Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Huizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Huizen heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Huizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Huizen of directe omgeving.

972 klanten uit Huizen bevelen een bij Casius in Huizen aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Huizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: 16 huizen schilderen, 16 huizen schilderen (3 types 1 vrijstaand 2 type 2 onder 1 kap), buitenmuur schilderen, buiten schilder werk voor-en achterkant herenhuis, wanden en plafond behangen, gehele woning schilderen, buitenschilderwerk, gevlinderde betonvloer behandelen 460 m2, voordeur schilderen, schilder of spuitwerk binnenshuis, behangen van diverse ruimtes in oktober 2020, plafonds en muren van 8 vertrekken sauzen, buitenkant huis wit schilderen, schilderen buiten, buitengevels reinigen en wit keimen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Huizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Huizen:

Deuren, kozijnen, muren en plafonds schilderen

13 april krijg ik de sleutel van mijn appartement en ik wil graag mijn muren +/- 100 m2 en plafonds +/- 65 m2 laten doen en de raam- en deurkozijnen en de deuren laten schilderen. Het gaat om ongeveer 4 ramen, van ieder een ander formaat. Er zijn twee wanden waar behang op zit, dit verwijder ik zelf en dat zou ik weer behangen willen hebben.

Buiten schilderwerk van een hoekwoning

Alle 4 houten kozijnen beneden en boven schilderen van een hoekwoning. Beneden ook de schuifpui schilderen. Tevens ook de houten afdekplaat aan de zijkant van het huis onder de dakpannen.

Open zoldertrap schilderen wit 9010

Ik ben op zoek naar iemand voor het schuren en schilderen van een open zoldertrap met 13 treden.

Buitenzijde huis schilderen

Schilderen van deuren en kozijnen, betreft: voordeur, 1 raamkozijn, dakkapel en boeideel aan de voorzijde, aan de achterzijde: raamkozijn en deur op begane grond, dubbele dakkappel op 1e verdieping (via plat dak, geen steiger of ladder nodig). Er is enige reparatie aan houtwerk noodzakelijk.

Trap schilderen

Het is een open trap met 12 treden waar de treden zijn beschadigd. Ik wil graag dat iemand dit voor ons zou kunnen schilderen.

Deuren schilderen

Ik wil graag de deuren verven. He gaat om 11 deuren. Het betreft allemaal binnenschilderwerk. De afmetingen heb ik niet. Het gaat om standaard witte deuren.

Trap renoveren

Ik heb een trap met 13 treden die dicht is die een draai heeft. Deze wil ik eerst geschuurd hebben om vervolgens te schilderen en anti slip rubber te plaatsen of te bekleden met tapijt.

Muren en plafonds in bestaande bouw texen

Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Houten schuurtje schilderen

Graag ontvang ik een indicatie voor het schilderen van 2 wanden van een schuurtje met deur. De oppervlakte zal ongeveer 12 m2 zijn.

Gehele binnenkant schilderen

Ik zoek een schilder voor het schilderen van alle muren, plafonds, binnendeuren, kozijnen, radiatoren en traphekjes. Het werk moet plaatsvinden verdeeld over twee verdiepingen. Het gaat om een tussenwoning.

Gehele huis schilderen

Woonkamer keuken trappenhuis met overloop 3 slaapkamers Alle muren en plafonds schilderen. Deurkozijnen Deuren

Vrijstaande woning laten keimen

Ik wil graag mijn woning laten keimen, volgens mij is het ongeveer 150m2. Boven de garage komt nog een puntje bekleed met keralit. Heeft u een idee van een mooie kleur en een prijs? De huidige kozijnen zijn 9001.

Behangen van een slaapkamer

Het gaat om een slaapkamer van 3 bij 4 meter. Totaal 16 banen (4 rollen van 4 banen elk). Eventueel als het nodig is wat extra behang aanschaffen.

Twee teak kasten opknappen/schilderen

Deze kasten willen wij graag wit laten schilderen.

Schilderen na verbouwing

Ik wil na de verbouwing in mijn woning een aantal dingen geschilderd hebben. Het gaat om het volgende: - 175 m2 nieuw gestucte muren - 14 deuren en deurkozijnen en 8 ramen - 1 trap volledig, 1 trap alleen de zijkanten.

Woning latex spuiten

Wij hebben een drive in woning en willen zo snel mogelijk de plafonds en de wanden laten latexspuiten. Nog een vraag: moet het geheel eerst voorgestreken worden of kunt u direct de latex spuiten? Wanden Vierkante meter: 125 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Buitenschilderwerk aan achterzijde

Buiten schilderwerk 27m2 ( achterzijde van het huis)

Plafond en muren witten

Ik zoek iemand die in een nieuwe lege woning de plafonds wil witten, muren witten, (een vanille). Misschien nog de deurlijsten schilderen. Het gaat om ongeveer 40 m2 plafond dat gewit moet worden en ik neem aan rond de 65 m2 wanden.

Wanden en plafond spuiten

Muur en plafond verven wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Binnenschilderwerk op wanden aanbrengen

Voor ons huis in Huizen zoeken wij op korte termijn een schilder die de wanden schildert of latex spuit, laatste heeft voorkeur. Het betreft een vrijstaande en lege woning. Aantal m2 is niet bekend dus ik wil graag met een schilder een offerte maken.

Woning aan de buitenkant laten schilderen

De gehele woning moet aan de buitenkant geschilderd worden. De houten delen aan de voorkant moeten ook geschilderd, aan de achterkant zijn deze van kunststof en hoeven dus niet. Op de 2e etage is aan de voorkant een klein stukje van het hout slecht en moet behandeld worden.

Banken lakken in een kinderopvang

Wij hebben meerder banken staan in ons kinder opvang. Deze banken dienen te worden geschuurd en daarna gelakt. Graag zouden wij willen weten wat deze opfrisbeurt gaat kosten.

Schilderwerk op de bovenverdieping

Ik wil graag schilderwerk laten uitvoeren op de bovenverdieping. Het gaat om diverse kozijnen en deuren, tevens een schroten wand (3 bij 2 meter). Het gaat allemaal om binnenwerk. De trap naar de zolder zal ook geschilderd moeten worden.

Binnendeuren spuiten

Ik wil graag 11 binnendeuren laten spuiten. Groot gedeelte is al geschuurd. Het zijn kunststof/aluminium deuren. Het betreft opdekdeuren. Er zitten geen ruitjes of iets dergelijks in de deuren.

Woonkamer en slaapkamers behangen

Ik heb net de sleutel gekregen van mijn appartement. Ik wil de woonkamer en twee slaapkamers laten behangen. De woonkamer is ongeveer 7 x 4 meter groot en de slaapkamers zijn 4 x 5 meter en 2 x 3 meter groot.