Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor kleine slaapkamer behangen:

Kleine slaapkamer behangen

Ik wil een klein slaapkamer laten behangen en het oude behang laten verwijderen.
Onze klant uit Heerhugowaard (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kleine slaapkamer behangen uit heel Nederland:

Slaapkamer opnieuw behangen

Ik wil graag mijn slaapkamer opnieuw behangen ik heb alleen geen idee hoe dit moet en wat je er voor nodig hebt

Wanden slaapkamer glad stuken

De slaapkamer heeft een deel van de muur die beton is en het andere deel van gipsplaat. Beide zijn erg ongelijk en dus moeilijk te behangen en/of te schilderen. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Slaapkamer behangen en schilderen

Een aantal klussen in de slaapkamer. Graag zou ik de slaapkamer willen behangen van 2.5 meter met jullie leuke behang. Schilderen slaapkamer, kozijnen en plafond (oppervlakte is ronde de 20 m2), en de rails van de slaapkamer kast die ik ongeveer 7 jaar geleden heb gekocht bij Praxis is de stuk aan de onderkant, deze moet vervangen worden.

Opnieuw behangen en spanplafond aanbrengen

Kunt u offerte uitbrengen voor 2 kamers. De 1e kamer is de eet-/woonkamer en de andere kamer is de slaapkamer. Ik stuur u een gedetailleerde plattegrond met maten meeVoor beide kamers zou ik een offerte willen hebben voor:het behang verwijderen in deze kamers -het behangen van deze kamers met renoviervliesbehang -het aanbrengen van een spanplafond in beide kamersBijvoorbaat

Behang afhalen, behangen en spanplafond monteren

Kunt u offerte uitbrengen voor 2 kamers? De 1e kamer is de eet-/woonkamer en de andere kamer is de slaapkamer. Ik stuur u een gedetailleerde plattegrond met maten mee. Voor beide kamers zou ik een offerte willen hebben voor: - Het behang verwijderen in deze kamers; - Het behangen van deze kamers met renovliesbehang; - Het aanbrengen van een spanplafond in beide kamers.

Slaapkamer behangen

Behangen van de slaapkamer. Oppervlakte vloer is 12.50 m2 en dan de hoogte. Drie wanden met daarin nog een dakkapel.

Slaapkamer behangen en plafond sauzen

Ik wil een slaapkamer van 4,5 x 3 meter laten behangen en het plafond laten verven. Behang en verf kopen we zelf.

Behangen in een aanleunwoning

Ik wil graag een slaapkamer en een wand in de aanleunwoning van mij vader laten behangen.....Het liefst aankomende week. Het zijn 8 rollen in totaal, geen rare hoeken. Ik haal zelf het behang, zoek iemand die het kan behangen. Oppervlakte weet ik niet.

Behangen en schilderwerk

Ik wil mijn keuken behangen. Ik wil mijn hal tot en met de 1e overloop behangen. Ik wil 2 pijpen verven. Ik wil 2 radiotoren verven. Tevens wil ik een koker in een slaapkamer behangen. Ik weet niet om hoeveel vierkante meter het precies gaat, graag even opkomen meten.

Behangen van de slaapkamer

Wij hebben zelf een vrij oud huis, nu wil ik mijn slaapkamer opknappen, en vroeg me af of iemand bij mij zou willen komen behangen. Ee zot nu behang op waar al meerdere keren overheen is geverfd/ behangen. Misschien dat het ook nog gestuuct moet worden.

Partners

Partners van Casius