Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit IJmuiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in IJmuiden heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in IJmuiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in IJmuiden of directe omgeving.

357 klanten uit IJmuiden bevelen een bij Casius in IJmuiden aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit IJmuiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: muren stuc (740 m2), 915 m2 Latex spuiten, buitenkant vrijstaand huis bj 1926, alle buitengevels van een woning wit schildereren, volledige voorzijde woning schilderen, buitenzijde jaren-70 woning kaleien (wit), behangen en schilderen nieuwbouwwoning in januari 2021, gevel keimen 100 m2, gevel (deels) reinigen en geheel schilderen, buitenschilderwerk, ik wil graag woning laten schilderen en behagen, schilderen buitenwerk, schilderwerk ramen & kozijnen voorgevel 2 panden, woonkamer schilderen, buitenboel tussenwoning schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in IJmuiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in IJmuiden:

Alle kozijnen van buiten schilderen

Ik zoek een schilder die alle houten kozijnen van mijn woning (buiten schilderwerk) kan voorzien van nieuw schilderwerk. Het gaat om de begane, eerste- en tweede verdieping (voor- en achterzijde). Dit zijn allemaal houten kozijnen.

Een betonnen muurtje in een tuin voorzien van schilderwerk

Ik zoek een schilder die een betonnen muurtje in mijn tuin kan voorzien van een nieuwe schilderslaag. Het gaat om het verwijderen van de oude laag en het aanbrengen van een nieuwe. De muur is ongeveer 6 m2 en de benodigde verf is aanwezig.

Plafonds en wanden schilderen

Ik ben op zoek naar een schilder die de plafonds en muren van mijn keuken, hal en slaapkamers - totaal oppervlak circa 45 m² - kan schilderen. Huidige situatie is oud behangwerk wat deels beschadigd is.

Badkamer muurtegels, keuken muurtegels en wc muurtegels

Badkamer muurtegels schilderen. Muurtegels in de keuken schilderen en tevens de wc muurtegels schilderen. In alle 3 de ruimtes komen de tegels tot halverwege de muur. Totale oppervlakte is ca. 11 m2.

Boeidelen + gevelbekleding

Ik wil mijn houten gevelbekleding met boeidelen, weer mooi wit schilderen. De afmetingen zijn niet bekend.

Renovliesbehang aanbrengen en sauzen in de nieuwbouwwoning

De wanden van een nieuwbouw hoekwoning wil ik laten voorzien van renovliesbehang en daarna wit gesausd. De muuroppervlak wordt geschat op 350 m2.

Sausen hal

Sausen van muren van de net gestucte hal. 2 verdiepingen totaal ongeveer 35 m2.

Boeidelen schilderen

Schilderen (en dichten van enkele scheurtjes) van de boeidelen van alleen de dakgoten aan de voorkant en achterkant van een tussenwoning.

Praxis behang aanbrengen

Ik wil de wanden behangen in mijn nieuwe huis. De oplevering is medio of eind februari/begin maart. Het gaat om ongeveer 20 rollen behang. Het gaat om ongeveer 100 m2.

Schuur- en schilderwerk

Schuren en schilderen van het kozijn, alleen de buitenkant, van het voorraam, 2 bij 2 meter. Schilderen van het plafond van de badkamer, 2,5 bij 1,2 meter. Schuren en schilderen van 2 binnendeuren. Graag wil ik dat de binnendeuren meegenomen worden en elders worden geschilderd en dan wanneer deze gedroogd zijn weer terug meegenomen worden.

Behang aanbrengen in de slaapkamer

Graag zouden wij onze slaapkamer willen laten behangen. Het gaat om 30 banen, de muren zijn glad. Er hoeft geen oud behang verwijderd te worden.

Schilderwerk of latexspuitwerk aanbrengen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1955 en krijgen daarvan eind februari de sleutel. Wij willen daar de wanden in de woonkamer, de gang beneden en boven en op de 1e verdieping de wanden van 3 slaapkamers laten schilderen ofwel met latex laten spuiten. We weten het aantal m² nog niet, maar wellicht kunt u de maten vinden in de plattegrond op Funda. Wij ontvangen graag uw offerte voor zowel latex spuitwerk als gewoon schilderwerk.

Slaapkamer behangen

Ik wil graag een slaapkamer behangen hebben. Het gaat om betonlookbehang. Ik denk dat er 8 rollen op gaan. Er zit 10 meter behang op een rol. Er hoeft geen oud behang verwijderd te worden. Wat gaat dit me kosten?

Wanden van de woonkamer schilderen

Ik wil graag de wanden van de woonkamer laten schilderen. De woonkamer is 3.90 bij 5.20 meter (hoogte maximaal 2.60 meter). Het is voor een cliënt van ons, het is een vervuild huis maar het huis is wel bewoond. Bij voorkeur de materialen als aparte post opnemen in de offerte.

Muren spuiten van de woonkamer

Vraag met betrekking spuiten woonkamer van ongeveer 40 vierkante meter. Het gaat alleen om de muren en dan wit. De muren worden vandaag helemaal gestuct en zal dus nog een paar dagen moeten drogen. Nu wil ik volgende week aan de slag om zelf te rollen of dus laten doen (spuiten). Wat gaat het kosten om dit te spuiten en ik neem aan in de voorstrijk te zetten alles inclusief.

Nieuwbouw woning behangen

Ik wil graag een offerte voor het laten behangen met renovlies van onze nieuwbouw woning die hopelijk in week 24 opgeleverd wordt. Betreft nieuwbouw met 3 woonlagen. De totale muur oppervlakte is 270 m2.

Plafonds appartement witten

Het witten van plafonds in een appartement op de begane grond. Er is nooit gerookt in het appartement. Kamers zijn zo goed als leeg. Totale oppervlakte ongeveer 90 vierkante meter. Het appartement is 8 jaar oud, het zijn twee slaapkamers ( 15 m2 per kamer) woonkamer 45 m2, hal, binnenhal , toilet en badkamer 20 m2

Wanden en plafond spuiten met latex muurverf

Wanden en plafond spuiten met latex muurverf. Alles wit behalve een wand, antraciet. Muren en plafond zijn net gestuukt. Wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Plafond herstellen en schilderen

De klus gaat om het sausen van het keuken plafond van 3x4 meter en het sausen van het badkamer plafond van 2x3 meter. Beide plafonds zijn beschadigd tijdens de renovatie werkzaamheden. Dus krassen herstellen en witten.

Schilder- en kitwerk in huis

Plafond badkamer witten, kitrand venieuwen van douche, div. Kleine schilder werkzaamheden.

Airless verfspuiten van het plafond

Ik wil graag mijn plafond in de woonkamer laten spuiten, de vloer zal ik zelf afplakken. Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex.

Kersenhouten salontafel schuren en olien

Schuren en olien van een kersenhouten salontafel. Foto bijgevoegd.

Glasvezelbehang aanbrengen

Glasvezelbehanger gezocht voor het behangen van 2 kamers van ongeveer 3 x 4 meter. Het zijn wel hoge kamers. Ik heb een rol van 1 meter breed en 25 meter lengte. Lijm ook gekocht. De tweede kamer hoeft maar voor de helft gedaan te worden.

Buitenschilderwerk

Graag willen wij onze twee dakkapellen en goten laten schilderen. De dakkapellen zijn vorig jaar nieuw geplaatst en staan in de grondverf. 1 dakkapel van 1 meter breed en een dakkapel van 2,5 meter breed. En het gaat om ongeveer 18 meter aan goot.

Muurtje behangen

Een klein muurtje met een raam erin moet behangen worden. Behang is er al.