Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Hilversum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Hilversum heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Hilversum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Hilversum of directe omgeving.

1582 klanten uit Hilversum bevelen een bij Casius in Hilversum aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Hilversum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: bedrijfspand schilderen, schilderen voorgevels van 16 appartementen, behangen en sausen, hele huis schilderen, buitenmuren reinigen en sauzen, muren van nieuwbouw appartement schilderen of spuiten, renovlies behang in gehele woning, nieuwbouw huis laten schilderen en behangen, buiten boei texen, de wanden van een appartement schilderen, buitenschilderwerk, buitenwerk schilderen vooroorlogse woning, plafond en 2 muren schilderen, renovlies behang plaatsen op wanden en schilderen nieuwbouwhuis, appartement schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Hilversum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Hilversum:

Schilderen dakkapellen en dakgoten

Wij willen de dakkapellen en de dakgoten laten schilderen. Schuren eventueel repareren, gronden en 2 keer aflakken. Wij zorgen zelf voor de verf (Sikkens).

Behangen woonkamer

Wij willen graag onze woonkamer laten behangen. Het behang hebben wij al in huis, maar al het overige materiaal graag in offerte opnemen. Onze muren zijn 700/720 cm breed en 260 cm lang. Muren zijn behangklaar.

Buitenschilderwerk

Graag ontvang ik een offerte voor de volgende werkzaamheden: Schilderen: Buitenschilderwerk (oppervlakte weet ik niet) -Ramen -Deuren -Kozijnen -Afdakje schuurdeur

Ruimte behangen

Ik ben op zoek naar een behanger voor het behangen van meerdere ruimte met een totale oppervlakte van 60 m2. Er zal een effen behang gebruikt moeten worden.

Behangklus met glasvezelbehang

Betreft een nieuwbouw woning waarvan ik de wanden wil laten behangen met glasvezelbehang van 67m2

Trappenhuis schilderen over twee verdiepingen

Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Badkamer schilderen

Ik zoek een schilder/badkamerspecialist die de vloer, wanden en plafond van mijn badkamer kan schilderen. Op de vloer en wanden zitten tegels. De badkamer is 6 m2 groot. Er dient over de tegels geschilderd te worden. Voordat het schilderwerk plaatsvindt, haal ik zelf de badkamer leeg wat badkamermeubels betreft.

Overhangend dakbeschot afschilderen voor- en achterzijde

Wij willen graag het dakbeschot laten schilderen. Aan de voorzijde kan dat door middel van een ladder tegen de dakgoot, de achterzijde kan via het dak van de veranda. Het beschot is ongeveer 0,40 x 5,50 meter. De verf is iets gebladderd dus met stoffer of harde borstel langs en dan afschilderen. Goede verf is aanwezig. Liefst op zaterdag.

Keukenbuffet schilderen

Keukenbuffet van binnen en van buiten schilderen

Schilderen nieuwbouw woning

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor het schilderen van onze nieuwbouw woning. Ik heb de tekening alleen als PDF maar deze kan ik helaas niet toevoegen, als u mij mailt, stuur ik de tekeningen via de mail. Het gaat om de muren op alle verdiepingen (schatting 300 m2). De muren worden behangklaar opgeleverd. Daarnaast zouden wij graag het plafond op de begane grond glad laten maken (wordt spack opgeleverd) en schilderen (ongeveer 80 m2). Voor de kleur willen wij het liefst RAL 9016 en wellicht nog een paar muren een lichte andere kleur. Het huis is volledig leeg (geen vloer, geen keuken). Werkzaamheden dienen plaats te vinden in januari/februari 2019. Wij zien de offerte graag tegemoet.

Schilderwerk laten aanbrengen

Medio augustus/september wil ik graag schilderwerk laten uitvoeren. Het zal gaan om de zijwangen van de trap, het houtwerk in de hal en de overloop en 3 kozijnen in 1 slaapkamer. Ik ben het beste per email te bereiken.

Appartement behangen

Mijn moeder verhuist naar een appartement. Dit moet in zijn geheel behangen worden. Het betreft alleen maar rechte wanden met momenteel bouwbehang (oppervlakte durf ik niet te zeggen). Wij hebben ongeveer 30 rollen behang besteld wat voldoende moet zijn. Deze zijn dus ook aanwezig.

Buitenzijde van het huis schilderen

We willen ons huis graag opnieuw laten schilderen in de oorspronkelijke kleuren. Het betreft 1 voordeur, 1 achterdeur, dubbel openslaande tuindeuren, en een schuurdeur. Verder hebben wij een erker en twee dakkapellen met elk 5 ramen. Dit alles willen wij geschilderd hebben.

Binnen wanden appartement laten schilderen

Ik zoek een schilder voor mijn appartement die op 25/26 juni kan beginnen. Het gaat om de binnenwanden. Kleur wordt nog nader bepaald. Eventueel hier en daar wat gaatjes dichten. In de bijlage een plattegrond van het appartement. Het betreft 1 woonkamer, eetkamer, 2 slaapkamers, hal en deel keuken. De klus zou binnen 1 week geklaard moeten worden. Eventueel wordt gelijktijdig een laminaatvloer vervangen. Even in overleg straks wat handig is qua starten ism het vloerenbedrijf. Wellicht in die week na elkaar werken of gelijktijdig.

Behangen van woonkamer, gang en slaapkamers

Ik wil graag mijn woonkamer, gang en twee slaapkamers laten behangen. Totale oppervlakte is ongeveer 65 m2. Het behang en toebehoren wordt door mij in winkel gekocht.

Plafonds en wanden spuiten

Ik wil 430 m2 wanden en 241 m2 plafonds spuiten in RAL9010, inclusief afplakken van de vloeren in leegstaand huis, medio juli 2018.

Behangen en sauzen

Ik wil de benedenverdieping laten behangen en sauzen. Ook moet het eerst allemaal gestukt worden. Ik stuur zodra ik thuis ben de afmetingen middels een foto of een plattegrond.

Wanden van latex voorzien

De wand is 7 jaar geleden gespoten. Nu zit er op een aantal plekken kaarsvet op door een ongelukje. Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Lekkageplek verwijderden

Wij hebben na het plaatsen van de badkamer lekkage gekregen. Nu is deze opgelost, maar zitten met een lelijke vlek die we weg willen hebben.

Luiken schilderen in monumentengroen

Het gaat om het schilderen van 9 luiken. De afmeting is ongeveer 2 meter hoog en 50 cm breed. De luiken kunnen verwijderd worden en eventueel ergens anders geschilderd worden. De kleur voor de luiken dient Monumentengroen buitenlak van Sikkens te worden.

Woonkamer en gang behangen

Wij willen onze woonkamer en gang graag laten behangen. We hebben de ruimtes nog niet opgemeten en kunnen daar wel hulp bij gebruiken van de vakman. We maken graag even een afspraak. Dan horen we ook graag wat de kosten zijn voor het aanbrengen van het behang.

Boeidelen en dakkapel schilderen

Boeidelen en dakkapel schilderen, de rest ga ik zelf doen. Graag ook wat hout herstel beneden raamkozijn en bij voordeur (volledige van hout). Het gaat om het raam van de erker. Het moet gewoon goed netjes hersteld worden. In ieder geval graag vóór 6 oktober. Ik heb een foto toegevoegd in de bijlage maar er kan natuurlijk ook altijd even op locatie gekeken worden.

Houten vloer wit laten spuiten

Ik wil graag de houten ondervloer (jaren '30 woning) op de eerste verdieping wit laten verven/ spuiten. Het is in totaal rond de 35-40 m2. De vloer ligt er al. Dus met schuren (als dit nodig is). Wat gaat dat kosten?

Stuc-, schilder- en ander werk in de woning

Ik wil sierpleister laten verwijderen en de wanden glad maken. Er zit nu een heel lichte korrelpleister op. In de woonkamer + eetkamer = 63 m²: 4.84 breed x 6.86 meter diep x 2.70 meter hoog. Ook in de slaapkamer: 4 meter breed x 3.33 meter diep x 2.32 meter hoog: - Er is een kast 2.70 meter breed x 2.32 meter hoog; - Er is een raam van circa 80 cm breed x 120 cm hoog; - Er is een tweede raam van circa 160 cm breed x 120 cm hoog. Ik wil daarnaast graag: Groeven in de wand maken (ongeveer 3 meter); Elektra verbinding van wand lampen tot stopcontact; Twee wand lampen plaatsen (sluit de lampen op het stopcontact); Sierpleister verwijderen / terug glad maken (nu heel licht korrepleister)= 28 m². Laminaat vloer demonteren en afvoeren = 13,5 m² Oud houten vloer afschuren met schuurmachine = 13,5 m² 1 oude deur demonteren en afvoeren 1 nieuwe deur plaatsen Lijsten plaatsen rond het plafond Lijsten maken en plaatsen rond de ramen Plinten plaatsen rond de vloer Een wand behangen: 3,33 x 2,32 meter Twee wand verven: 2 x 4 x 2,32 meter Een kleine wand verven: circa 60 cm x 2,32 meter Alleen de verf heb ik gekocht. Van de andere materialen weet ik wel al wat ik wil hebben en dat koop ik bij Gamma. Dank u wel alvast voor uw reactie.

MDF-kasten verven

18 Mdf kastdeurtjes (50x115) schilderen en 1 bovenplank kastjes (50x900).