Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor deur en raamkozijnen schilderen:

Deur en raamkozijnen schilderen

Buitenschilderwerk voor een tussenwoning met 1 voordeur, 6 grote raamkozijnen die niet open kunnen en 5 klein raamkozijnen die wel open kunnen.
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deur en raamkozijnen schilderen uit heel Nederland:

Slaapkamers en keuken schilderen

Slaapkamer 1 (circa 6,90 m2): Wanden, plafond en raamkozijnen schilderen. Slaapkamer 2 (circa 9,30 m2): Wanden, plafond, raamkozijnen en deur schilderen. Keuken (circa 9,90 m2): Wanden, plafond, raamkozijnen en 2 deuren schilderen. Van 1 wand, waarin een schuifdeur heeft gezeten moet het behang verwijderd worden en indien nodig wat beschadigingen gerepareerd worden. Eind juni worden de vloeren gedaan en het zou fijn zijn als er voor die tijd geschilderd kan worden.

Deur- en raamkozijnen aanpassen

We recently bought an old house. This has old doors and windows. We want: 1. Change 2 windows (the old windows are not safe for kids). The new windows need to be replaced. 2. Change the direction of 1 by. Please note that the door is metal and not wood. 3. We need advice on whether we should keep the old doors and windows or replace them all. We would like to be done before May ends.

Deur- en raamkozijnen

Deur- en raamkozijnen plaatsen.

Buitenzijde schilderen van het hele huis

Ik wil 2 deuren, deur- en raamkozijnen, raamlijsten, boeidelen, 2 balkons, voor- en achterzijde dakgoten, inclusief de onderzijde et cetera laten schilderen. Hierover wil ik graag met u ter plaatse een afspraak maken.

Onderdorpels vervangen

Het betreft een hal, waarvan bij deur en houten raamkozijnen een zestal (onder)dorpels moeten worden vervangen. In twee delen: een deel met drie ramen en een deur en een deel met twee ramen. Daarbij zou het om kunststof of stenen dorpels kunnen gaan. Ik zou graag een prijsopgave ontvangen van een erkend bedrijf, iemand die bij een branchevereniging is aangesloten.

Binnendeur, trap en leuningen schilderen

De trap is geschilderd eind 2014bij oplevering. Door werking en blijkbaar niet zo goed schilderwerk zijn er kitranden los/gescheurd en veel knoesten zichtbaar. Op de trap liggen wel bedekking (halve maantjes ) die denk ik kunnen blijven liggen. Er zijn op 1 hoog en op 2 hoog een houten railing langs de trap. De kamerdeur beneden is denk ik 1 keer te weinig geverfd (gamma deur, destijds zelf gedaan) De raamkozijnen gaan als het goed is mee met het buitenschilderwerk en hoeven niet.

Houten aangebouwde serre renoveren

Houten aangebouwde serre renoveren: Vervangen van 4 raamkozijnen in verband met rot. Installeren van 2 draai kiep ramen en 2 openslaande ramen. En vervangen van de achterdeur. Aanschaf van de nieuwe ramen en deur in overleg met de vakman.

Buitenschilderwerk aan voor-, zij- en achterkant

Het betreft het schilderwerk aan de buitenzijde van de woning. De voor- en achterpui bestaat volledig uit hout en glas. De woning is ongeveer 6 meter breed en 6 meter hoog. De zijgevel is ongeveer 8 meter hoog waar de daklijsten gedaan moeten worden en heeft 6 raamkozijnen met diverse afmetingen, een deur en een garagedeur. In de achtergevel is nog een deur aanwezig.

Dubbelglas in houten kozijnen laten plaatsen

Dubbelglas plaatsen in: - Openslaande houten deuren (afmeting 85 x 2,30 meter) van de serre (glas beslaat grootste deel van de deur). - Twee houten raamkozijnen (dakkapelletjes). Openslaande raampjes van ongeveer 1 bij 0,5 meter per raam. In totaal vier ramen). - Vervangen van een standaard deur met glaswerk van de slaapkamer naar het dakterras.

Kozijnen, deuren en muren schilderen

Sauzen van de muren van een slaapkamer en het schilderen van 1 deur en raamkozijnen en deurkozijnen. En eventueel ook het schilderen van 1 radiator. De muur is ongeveer 10 m2.

Partners

Partners van Casius