Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor schadeherstel na lekkage:

Schadeherstel na lekkage

Na lekkage veroorzaakt door losgelaten loodslab, moet het plafond van een slaapkamer gerepareerd worden en zijn schilderwerkzaamheden noodzakelijk
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schadeherstel na lekkage uit heel Nederland:

Schadeherstel laminaatvloer

Door de lekkage in de keuken hebben wij een offerte nodig voor herstelwerkzaamheden. De keuken is 3,20 bij 5,60 meter en de woonkamer 6 bij 9 meter. Daar moet het laminaat volledig vervangen worden.

Schadeherstel aan vochtig laminaat

Door een lekkage is ongeveer 2 m2 bamboelaminaat beschadigd. Denk hierbij aan kromtrekken en verkleuren. De kromtrekkende delen beginnen nu ook te werken op de nog goede vloerdelen. De schade zit aan de kant waar de vloerlegger is begonnen met leggen, maar dan wel in het midden. Ik kan niet beoordelen in hoeverre de ondervloer beschadigd is.

Schadeherstel bij onderburen na lekkage

Wij hebben lekkage gehad door een kapotte s-koppeling. Hierdoor is er waterschade aan het plafond van twee onderburen en nog een muur bij een van die buren. Die plafonds en de muur willen wij laten repareren en of vervangen en schilderen.

Schadeherstel na een lekkage

Wij hebben lekkage gehad aan de wasmachine aansluiting op zolder. Hierdoor is er waterschade aan het gipsplatenplafond van de kamer eronder. Dit plafond willen wij laten vervangen (er zit een inbouwkast waarvan de schuifdeuren aan dit plafond hangen, dit willen wij graag opnieuw zo hebben). Ook willen wij de muur en het plafond van deze kamer en in het trapgat laten schilderen. De slaapkamer die het betreft is ongeveer 3,50x2,10m

Schadeherstel na lekkage laten uitvoeren

Na overstroming in de straat door noodweer dak doorslag op 3 plekken, afhangende dakgoot achter en water onder de houten vloer voor en mogelijk ook nog onder het huis i.v.m. afgedekte kruipruimte met 2 gaten naar afvoer en meterkast. Het gaat om een pannendak met een stuk plat dak. I.v.m. de verzekering prijsopgaven voor herstel is vooraf vereist.

Schadeherstel als gevolg van een lekkage

Herstel van schade ten gevolge van lekkage aan het plafond van de badkamer rondom ventilatierooster en aan de muur buitenzijde badkamer.

Schadeherstel waterlekkage

Gangpad zolderruimte: muren witten, vloerbedekking herbekleding gangpad en zoldertrap, muren slaapkamer en elektriciteit nakijken. Wegens doorlopen van water tijdens lekkage. Graag offerte maken voor verzekering. Gehele bovenverdieping is 10m2.

Schadeherstel na lekkage

Schade aan golfplatendak waardoor lekkage is onstaan in de bijkeuken. Vervangen dient te worden: - 10 m2 golfplaat - 10 m2 meter plafondplaten. Overige materiaal zoals isolatie en verf zijn beschadigd geraakt door vocht.

Schilderwerk en laminaat leggen

In een woonkamer van ca. 30 m² schilderwerk (wanden en plafond) en laminaat laten leggen. Laminaat is nog niet gekocht, eventueel inclusief levering. Schadeherstel na lekkage. Offerte is ook voor verzekering.

Schadeherstel lekkage

Vanaf de 4de verdieping naar beneden (dus begane grond, eerste, tweede en derde verdieping) is zware schade aan plafonds, keukens, muren en vloeren ontstaan, vanwege lekkage. Plafonds hebben isolatie, kijken wat er moet gebeuren, waarschijnlijk vervangen. De muren opnieuw schilderen. De vloeren zijn van hout en kliklaminaat, vervangen of opknappen. 1 Keuken is erg nat geworden, opknappen of vervangen, de andere opknappen. Na toestemming van verzekering kan begonnen worden. Per verdieping ongeveer 35m2.