Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor mahonie houten dressoir schilderen:

Mahonie houten dressoir schilderen

Mijn mahonie dressoir wil ik graag laten schilderen in een zachte lichte groene kleur waardoor het dressoir dan een oude landelijke look krijgt.
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor mahonie houten dressoir schilderen uit heel Nederland:

Dakkapellen renoveren

Houten schroten verwijderen links en rechts van dakkapel. En het aanbrengen van Keralit schroten, kleur Mahonie. Tevens dakpanplaten op dakkapel controleren.

Tafel schuren en lakken

Mahonie houten tafel ( 200 centimeter) laten schuren en (lichte) kleur lakken, glanzend.

Openslaande tuindeuren plaatsen

Wij willen graag een mahonie houten dubbele openslaande tuindeuren in onze achterpui, de buitenmaten zijn 3540 mm x 2470 mm, breedte x hoogte. Het geheel gemonteerd door middel van traditionele pen/gat verbinding en geplaatst op een stenen dorpel en voorzien van HR ++ glas en veiligheidsbeslag dat voldoet aan het politie keurmerk.

Mahonie houten kozijnen plaatsen

2 grote kozijnen beide met een deur, het liefst in mahonie hout. Betreft het leveren en plaatsen van de kozijnen en deuren.

Voordeur leveren en afhangen

Voordeur leveren en afhangen. Mahonie of Meranti houten voordeur.

58 m2 (mahonie) houten parket schuren en ...

58 m2 (mahonie) houten parket schuren en lakken (bij voorkeur met skylt), incl. aanhelen van circa 1 m2.

Vervanging rabbatdelen in puntgevel voor ...

Vervanging rabbatdelen in puntgevel voor (driehoek 2m hoog, 3m breed, opp. 4 m2) door red ceder rabatdelen. Dit zelfde ook voor puntgevel achter. Vervangen van 2 openslaande houten raamkozijn 1,35m x 0,65m door b.v. mahonie incl. dubbelglas. Schilderwerk door eigenaar.

Ons aanrechtblad is aan vervanging toe. ...

Ons aanrechtblad is aan vervanging toe. We willen er een houten Houtsma blad (mahonie) in laten installeren met een spoelbak. Het gaat om een totale lengte van ongeveer 6 meter (U vorm). Verder moet er een rij tegels worden vervangen.

Achtergevel van eensgezinwoning, begane ...

Achtergevel van eensgezinwoning, begane grond en 1ste verdieping (woonkamer, keuken en twee slaapkamers). Huidige timbercote (mahonie kleur en blank) verflagen in slechte staat. Dus verwijderen en opnieuw aantal lagen aanbrengen. Tussen hardhouten kozijnen zitten houten latten. Inclusief ramen is de geschatte oppervlakte zo'n 30 m2.

Het betreft een wandkast (eetkamer) van ...

Het betreft een wandkast (eetkamer) van 2.90 m breed en 2.60 hoog met diepte varierend van 40-55 cm voor boeken en computer en allerlei andere dingen. Met open vakken en deuren en laatjes. De kleur is waarschijnlijk room met mahonie houten accenten en licht/ijs-blauw eventueel met metallic afwerking zoals greepjes of zo. Aansluitend moet in de huiskamer een tv meubel in dezelfde stijl komen. De maten zijn ongeveer 1.10 breed bij 2.10 hoog en 70 breed en 80 cm hoog (moeilijk uit te leggen ivm inspringen muur). Diepte deel waarschijnlijk 50-65 cm.