Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor tuindeuren en raamkozijnen schilderen:

Tuindeuren en raamkozijnen schilderen

Het gaat om 6 deuren, 3 sets openslaande deuren, en 4 raamkozijnen op de eerste verdieping. Allemaal buiten schilderwerk.
Onze klant uit Heemstede (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuindeuren en raamkozijnen schilderen uit heel Nederland:

Woning met kurk bespuiten

Graag wil ik mijn huis laten spuiten met kurk. Crèmekleur. Met antraciet band aan de onderkant ook kurk. Het is een vrijstaand huis. Met 11 raamkozijnen 3 deurkozijnen met boven licht en 2 open slaande tuindeuren. Oppervlakte is tussen de 60 - 70 m2. Geen losse verf of stenen. Geen alg of veel vuil. Graag prijs per m2.

Schilderwerk aan de buitenkant van de woning

Wij willen dit najaar of anders in het voorjaar van 2018 de buitenzijde laten schilderen van onze parterrewoning. Het gaat om: - (voorkant) een voordeur -voorzien van gekruld traliewerk- met daarboven een klein raamkozijn - (voorkant) twee grote raamkozijnen - (achterkant) een keukendeur met ruit - (achterkant) openslaande tuindeuren met aan weerskanten raamkozijnen met boven het geheel raamkozijnen - (achterkant) twee raamkozijnen met daarboven een klapraam - (achterkant) openslaande balkondeuren - (achterhuis, eerste etage) 10 meter lange boeidelen onder de dakgoten We maken graag een afspraak om de klus hier te laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Dubbele tuindeuren en kozijnen plaatsen

Wij wonen in een oude twee-onder-een-kapwoning met in de achtergevel nu 2 raamkozijnen en een deurkozijn met zijlicht. Wij willen de gevel wijzigen en er een kozijn in laten plaatsen van 2500 x 2500 mm met dubbele tuindeuren en een raamkozijn van 1400 x 1200 mm. Er moet ook een stuk muur worden opgemetseld. We bespreken de klus hier graag even en ontvangen daarna uw offerte.

Buitenzijde van een chalet schilderen

We bezitten een houten chalet van 11 x 3,5 m1 dat aan de buitenzijde een schilderbeurt nodig heeft. De huidige oliebeits laat los, vooral aan de zon- en regenkant. Graag laten wij de tuindeuren, een deurkozijn en 2 raamkozijnen opnieuw voorzien van oliebeits. De andere zijdes moeten even nader worden bekeken. Over de aanschaf van het materiaal willen we even overleggen.

Ramen polijsten in tuindeuren en raamkozijnen

Ik wil graag 2 tuindeuren (t glas daarvan) en 3 ramen. ( de grote van een tuindeur) laten pollijsten.

Aanbouw plaatsen aan de woning

Het gaat om een aanbouw van ongeveer 2 meter lang en 5,16 meter breed. Aan weerszijden van ons huis hebben de buren al een uitbouw waardoor er al twee muren staan. De openslaande tuindeuren (ongeveer 3,14 m breed) en het raamkozijnen (ongeveer 1,95 meter breed) willen we overgezet hebben. De raamkozijnen zijn net zo hoog als de tuindeuren. De fundering is bij de bouw van het huis al geplaatst. De convectorput moet worden verwijderd. Muren gestuct en betonvloer gestort plus verwarming geplaatst. Huis ligt overigens aan de sloot. Dus geen achterom aanwezig.

Tuindeuren plaatsen

Twee openslaande houten tuindeuren, met 8 ruitjes in de deuren, leveren en plaatsen. Er moet een muur uitgebroken worden. Breedte van linkermuur tot rechter: 2.56 meter. Hoogte 2.37 meter. Er zitten nu twee raamkozijnen met een stukje muur er tussen. Foto's bijgevoegd.

Schilderen buitenkant huis

Het betreft schilder werk aan de buitenzijde van de woning. De begane grond: tuindeuren, raam, zijraam, keukenraam, voordeur, wc raampje De tweede etage raamkozijnen en de derde etage de gehele dakopbouw, deze is volledig van hout. Daarnaast dient de woning gecontroleerd te worden op houtrot, wij hebben een aantal plekken gezien waarbij wij dit vermoeden. .

renovatie tuindeuren/kozijnen

De tuindeuren moeten gerenoveerd worden. Deze zijn 1.77 meter breed en 2.41 meter hoog. De onderdorpel is rot en deze dient vervangen te worden. Daarnaast willen wij graag advies over het vervangen van het glas van deze jaren ´30 deuren. Verder moeten er 5 raamkozijnen geschuurd en geschilderd worden en is er 1 raam kapot en dient vervangen te worden. De werkzaamheden mogen zo snel mogelijk uitgevoerd worden.

Aanbouw, dakkapel, kozijnen venrieuwen en eventueel ook keuken en badkamer vernieuwen

Diverse verbouwingsplannen waaronder: - aanbouw, liefst 5,5 meter breed en 5,5 meter diep, kijken wat mag qua vergunningen. - dakkappel, 5,5 meter breed en met de achtergevel gelijk. - kozijnen voor, deurkozijn en 3 raamkozijnen; achtergevel in aanbouw openslaande tuindeuren en losse deur, allemaal van dubbel glas. - eventueel ook keuken vernieuwen (3 x 3 x 3 meter) U-keuken - badkamer (5,5 x 2,2 meter) vernieuwen. Graag advies wat past binnen ons budget.