Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Hoofddorp of directe omgeving.

1848 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: complete woning schilderen, deuren en kozijnen schilderen van meerdere huizen, wanden, plafonds en raamkozijnen schilderen, buitenkant huis schilderen, wanden nieuwbouw woning spuiten met verf, gevel schilderen, gehele woning schilderen, buitenschilderwerk vrijstaand huis, schilderen van muren en binnendeuren, voorzijde woonhuis schilderen, tegelvloer schilderen, binnenschilderwerk, wanden en plafonds spuiten met latex, huis van buiten schilderen, buiten- en binnenschilderwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Hoofddorp:

Plafond herstellen

Ik zoek een stukadoor die de loslatende stuc in één van mijn zolderkamers kan vervangen/herstellen. Daarnaast moet in de andere kamer het stucwerk, waar vochtplekken in zit, worden vervangen of geschilderd. Het werk moet plaatsvinden op de eerste verdieping welk goed bereikbaar is. Het gaat om ongeveer 10 m2.

Dressoir kast witten

Ik zoek iemand die mijn dressoirkast kan schuren en wit spuiten, dressoir kast heeft 8 laadjes. De kast is 1 bij 0,5 bij 0,5 meter.

Plafond schilderen met latex

Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 50

Behangen en plafond witten

Betreft slaapkamer plafond witten (2.80 x 4.30 = 12 m2). Witte plafondverf door klusser mee te nemen, en wanden behangen met renovliesbehang (het behang en passende lijm verzorgen wijzelf.

Interior wallpainting

Newly renovated house, needs interior wall painting. Surfaces areas. Living area is in total 125 m².

Stokke Tripp Trapp schuren en spuiten

Onze stokke tripp trapp stoel is door de vorige eigenaar niet goed geverft. Het geeft af en de stoel plakt door schoonmaken. Kleur is nu zwart. Ik wil graag dat het geschuurd en gespoten wordt in het wit tegen een goede prijs en in korte tijd weken de stoel dagelijks gebruikt wordt en het wenselijk is dat de stoel zo kort mogelijk weg is. Reactie per mail

Deur en raamkozijnen schilderen

Buitenschilderwerk voor een tussenwoning met 1 voordeur, 6 grote raamkozijnen die niet open kunnen en 5 klein raamkozijnen die wel open kunnen.

Ramen en kozijnen buiten schilderen

We willen de buitenboel van de woning laten schilderen. Beneden gaat het om 3 deuren en 3 raamkozijnen, 1e verdieping 3 raamkozijnen en ene 1 klein badkamerraampje en op de 2e verdieping een 1 dakkapel waarvan de zijkanten niet geschilderd moeten worden. De kleuren zijn rood en wit, deze kleur zit er nu ook op.

Vloertegels schilderen

Het gaat om vloertegels. Ik heb nu crèmeachtige kleur maar ik wil heel graag een andere kleur.

Plafond van appartement spuiten

Spackspuiten plafond ongeveer woonkamer met open keuken 28 m2. Kleur wit. Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Nieuwe deuren spuiten en aflakken

Ik wil graag 4 nieuwe (in grondverf)deuren laten spuiten hoeveelste mij dit kosten?

Slaapkamer behangen met behang

Ik wil de lange muur in de slaapkamer laten behangen met dit behang: -yara-zwart-wit-0311171 De muur is 278 cm lang.

Plafond huiskamer schilderen

Plafond huiskamer schilderen ongeveer 7 x 4 meter kleur wit

Binnenschilderwerk nieuwbouwhuis

Ik wil in mijn nieuwbouwwoning een aantal dingen schilderen. Als eerst wil ik 365 m2 sausen. Daarna wil ik het volgende doen: Begane grond: • Voordeur kozijn • 4 x Vast kozijn. 1e verdieping: • 3 x Zolderraam bak/aftimmering • 2 x Kozijn inclusief draaiend deel Ook moeten er 2 kozijnen en 4 deuren geschilderd worden en 2 trappen geschilderd worden.

Nieuwgestucte wanden en plafond spuiten

Wanden Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Latex in woning spuiten

Alles wordt gestuc en is spuitklaar. Vloer hoeft niet afgeplakt te worden. Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Plafond laten witten

Wij zouden graag ons plafond van ongeveer 35 m2 laten witten.

Latex spuiten

De muren zijn niet gestukt en deze kunnen wij zelf alvast voorbewerken met een primer. Afplakken vinden wij prima om zelf te doen. Het gaat om 3(slaap-) kamers inclusief plafond, 2 x een trapgat, en een woonkamer exclusief plafond. De vloeren zijn al afgedekt. Misschien willen we muren in een kleur. Ik hoor graag wat de geschatte kosten zijn. Zou u een prijs kunnen geven inclusief èn exclusief afplakken? De standaard latex verf voldoet. Wanden Vierkante meter: 190 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Plafond witten

Hierbij ontvang ik graag een offerte voor het witten van het plafond. Daarbij moet ik wel vertellen dat deze ook aanslag heeft van nicotine. Plafond Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Houtwerk binnen schilderen

Het gaat om het binnenschilderwerk van 13 ramen en 3 deuren aan de binnenkant inclusief vervangen van glaskit aan de binnenkant. Termijn: nog dit jaar. Woning uit 1995 in Hoofddorp.

Wanden met latex spuiten

Ik wil graag de wanden van mijn huis laten spuiten met latex. Het betreft 100 vierkante meter in de kleur wit.

Plafonds witten

Ik wil graag een offerte voor het witten van circa 200 m2 plafonds, de muren doe ik zelf

Woonkamerplafond met latex spuiten

Wij hebben het ooit zelf geprobeerd en dat is helaas niet zo goed gegaan. Graag willen we het door jou in de kleur 9003 gedaan laten uitvoeren. Plafond Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Buitenschilderwerk aan deuren, ramen en kozijnen

Wij willen graag nog dit jaar buitenschilderwerk laten verzorgen aan onze tussenwoning. Het gaat om het schilderwerk op de begane grond en 1e verdieping aan de voorzijde en van de begane grond aan de achterzijde. We laten het werk hier graag even opnemen en ontvangen daarna uw offerte.

Buitenschilderwerk en binnenschilderwerk

Het gaat om het schilderen van de kozijnen buitenom, zowel beneden, als op de eerste en tweede verdieping. Het schilderen/spuiten van 4 deuren Het schilderen van de binnenmuren beneden, plafond en 2 trapgaten. -En eventueel de kozijnen beneden (in overleg met de schilder). Ik weet nog niet in welke kleur ik alles wil hebben. Een aantal muren moeten wit en een aantal in een kleurtje. Ik weet niet precies om hoeveel vierkante meter het gaat maar dat is ongeveer 100-150 m2.