Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Heiloo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Heiloo heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Heiloo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Heiloo of directe omgeving.

412 klanten uit Heiloo bevelen een bij Casius in Heiloo aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Heiloo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: houtwerk binnen en wanden sauzen, buitenmuren onderhoud en schilderwerk, boeiboorden vervangen en alle hardhouten kozijnen in mahonie beitsen, villa binnenkant schilderen 500 m2, schilderen alle buiten-kozijnen, behangen appartement, buitenkant van kozijnen laten schilderen, buitenschilderwerk aan woning, gevels vrijstaande woning keimen, sauzen/Latexen 150 m2 (binnen/buiten), buiten deuren en kozijnen opnieuw laten schilderen en vervangen glaslatten, trappen en ballustrades schilderen, houtwerk schilderen buitenkant, schilderwerk buitenkant rijtjeshuis, buitenkant woning schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Heiloo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Heiloo:

Slaapkamer opknappen: schilderen en laminaat leggen

Het gaat om een slaapkamer van ongeveer 2.80 m x 3.80 m schilderen en laminaat laten leggen. Het is een huis uit de jaren '60 en ik denk dat het plafond 2.60 m hoog is. Op de vloer ligt tapijt, dat moet eerst weggehaald worden. De wanden zijn behangen, doit kan ik er eventueel zelf afhalen. De ondergrond zal dan de kalkmuur zijn en hier zullen gaatjes gevuld moeten worden, dan wil ik het schilderen met muurverf.

Buiten schilderen van onze twee onder een kap woning

Buitenkant twee onder een kap schilderen, het gaat om de kozijnen, dit zijn er in totaal 8, inclusief twee deurposten. Graag zien wij in de offerte ook de materiaalkosten terug.

Muur schilderen

Schilderen gestichte muur 12m2 en een plafond 40 m2. Wij gaan in oktober een keuken laten plaatsen, wanneer de oude keuken is verwijderd lijkt het ons de beste optie om dit te laten schilderen.

Plafond en muren spuiten of schilderen

Ik ben op zoek naar iemand die mij plafond en muren kan schilderen of spuiten. Plafond 74 m2 Muren 101 m2 Offerte voor spuitwerk merk verf sikkens of sigma Muren zijn opnieuw gestuct.

Binnen schilderen

Ik wil graag een aantal dingen laten schilderen. Het betreft binnen schilderwerk nieuwe woning - 7 binnendeuren met kozijnen - circa 120 strekkende meters aan binnenkozijnen - stootborden van 1 trap

Deuren en kozijnen buiten schilderen

Ik zoek een partij die buitenschilderwerk aan mijn woning kan uitvoeren. Het gaat om het schilderen van 4 deuren, de openslaande tuindeuren, de dakkapel en 12 kozijnen. Het werk moet plaatsvinden verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. De woning is goed bereikbaar.

Vrijstaand huis schilderen

Ik wil 5 deuren, 14 ramen (klein en groot), een groot balkon, carport, 2 dakkapellen, en 4 dakgoten schilderen.

Deur- en raamkozijnen schilderen

Ik wil graag mijn raamkozijnen boven en beneden en de deuren voor en achter laten schilderen. Voorgevel 2 × Raam groot dat niet open kan 2 × Raam middel dat open kan 1 × Deur beneden Achtergevel: 1 × Raam klein dat niet open kan 2 × Raam groot dat niet open kan 2 × Raam middel dat open kan 1 × Dubbele deur Circa 5 jaar geleden voor het laatst geschilderd. Aantal kleuren: 2 Dezelfde kleur als bestaand: Ja Mijn buurvrouw heeft aangegeven haar huis ook te willen laten schilderen. Mogelijk dat we meer mensen in de straat geïnteresseerd kunnen krijgen. Ik begrijp dat er voor een gedetailleerde offerte een bezichtiging nodig kan zijn Dat is mogelijk in de avonduren of in het weekend op afspraak.

Sausklare wanden schilderen

Wij willen graag onze wanden laten schilderen. Het gaat om ongeveer 220 m2, de wanden worden sausklaar opgeleverd. Ik wil dit graag gerold hebben of laten spuiten. Graag tussen 20-24 Maart 2017.

Buitenschilderwerk aan een vrijstaande woning

Onze vrijstaande woning moet aan de buitenkant geheel worden geschilderd. We hebben veel houten betimmeringen. We willen het werk graag even laten bekijken en ontvangen daarna uw prijsopgave. Het is onze wens om als het weer het toelaat, dit op korte termijn te laten verzorgen. Anders graag volgend voorjaar.

Latex spuitwerk aan laten brengen

Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 40 m2

Schilderklus aan raamkozijnen op de eerste verdieping

Aan de voorkant en de achterkant van het huis op de eerste verdieping laat de stopverf van enkele ramen los, het is nodig om dit te vervangen en het houtwerk te verven. Daarnaast de vraag hoe ik me kan "abonneren" voor regelmatig achterstallig onderhoud, of daar mogelijkheden voor zijn en wat dat kost. Ik zoek dus een bedrijf dat naast het schilderen nu, straks andere klussen kan doen.

Betonvloer schilderen

Ongeveer 40 m² betonvloer schilderen in heiloo

Stuc- en schilderwerk in het appartement

Enkele laag (?) behang afsteken, muren egaliseren door middel van glad stucwerk, Muren wit schilderen/latex spuiten en de plafonds witten. Het is voor in een 3 kamerappartement. Het appartement is 62 m2 met woonkamer, keuken, twee slaapkamers, halletje, toilet en badkamer. Geschat is het ongeveer 100 m2 bij elkaar. Per begin september heb ik de sleutel en zou ik graag zo snel moelijk willen starten om daarna te kunnen verhuizen.

Schilderen van wanden en plafond

Schilderen van wanden (58m2) en plafond (28m2) in woonkamer van een appertement.

Binnen schilderwerk

Afschuren, grondverven + schilderen van massief houten linnenkast. Hoogte 195 cm, breedte 120 cm en diepte 60 cm. Afschuren+gronden+schilderen van houten boekenrek. Hoogte 90 cm, breedte 115 cm en diepte 28 cm.

Plafonds witten

Alles is gewit, alleen aan het plafond moet nog het een en ander gebeuren. Ik heb alleen de verkeerde verf gebruikt toentertijd. Het begint te knappen vanwege de bobbeltjes in het plafond, en dat is in de slaapkamer precies hetzelfde geval. Er moet geen verf op waterbasis maar op oliebasis gebruikt worden. Gaat totaal om ong. 40 m².

Twee metalen dakpijpen schilderen

De twee dakmetalen-pijpen laten overschilderen! Betreft een huis met 1 verdieping en schuin dak.

Metalen schoorstenen schoonmaken/verven

3 van mijn buren en ik willen onze "geroeste" metalen schoorstenen laten verven.

Behangen zolderkamer

Zolderkamer van 4 x 5 meter met dakkapel in nieuw huis behangen. 2 rechte muren van 2,10 excl. deur en 4 meter. 2 schuine wanden van 2,80 en 5 meter incl. dakkapel. Materiaal in overleg.

Behangen tienerkamer

Een tienerkamer behangen met 9 rollen, pip 1 wand met wand inlijmed behang wel met patroon. 3 wanden, waarvan 1 heel klein eendje boven radiator, onder schuine dakvensters. Behang met zeer klein patroon. Een ruitje.

Buitenkozijnen schilderen

Schuren en schilderen buitenkozijnen. Begane grond en 1e verdieping voorzijde. Evt. achterzijde benedenverdieping.

Schilderwerk huis en bijgebouw

Het betreft een vijstaand puntdakhuis. Met houten kozijnen, windveren en waterborden. Het huis heeft een aanbouw met platdak en waterborden. Tevens staat in de tuin een atelier annex schuur waar de voorzijde voorzien is van kozijnen, een tweetal deuren en de voorzijde tot de punt van het dak is afgewerkt middels houten planken. De opdracht is: Schilderwerk + herstel houtwerk waar nodig.

Buitenkant van vrijstaand huis ...

Buitenkant van vrijstaand huis schilderen.

We willen graag de stop contacten omlaag ...

We willen graag de stop contacten omlaag gebracht deze zitten nu in het midden van de muur en de wanden moeten glad of lichte korrel gestuct. Het plafond moet geverfd en ook de gang (en weg naar boven) moet worden gestuct, dit is nu een grove stuc korrel. De vierkante meters zijn een schatting