Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor buitenschilderwerk aan achterzijde:

Buitenschilderwerk aan achterzijde

Buiten schilderwerk 27m2 ( achterzijde van het huis)
Onze klant uit Huizen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenschilderwerk aan achterzijde uit heel Nederland:

Buitenschilderwerk aan kozijnen, deuren en portiek

Graag ontvang ik een prijsindicatie voor onderstaand schilderwerk. Ik besef me dat het zonder bezoek / bekijken van het huis een grove indicatie is. Algemene info huis: - Betreft een rijtjeshuis (tussenwoning) - Huis heeft 1 verdieping. Schilderwerk betreft dus de begane grond en de 1e verdieping Schilderwerk begane grond: - Portiek - 2 deuren woonhuis (ongeveer 100 cm breed, 210 cm hoog) - Kozijn met naar buiten openend raam: ongeveer 180 cm breed, 110 cm hoog - Groot kozijn: ongeveer 210 cm breed, 160 cm hoog - Schuur: 2 deuren (ongeveer 100 cm breed, 210 cm hoog) Schilderwerk eerste verdieping: - 3x kozijn van ongeveer 130 cm breed en 160 cm hoog. Hebben alle drie een naar buiten openend raam - 1x kozijn/naar buiten openend raam van ongeveer 50 cm breed en 160 cm hoog. Kleuren: - Alle kozijnen in RAL 9001 - Portiek donker blauw, kleurcode onbekend Graag een prijsopgave voor: - All inclusive, dus voorbewerken, verf, overig materiaal, voorrijkosten en dergelijke - Ook de binnenzijde van de kozijnen en deuren - Prijsindicatie voor eventuele kleine reparaties Extra, indien mogelijk: - Reinigen kunststof dakrand voorzijde en achterzijde Tot slot hoor ik graag welke verf wordt gebruikt en wanneer de opdracht op zijn vroegst uitgevoerd kan worden, in verband met de winterperiode.

Buitenschilderwerk aan de voor- en achterzijde

Graag zou ik een offerte aanvragen voor het schilderwerk van onze voor- en achtergevel. Het gaat om onderhoud van onze ramen en kozijnen, balkons, inclusief betonverf, en dakgoten op alle verdiepingen, behalve de begane grond, 1- en 2-hoog plus dak-terras. Hierbij dienen 2 openslaande deuren en een boeideel van een kozijn op het dakterras aan de achterzijde op 3-hoog te worden vervangen. Tevens is er aan de voorzijde een klein dakkapel, waar meer houtrot aanwezig is dan een kleine reparatie. Ik zou graag een offerte ontvangen voor deze werkzaamheden, inclusief steigerhuur, kleine houtreparaties en bovenstaande timmerwerkzaamheden. Uitvoering vóór winter 2018. Op verzoek kan ik foto's toesturen van de voor- en achterzijde van het pand.

Buitenschilderwerk van een volledige woning

Ik wil volgend voorjaar mijn volledige twee-onder-een-kapwoning aan de buitenzijde laten schilderen. Er is aan de achterzijde een aluminium schuifpui, de rest is allemaal hout. Ik vind het prettig als de schilder even komt kijken naar de staat van het huidige schilderwerk en het werk even inmeet. Ik ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Buitenschilderwerk aanbrengen

Het buitenschilderwerk van de woning is in 2010 voor het laatst gedaan. De voorzijde van de woning is ongeveer 4 meter breed en bestaat uit een gelaagde pui met houten kozijnen, een voordeur, een klein keukenraam en een badkamerraam. De achterzijde van de woning is ruim 11 meter breed en bestaat op de begane grond uit twee grote raampartijen met houten kozijnen en een achterdeur. Ook is er een schuifpui met kunststof kozijnen, die niet geschilderd hoeven te worden. Op de eerste verdieping zijn twee raampartijen, steeds bestaande uit drie ramen waarvan twee openslaande ramen, met houten kozijnen. In de tuin bevindt zich ten slotte nog een berging met een houten deur. Ik kan foto's toesturen die u wellicht een nog completer beeld geven.

Voor- en achterkant van een tussenwoning schilderen

Ik wil graag buitenschilderwerk laten verzorgen aan de voor- en achterzijde van onze tussenwoning. Het gaat om het schilderen van 4 deuren, kozijnen, een dakkapel en 1 wand van de berging. Alles moet weer worden geschilderd in dezelfde kleuren als die er nu op zitten, namelijk hoogglans wit en antiek boerengroen. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte. We hebben geen haast met de klus. We willen die in onderling overleg laten inplannen.

Buitenschilderwerk aan de achterzijde op drie verdiepingen

Ik wil buitenschilderwerk laten verzorgen aan de achterzijde van onze tussenwoning. Het gaat om 1 deur en 17 kozijnen/ramen. Het betreft de begane grond, 1e verdieping en 2e verdieping. Boven de kozijnen op de 2e verdieping zit een kunststof gevelbetimmering, die hoeft niet geschilderd te worden. Er is 1 kozijn op de 1e verdieping waar wat houtrot in zit. Dat moet eerst worden hersteld. Ik wil het werk als het mogelijk is nog voor de winter laten uitvoeren. Ik ontvang graag uw offerte.

Buitenschilderwerk en hout herstellen

Wij willen vanuit de VvE het volgende onderhoud laten uitvoeren: - Schilderen en houtherstel van 3 balkons - Schilderen en houtherstel van 1 raamkozijn - Glas vervangen in 2 raamkozijnen Het betreft werk op de begane grond, 2e en 3e verdieping, voornamelijk aan de achterzijde van het pand (balkons). We laten de klus hier graag even door u beoordelen en inventariseren. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Buitenschilderwerk aan deuren, ramen en kozijnen

Wij willen graag nog dit jaar buitenschilderwerk laten verzorgen aan onze tussenwoning. Het gaat om het schilderwerk op de begane grond en 1e verdieping aan de voorzijde en van de begane grond aan de achterzijde. We laten het werk hier graag even opnemen en ontvangen daarna uw offerte.

Nieuw buitenschilderwerk

Nieuw buitenschilderwerk: - Kozijnen waar nodig restaureren - schuren en lakken - Schilderen bestaande muurornamenten voorzijde woning (3 kleine) - Schilderen bestaande muurornament onder dakgoot voorzijde woning. - Kozijnen voorzijde woning: 6 + 1 dakkapel + dakgoot* - Kozijnen achterzijde woning: 1 achterpui + schuifpui + badkamer raam + 2 dakkapellen + dakgoot** * Kozijnen voorzijde woning gedetailleerd: 1ste verdieping 3 Kozijnen 2de verdieping 3 kozijnen 3de verdieping 1 dakkapel en dakgoot ** Kozijnen achterzijde woning gedetailleerd: 1ste verdieping, gehele achtergevel is van glas met houten kozijnen. 2de verdieping, schuifpui slaapkamer en doucheraam 2de verdieping, muur opnieuw wit 3de verdieping 2 dakkapellen en dakgoot Het dak wordt 21 augustus opnieuw bedekt. Dit duurt, aangeven door dakdekker, 2 tot 2,5 weken. Het is de bedoeling dat de schilder aansluit op de dakdekker in verband met de steiger.

Buitenschilderwerk aan woning

Schilderen 4 kleine ramen voorzijde en 5 kleine ramen achterzijde pand, 1 achterdeur en 2 x uitklapdeuren achterzijde pand en dakgoot achterzijde pand.

Partners

Partners van Casius