Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor aflakken binnendeuren 3 stuks:

Aflakken binnendeuren 3 stuks

Graag wil ik 3 binnendeuren exclusief kozijnen laten aflakken, deze moeten eerst geschuurd worden. Het betreft 2 paneeldeuren exclusief glas en 1 deur inclusief glas (zoals foto). Huidige verflaag is op terpentine basis. De deuren zijn 91 centimeter breed en 2.31 meter hoog. Graag ook een meerprijs voor de 3 kozijnen.
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aflakken binnendeuren 3 stuks uit heel Nederland:

Binnendeuren aflakken en afhangen

Ik heb 5x 'gegronde' board binnendeuren gekocht bij Praxis. Ik zoek iemand dat de deuren kan aflakken en afhangen (met slot en deurbeslag). Het betreft opdek deuren.

5 Binnendeuren lakken en afhangen

Ik zou graag 5 opdek binnendeuren willen laten aflakken en laten afhangen inclusief de montage van het hang- en sluitwerk. Het betreft deuren op de begane grond en in een jaren 90 woning. 1x slaapkamer, 1x woonkamer, 1x badkamer, 1x toilet en 1x voorraadkast. Slotgaten zijn al aanwezig in deur.

Spuiten 8 binnendeuren

Aflakken van 8 binnendeuren, nieuw gegrond. Cando Kent 7x en Cando Dublin 1x.

Zes binnendeuren aflakken

6 GAMMA binnendeuren aflakken, ze staan al in de grondverf. 4 dichte deuren en 2 met 4 glasruiten. Graag een complete offerte inclusief materialen.

Glas in lood plaatsen en deuren aflakken

Ik wil graag de "CanDo glas in lood Traditional Briljant" in twee binnendeuren type Muiden laten plaatsen. Tevens wil ik de deuren afgelakt hebben in RAL9003. Lak mag u doen, de rest regel ik.

Binnendeuren, deurkozijnen en muren schilderen

Het betreft het aflakken van 9 binnendeuren + bijbehorende deurkozijnen en paumellen. Daarnaast moeten de wanden van de hal, de gang, de eetkamer en de woonkamer, ongeveer 80 m2 wit geschilderd worden. De deuren zijn al voorzien van een grondverflaag vanuit de fabriek en alle muren zijn voorzien van behang. De deuren en de muren mogen in een witte kleur worden uitgevoerd.

Kozijnen, deuren en ramen binnen schilderen in nieuwbouw

Naden dichtmaken en houtwerk netjes aflakken van kozijnen en aftimmerlatten van nieuwbouw huis. Staat in de grondverf. Tevens de binnendeuren aflakken.

Kozijnen en binnendeuren laten plaatsen

Graag zou ik 4 nieuwe binnendeuren stompe deuren met viervlaksverdeling (3x slaapkamer en 1x badkamer) + nieuwe kozijnen (indien nodig) willen laten plaatsen. Deurhoogte is circa 2,10 meter. De binnendeuren en kozijnen voorzien van grondverf, het aflakken nemen wij voor eigen rekening. Kunt u een inschatting van de kosten geven? Uitvoering in januari.

Hout lakwerk en sauswerk

2 binnendeuren en kozijnen gronden en aflakken 5 binnendeuren en kozijnen aflakken 21 m2 binnenkant buitenkozijnen gronden aflakken ca 125 m2 voorstrijken en sausen plafond en wanden

Afhangen van enkele deuren

Het betreft het inmeten en afhangen van 5 binnendeuren, 3 met glas. Het glas monteren zien wij graag optioneel. Graag ook een keer aflakken en monteren deurbeslag. Deuren zijn op de begane grond.

Partners

Partners van Casius