Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor buitenschilder gezocht voor kozijnen, deuren en dakkapel:

Buitenschilder gezocht voor kozijnen, deuren en dakkapel

Ik zoek een schilder om het volgende te laten schilderen aan de buitenzijde van onze hoekwoning: - alle kozijnen Ongeveer 16 stuks (incl dakkapel) - ramen - deuren + houten tuindeur
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenschilder gezocht voor kozijnen, deuren en dakkapel uit heel Nederland:

Benedenverdieping alles schilderen plus twee trapopgangen

Binnenschilderwerk. Wit schilderen beneden en 1ste verdieping muren, plafonds (mat), kozijnen en deuren (satijnglans) en 2x trapopgang Omstreeks 1 oktober wordt de badkamer verbouwd. Bij voorkeur willen we aansluitend het schilderwerk laten doen. Bij voorkeur dus uitvieren eind Oktober begin November. Buitenschilder Wellicht buitenkozijnen ook mee pakken. Of later uitvoeren. Woning uit 1962.

Buitenschilderwerk van tussenwoning

Ik zoek een buitenschilder vanaf medio augustus om een tussenwoning te laten schilderen: 8 Kozijnen 6 deuren 7 ramen Evt reparatie inbraak schade

Schilderen en kaleien en houten kozijnen/deur

Ik zoek een erkende buitenschilder die goede ervaring heeft met het kaleien van een buitengevel van een uitbouw en een stenen schuur, ongeveer 20m2. Daarnaast moet hij ook houten deuren en kozijnen van deze uitbouw kunnen schilderen.

Buitenschilderwerk opknappen

Volledig buitenschilder werk. Kozijnen, dakkapel, deuren. Drie verdiepingen.

Buitenschilderwerk met aanwezige steiger

Ik ben woonachtig in de rivierenbuurt in Amsterdam en laat komende zomer inhaakkozijnen plaatsen. Omdat er dan een steiger geplaatst zal worden, ben ik op zoek naar een buitenschilder voor: - Kozijnen tweede etage - Kozijnen + balkondeuren derde etage - Dakgoot - Voordeur Het gaat dus om een dubbele bovenwoning, 2 + 3 hoog, en de linker voordeur op de begane grond.

Buitenschilderwerk aanbrengen

Wij zijn op zoek naar een buitenschilder. Het betreft schilderwerk van een hoekhuis van 3 etages, breedte x lengte 5 x 10 meter. Schilderen van houten kozijnen op 3 verdiepingen. Ook 1 of 2 latjes bij de kozijnen vervangen en een paar met hout opvullen. Het schilderen van een metalen garagedeur, een toegangsdeur en een luifel inclusief een houten toegangsdeur op de begane grond. Het betreft 3 kleuren hoogglans verf. Er is een hoogwerker nodig om het schilderen op de 3e verdieping te verrichten.

Kwalitatief buitenschilderwerk aanbrengen

Ik zoek een ervaren buitenschilder voor het schilderen van de kozijnen en deuren op de begane grond.

Buiten schilder werkzaamheden

Graag een offerte van alle buitenschilder werkzaamheden: kozijnen, deuren, dakgoten, regenpijpen etc. Offerte graag opmaken incl. nodige reparaties. Tussenwoning voorzijde en achterzijde. Begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping.

Buitenschilder

Buiten schilderen van zowel de voorkant als de achterkant van een kleine tussenwoning, eventueel deur schuurtje meenemen. Het gaat om kozijnen en eventueel voordeur. Goot is van kunststof. Begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping. Plat dak.

Schilderwerk buiten

Buitenschilder gezocht. Betreft een vrijstaande woning die aan de buitenzijde geschilderd moet worden. Begane grond 9 kozijnen. Plus boven en andere plekken nog kozijnen. Totaal ongeveer 20 kozijnen. Tevens windveren. Dakoverstek moet ook geschilderd worden. Verder geen oppervlaktes van hout.

Partners

Partners van Casius