) kunnen we evt zelf aanleveren, moet wel geplaatst worden Graag verneem ik de kosten

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

Aan de achterzijde van een eengezinswoning wil ik graag een uitbouw van 2.50 meter diep en 6 meter breed laten plaatsen. De raam- en deurkozijnen die u in de achtergevel zitten willen wij graag behouden. De afwerking aan de binnenzijde zullen wij zelf verzorgen, de elektra en de convectorput moeten wel verplaatst worden. Er is voor zo ver wij weten geen vergunning nodig.

Partners

Partners van Casius