Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor vrijstaand huis schilderen:

Vrijstaand huis schilderen

Ik wil 5 deuren, 14 ramen (klein en groot), een groot balkon, carport, 2 dakkapellen, en 4 dakgoten schilderen.
Onze klant uit Heiloo (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vrijstaand huis schilderen uit heel Nederland:

Spouwmuur isoleren

Vrijstaand huis uit 1964. Buitenmuuroppervlak zonder aftrek van ramen ongeveer 200 m2. Spouwmuur niet geïsoleerd, waarschijnlijk tussen de 4-6 cm. Ik wil de prijs en isolatiewaarde van meest optimale isolatiemethode met verwijderen van het buitenspouwblad en maximaal 1-2 cm extra uitbouw.

Goten en overstekken vervangen

Goten en overstekken vervangen door kunstofgoten, ongeveer 65 meter goot en 35 meter overstekken. Ook een dakkapel in kunststof bekleden, huis en garage zijn vrijstaand en hebben beide wolfseinde.

Verwarmingssysteem aanleggen

Het gaat om de verbouw van een monument. 237 m2 woonoppervlakte met beneden anderhalf steens muren en op de 1e en 2e etage steens muren. Er komt een nieuw dak op met een isolatie waarde van ongeveer 4.5. De muren op de 1e en 2e etage worden geïsoleerd door middel van voorzetwanden en zullen een RC waarde krijgen van 3.5. Op de begane grond zijn de muren erg mooi, dus die gaan we niet isoleren. Dat blijft dus anderhalf steens. Er is nog geen verwarming aanwezig, dus daar is nog alles mogelijk. Het is een vrijstaand huis en er worden achterzetramen geplaatst. Wat zijn de mogelijkheden? Stroomvoorziening is er. Er zit namelijk 3 keer krachtstroom in.

Buitenmuren stuken met spachtelputz

Alle buitenmuren op begane grond van vrijstaand huis stuken met spachtelputz. Startdatum is nog niet bekend, het zal ergens komende zomer zijn. Verder zullen er ook zaken gedemonteerd moeten worden zoals screens, een rolluik en 2 zonneschermen, wordt dat ook geregeld? De 100 m2 is maar een ruwe inschatting, ik denk dat het een stuk minder is omdat er veel ramen zijn. Buitenwerk Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz

Tegels aan de zijkant leggen

Ik wil MBI-tegels van 60 x 60 cm in de tuin laten leggen. Grind halen we zelf weg. Het is een vrijstaand huis.

Buitengevel verduurzamen met crepi

Een vrijstaand vrijstaand koetshuis. De buitengevel is bewerkt met een casette structuur. Een brede bakgoot rondom. Het gaat het isoleren en verduurzamen van alle vier de muren van het huis. De oppervlakte ligt tussen de 100 en 200 m2. Ik denk zelf aan een isolatie techniek als crepi.

Vogelwering plaatsen

Graag zou ik een richtprijs willen voor het dichtmaken van de goten op ons huis. Wij hebben een vrijstaand huis en zouden het dan aan beide kanten dicht willen. Het huis is 14 meter lang. Liefst vandaag al dicht. De kauwen proberen weer een nest te maken en jagen wij nu steeds weg.

Woning slempen

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee Voor een opdrachtgever moet ik een vrijstaand huis laten slempen en hiervoor een stelpost per m² doorgeven . Is het mogelijk om dit in kleur aan te brengen , zo ja wat is de m² prijs ex btw en mocht deze opdrachtgever geinteresseerd zijn of jullie dan een offerte kunnen neerleggen.

Pannendak reinigen

Het rode pannendak van vrijstaand huis is aan de noordzijde groen geworden, hiervan zou ik het een en ander willen laten verwijderen. Ik denk dat het niet nodig is om ook de andere kant van het dak te laten doen. Geen asbest. Dakoppervlak weet ik niet precies, tussen de 50 en 100 m2.

Warmtepomp aanleggen

Wij zoeken een warmtepomp die zonder gas werkt (hybride?). Voor het verwarmen van een bestaand vrijstaand huis (340 m2).

Partners

Partners van Casius