Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor stucwerk en schilderwerk van een nieuwbouwappartement:

Stucwerk en schilderwerk van een nieuwbouwappartement

Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen bij het stucwerk en schilderwerk van mijn nieuwbouwappartement. Het appartement is behangklaar opgeleverd. Details: - alleen de muren van twee slaapkamers, de woonkamer, de gang en de berging. In totaal gok ik dat het ongeveer om 150 m2 stuc- en schilderwerk gaat. Ik weet niet of het dan mogelijk is om te spuiten, omdat het plafond niet gedaan hoeft te worden. - Dan graag de wanden schilderen in een crème witte kleur. Zouden jullie hierover contact met mij kunnen opnemen?
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stucwerk en schilderwerk van een nieuwbouwappartement uit heel Nederland:

Gemetselde uitbouw realiseren

Graag zou ik met u een afspraak maken om een gespecificeerde prijsopgave ontvangen voor het plaatsen van een uitbouw (over de gehele breedte) aan de achterkant. Daarbij ben ik tevens benieuwd naar de mogelijke startdatum/huidige wachttijd en wat de totale geschatte doorlooptijd is van de opdracht. Opdrachtomschrijving: In de huidige situatie is de keuken aangebouwd, deze dient eerst gesloopt te worden. (De nieuwe keuken zal ongeveer op dezelfde plek komen). Nieuwe draagconstructie plaatsen (in overleg). Het totale gewenste aan te bouwen oppervlak betreft ongeveer 15 m2 (5 x 3 meter). Dit graag gemetseld. Vergunning is als het goed is niet nodig. De fundering zal geplaatst moeten worden. De uitbouw dient 2 openslaande deuren en een raamkozijn te bevatten. Optioneel: Het heeft de voorkeur de uitbouw afgewerkt (stroompunten, radiator, stucwerk, schilderwerk, laminaat, etc) en geïsoleerd op te laten leveren. Optioneel: Ook de tuin (straatwerk, schutting) dient weer hersteld te worden. Optioneel: Lichtstraat dak Optioneel: Daarnaast laten we ons graag adviseren over de mogelijkheden/kosten van vloerverwarming in huis (huidige situatie: houten vloer). Graag zou ik rond september/ oktober willen beginnen.

Verbouwing bestaande woning (1978)

Elektricien - aardlekschakelaar - 10 stopcontacten moderniseren - 2 stopcontacten verplaatsen Stukwerk - 50m2 glad stucwerk muur (nu sierpleister) - 50m2 glad stucwerk muur (nu behangklaar) - 80m2 glad stucwerk plafonds (nu spachtel) - mooi afwerken 25 meter sierlijsten Binnendeuren en kozijnen - 8 binnendeuren ophangen - 8 kozijnen vervangen - geschatte materiaalkosten 6500,- Wc renovatie - Plaatsen sanitair - Tegelwerk (4m2) Schilderwerk - 180m2 wit sauzen (binnen) - 2 kozijnen (buiten) Vloer pvc met vloerverwarming -100m2 (beneden en boven) -pvc 25€/m2 Schuifpui -2.60m/3.00m, driezijdig, hout. Zolder -Scheidingswand gipsplaat (2.10m x 3.00m) -Nieuwe deuropening in bestaande muur Liefst gewoon een prijsindicatie per onderdeel. Voor een indruk van het huis https://www.funda.nl/koop/rotterdam/huis-41799560-hertshoornvaren-9/

Uitbouw realiseren

Uitbouw maken aan de woning van breedte 3,75 m diepte 3 m plat dak, openslaande deuren. Sierlijst zelfde als de woning. We weten wat het moet worden, nu moeten we alleen nog aannemers hebben. Voor onszelf hebben we een schets. Er moet een deel woonkamer aan komen. Een vergunning is nodig, deze kunt u regelen of wij, dat is om het even. De uitbouw willen wij van steen. Een fundering is nodig, waarschijnlijk moeten er 3 palen in gezet worden en een fundering gestort worden, zodat deze niet gaat verzakken. Schilderwerk kan ik zelf, stucwerk en leidingen en elektra graag wel meenemen, net als de verwarming. De woning heeft een houten vloer, de vloer van de uitbouw mag van beton zijn.

Uitbouw achterzijde

Uitbouw van 2.80 meter naar buiten en circa 6 meter breed. 2x2 openstaand deur. Muurdoorbraak keuken naar woonkamer. Gemetselde aanbouw. Binnenzijde stucwerk wel, geen schilderwerk. Elektra doortrekken. Radiator verplaatsen. Waterleiding naar buiten. Extra groep voor inductie en wcd's. Coax en UTP doortrekken naar boven. Lichtstraat van 2,80 bij 0.60 meer, ongeveer. Eind mei starten met de klus.

Wand opnieuw stucwerk,glasvezel, schilderwerk toepassen

Ivm lekkage is zowel het glasvezel als het stucwerk los gelaten. Graag zouden wij van u een offerte willen met betrekking tot de volgende werkzaamheden. Demonteren van kastenwand in de hal bgg, verwijderen van zowel het glasvezel als het los zittende stucwerk. Het opnieuw aanbrengen/Reperatie van wand met stucwerk. Het opnieuw aanbrengen van glasvezel en deze daarna voorzien van saus met bijpassende kleur. Afwerken met nieuwe vloerplint. Bestaande kastenwand weer terugplaatsen. Totale oppervlakte bedraagt 3m2

Schade na lekkage herstellen door saus-stuc en schilderwerk, en vensterbank vervangen

Ik wil graag mijn schade laten maken. Het gaat om: 7 m2 plafond sauzen 4 m2 wand sauzen 2 kastdeurtjes vervangen en schilderen 1 vensterbank vervangen 2m2 stucwerk schuurwerk koof

Waterschade plafond en wanden badkamer herstellen door schilder en stucwerk

Gaat om een appartement op de begane grond in Amsterdam. Lekkage kwam van het bovenliggende appartement. Lekkage is gestopt en nu een paar dagen aan het drogen. Stuc- en schilderwerk moeten worden hersteld. Ongeveer 4 m2.

Renovatie en uitbouw aan tussenwoning

Betreft een uitbouw en renovatie aan een tussenwoning uit de jaren 60 waar lange tijd niets is gedaan. - uitbouw achterzijde huis (6 x 2 m) - eventueel tussenmuur slopen om woonkeuken te realiseren (we zijn er nog niet uit) - vervanging kozijnen hele woning (van hout naar kunststof) - vervanging buitendeuren - renovatie vloer (nieuwe vloer + vloerverwarming) - renovatie trap (28 treden) - renovatie badkamer - schilderwerk - stucwerk - vervanging toilet begane grond Bij voorbaat dank voor reactie.

verbouwen woonkamer, slaapkamers(groot, bad kaemr)

We are buying a house and would like to know cost of renovation for below area. 1. woonkamer, stucwerk 2. slaapkamer (master room big one), stuc en schilderwerk 3. bad kamer in bad kamer we would like to have one bubbelbad, douchecabine, toilet, wastafel and radiatoren. I also would like some advice about how we are going to do the renovation.

Badkamervloer opnieuw leggen, elektra badkamer, stucwerk, schilderwerk, laminaat opnieuw leggen

Ik heb pas geleden mijn badkamer laten renoveren, maar het is niet goed gedaan. Het plafond is 3 keer gestuct, maar het valt er vanaf, dit moet dus opnieuw gedaan worden. Ik denk dat de badkamer ongeveer 1.60 m bij 1.60 m is, het is in ieder geval heel klein. Daarnaast is de vloer niet goed gelegd; het water loopt van het afvoerputje af en er niet naartoe, dit zou ik willen herstellen. Graag de hele vloer opnieuw leggen, er beginnen nu al scheurtjes in te ontstaan. Het schijnt een hele dunne vloer te zijn. De badkamer is nog steeds vochtig en er is schimmelvorming aan de muur. Daarnaast moeten er ook hoekjes van een muur in de woonkamer geschilder worden, ik weet net goed hoeveel vierkante meter dit is. Ook de plinten moeten geschilderd worden, de badkamer deur en een kozijn. Ook moet de elektra in de badkamer, gecontroleerd worden. En de laminaat vloer in de gang moet opnieuw gelegd worden. Dit komt doordat de badkamer lekt. Ik weet niet om hoeveel vierkante meter dit gaat.

Partners

Partners van Casius