Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor waterschade herstellen schilderen plafond en muur:

Waterschade herstellen schilderen plafond en muur

Ik wil mijn plafond en muren laten schilderen in de woonkamer na waterschade.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterschade herstellen schilderen plafond en muur uit heel Nederland:

Muur en vloer herstellen na waterschade

We hebben onlangs lekkage gehad. Het gaat om lekkage in de trapkast. Iemand komt vandaag om de lekkage te verhelpen. Graag de waterschade herstellen op de begane grond. Het gaat om lekkage in de trapkast, vloertegels los, voegen vloertegels woonkamer los/wit, muren nat geworden waardoor behang los laat. Is nu sprake van hoge luchtvochtigheid en schimmel in huis. Hoogstwaarschijnlijk moeten vloertegels/vloerverwarming eruit om alles goed te laten drogen alvorens er begonnen kan worden met herstel. Gaat woonkamer van 30 m2 vloer. Het is een vloertegels. Als de vloer opengebroken worden, moet er gedelfd moet worden. Het gaat oom de begane grond. Schade moet opgemeten worden en rapport worden uitgebracht.

Muur en vloer herstellen na waterschade

Door lekkende koppeling waterschade aan muur en vloer in de slaapkamer. Plinten en laminaat beschadigd. Verkleuring in de muur in de keuken. Zie rapport. De slaapkamer is 8 m2. Ik zoek een klusbedrijf die het gros hiervan kan repareren.

Waterschade herstellen

Ik heb recent een lekkage gehad. Deze lekkage is nu verholpen maar er zit nog wel een vochtplek. Deze plek zit op schuin plafond van de zolder en wil ik graag wegwerken. Ca 50 bij 20 cm. Zie ook de bijgevoegde foto. Ik zou graag advies hierover willen wat ik het beste hiermee kan doen.

Waterschade herstellen

Waterschade in hal en plafond en inbouwkast op begane grond en hout en muur schade op de eerste etage Plafond in hal opnieuw verven ongeveer 4 meter lang x 1,50 breed Alle Houten panelen bij inbouw kast , boven , onder en zijkant moeten worden vervangen zie foto’s het zou gaan om timmer werk en schilderwerk . Ook de muur van achterkant van inbouwkast moet worden hersteld en geverfd. Zie foto’s. Schade op de eerste etage is het houtwerk (brede houtenpaneel ) bij trap, deze moet worden vervangen zie foto en en de aangrenzende muur en ruimte bij trap moet opnieuw worden geverfd. In ruimte van cv moet een gat worden afgewerkt zie foto. Zie bijgevoegde foto’s. Offertes moeten vrijblijvend en kosteloos zijn aub.

Waterschaderapport opstellen

Door een lekkage is er schade ontstaan aan mijn keuken. slang van de kokende water kraan is gescheurd En hierdoor is de gehele beneden verdieping onder gelopen. Hierdoor is het gootsteen kastje overal uitgezet en de 3 zijpanelen die op de grond rustte. Ook de vaatwasser deur is waarschijnlijk uitgezet want deze klemd nu enorm. Zie ook de bijgevoegde foto's. Ik ben opzoek naar een partij die voor mij een waterschade rapport kan opstellen, en vervolgens ook alles kan herstellen.

Waterschade plafond en wanden badkamer herstellen

Ik wil mijn badkamer laten stucen en verven. Badkamer is circa 2,5 bij 2. Het betreft circa 10 m2, want een deel is betegeld

Herstellen vloerschade (laminaat) naar aanleiding van waterschade

Ik wil graag een offerte voor het repareren van de vloer na waterschade in de keuken. Ik weet niet of het alleen het gedeelte gerepareerd kan worden. De schade is ongeveer 4 m2 Gaat om verzekeringskwestie.

Laminaatvloer slaapkamer 15 m2 vervangen

Ik wil graag een offerte voor het leggen en leveren van laminaatvloer in de slaapkamer inclusief plinten (15m2). En graag met de oude vloer uit slaapkamer een stuk vloer herstellen bij keuken in verband met waterschade. De slaapkamer word opnieuw gelegd in verband met waterschade in andere ruimte. Dit is de goedkoopste oplossing. Graag oude vloer dan afvoeren.

Plafond herstellen na waterschade

Na meerdere lekkage ziet het gips plafond er niet meer uit. Er treedt houtrot aan de zijkanten. De lekkage aan de buitenkant is verholpen. Het gaat om een uitbouw gedeelte van 21 m2. Het plafond zal opnieuw gewit moeten worden en misschien stukken gips en hout aan de zijkant worden vervangen.

Waterschade aan het plafond herstellen

Tijdens de verbouwing van de badkamer heb ik een leiding geraakt. Lekkage is herstelt, maar nu zijn er scheuren bij de naden in het plafond er beneden, en zijn er bruine ringen op het plafond en de plinten van de plafond. Tevens een wand van 4 m2 vertoond verkleuring. Aangezien de oude verflaag mooi was, maar niet nog een verlaag aan kan, vermoed ik dat de gehele plafond van 35 m2 vervangen, gevoegd en meerdere malen geverfd moet worden. Oude laag kan het niet aan, omdat waarschijnlijk latex over kalk is gebruikt.

Partners

Partners van Casius