Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor trap zandstralen:

Trap zandstralen

Ik wil graag mijn trap laten zandstralen. De trap is recht en heeft 15 treden, eerste verflaag is eraf gehaald. Verder ook trapleuning en 7 spijlen.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trap zandstralen uit heel Nederland:

Zandstralen van de trap

Graag wil ik een vrijblijvende offerte opvragen voor het zandstralen van twee trappen inclusief stootborden en balustrade. De trap bestaat ongeveer uit 36 treden en heeft aan een kant van de trap de balustrade.

Zandstralen van balkon, railing en trap

Ik wil mijn balkon, railing en trap naar tuin laten zandstralen. Balkon is 5m bij 1.5m ongeveer. Hoeveel zou dit kosten en is er een manier mijn planten te beschermen als het gebeurt? Ik hoor het graag van u.

Zandstralen van een houten trap

Ik zoek een partij die mijn jaren '30 trap kan zandstralen om zo van de lijmresten af te komen. De woning en trap zijn goed bereikbaar.

Trap zandstralen

Wij hebben een open houten trap van 12 treden met een bocht. Deze willen we graag laten zandstralen.

Trap zandstralen

Graag willen wij onze gebeitste houten (Meranti vermoedelijk) laten zandstralen, inclusief de balustrade.

Zandstralen van een beukenhouten trap

Zandstralen van een beukenhouten trap, die fabrieksklaar geleverd is in transparante grondverf. Doel is om de trap na het zandstralen te laten beitsen door onze schilder. De trap is lang: Vanaf de kelder naar de zolder op de 3e verdieping. Totale hoogte circa 11 meter, waarbij op elke verdieping een 180 graden draai gemaakt wordt (tweekwart trap). Betreft een nieuwbouw woning waarin ten tijde van de werkzaamheden nog geen vloerafwerking of ander meubilair aanwezig is.

Zandstralen van de trap

Zandstralen van 2 trappen waarbij 1 trap tevens sprake is van een balustrade (die deels uit nieuw hout bestaat en dus niet gezandstraald hoeft te worden, maar deels uit wel te zandstralen hout.

Trap zandstralen

Wij overwegen om onze trap te laten zandstralen. Het gaat om een trap met draai en 14 treden. Er zitten nog wat lijmresten op, niet veel. En gedeeltelijk 2 verflagen De trap bevindt zich in de hal van de begane grond naar de 1e verdieping.

Eiken trap zandstralen

Trap bestaat uit 14 losse treden, deze zijn gedemonteerd. Naar alle waarschijnlijkheid zijn dit eiken traptreden. We willen deze laten stralen om zo meer profiel en structuur in de treden te krijgen waardoor de glimmende lak uitstraling verdwijnt.

Trap zandstralen of lucht gommen

Het betreft een trap die 13 treden heeft in een huis uit de late jaren '50. Ik zou dit graag willen laten zandstralen/lucht gommen en verder zelf bewerken.