Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor gehele buitenzijde van een tussenwoning schilderen:

Gehele buitenzijde van een tussenwoning schilderen

Wij willen ons jaren '30 huis graag aan de buitenzijde laten schilderen. Het gaat om een tussenwoning met een dakkapel voor en achter. Op de 1e verdieping zit een houten balkon, 2 balkondeuren en raamkozijnen. Verder zijn er 3 raamkozijnen met ramen. Op de begane grond gaat het om de voordeur met kozijn, een erkerkozijn, een dubbele achterdeur met kozijn en 2 ramen. Verder moeten de daklijsten aan de voor- en achterzijde worden geschilderd. We willen deze klus graag vanaf februari of maart met u inplannen. We ontvangen graag uw offerte.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gehele buitenzijde van een tussenwoning schilderen uit heel Nederland:

Lekkende lichtkoepel repareren

Wij hebben bij de lichtkoepel van 1 bij 1 meter lekkage. Aan de buitenzijde lijkt alles er goed uit te zien. Onder de gehele koepel zit wel een antivocht strip die slecht lijkt te zijn. Graag laat ik de koepel door de vakman controleren waar de lekkage vandaan komt en deze repareren.

Gehele buitenzijde woning stuken

Ik wil graag dat u gaat meedenken over materiaal keuze en kleur. De hele woning moet van buiten gestukt worden. Het is een huis van 1927. Geen fotos aanwezig nog. De oppervlakte is een indicatie maar zal niet ver afwijken verwacht ik. Buitenwerk Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Buitenkant van het huis gedeeltelijk verven

Wij willen ons hoekhuis aan de buitenzijde (naar schatting 22 m2) laten verven. Het betreft niet het gehele huis, maar onderdelen. Beneden de sponning van een deur, een zijraam en 3 boeiboorden van een aanbouw en 4 boeiboorden van een garage plus de sponning van een deur van de garage en 2 raampjes. Boven de sponningen van 3 grote ramen (ongeveer 1 x 1 meter) en 2 kleinere ramen. Zolderverdieping voor en achter dakgoten van 6 meter lang en ongeveer 0,5 meter breed. Tevens op de zijkant, op het punt: een ongeveer 40 cm grote overkapping afgewerkt met boeiboorden. Per zijde ongeveer 7 meter lang.

Buitenzijde huis laten schilderen

Ik zou graag het hele huis (kozijnen, deuren, dakgoten en dergelijke) willen laten schilderen. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning uit 2006 in Berkel en Rodenrijs. Ik durf niet te zeggen wat de gehele oppervlakte is. Materiaal graag los in de offerte vermelden.

Achter een aanbouw aanbouwen

Wij krijgen 1 september de sleutel van ons huis in Amsterdam Noord. Voor deze woning willen wij gelijk een aanbouw realiseren. De oude keuken gaat eruit en de nieuwe keuken komt gedeeltelijk in de nieuwe aanbouw. Ook willen wij over de gehele beneden verdieping een nieuwe vloer. Voor de vloer denken wij aan marmoleum met daaronder vloerverwarming. De aanbouw moet voor zijn met grote openslaande deuren. Graag willen wij dat de aanbouw aan de buitenzijde voorzien is van een water aansluiting en elektra. Graag horen wij of jullie ons hier mee verder kunnen helpen.

Tuindeur laten plaatsen

Ik wil graag mijn tuinpoort/tuindeur laten vervangen. De maat van de deur is 100*180 cm. Ik heb nu een slot aan de binnenzijde, ik wil graag een slot aan de buitenzijde. Ik zou graag in overleg met de vakman kijken of het nodig is de gehele deur te vervangen, of dat alleen het slot verplaatst/vervangen kan worden.

Metselwerk aan buitenzijde woning

De bestaande woning, word compleet hersteld. De betonnen beplating word er nog afgehaald. Het gaat dan om een hout skelet die word geïsoleerd waarvan dan de buitenmuren van de woning met een half stenen muur moeten worden gemetseld. Er komt een nieuwe ringbalk om de woning heen waar op gemetseld kan worden. Wij hebben onze eigen stenen. Het gaat om 4 muren van 7,5 meter lang x 3 meter hoog, ruim geschat 100 m2. De nokken worden bekleed met hout. Wij zouden in overleg graag zelf nog veel willen voorbereiden en/of eventueel helpen waar kan om in de kosten te besparen. Graag ontvangen wij een prijs voor de gehele klus of per m2.

Dakopbouw met badkamer op de tussenwoning bouwen

We willen een opbouw op een jaren 30 tussenwoning met een zogenaamde fopkap. Waarbij het achterste gedeelte een plat dak is. De voorkant van het dak blijft staan, de dakopbouw gaat vanaf de nok over de volledige lengte en breedte van het pand. De afmetingen zijn gerekend vanaf de nok zijn 5,25 meter naar achter en 5,3 meter breed. Inclusief de voorkant is het dak 8,65 lang. De voorkeur gaat uit naar een dak van 70 graden dakopbouw aan de achterzijde. Met dakpannen als dakbedekking. Het dak dient voorzien te worden van wit bitumen. Aan de achterzijde willen we een Frans balkon met openslaande deuren naar binnen toe. Liefst afgewerkt met zink. De buitenzijde dient afgewerkt te worden met onderhoudsvrije materialen. Aan de binnenzijde moeten de plafonds en muren geïsoleerd worden en afgewerkt worden met gipsplaat. Er moet 1 wand geplaatst worden over de gehele breedte met een deurkozijn. Tevens moet er een badkamer geplaatst worden van 2,2 meter breed en 2,3 lengte, waarbij er een douche, wc en wastafel aansluiting gemaakt moet worden. Op de verdieping moet ook een aansluiting komen voor een wasmachine en droger. Hiervoor moeten 2 groepen aangelegd worden. Overige elektra: 5 lichtpunten en 7 stopcontacten (incl wasmachine en droger). Voor de badkamer elektrische vloerverwarming en kleine radiator. In de slaapkamer 1 radiator. De huidige CW3 ketel dient vervangen te worden door een CW6. De voorkeur gaat uit naar een bedrijf dat ook de vergunning aanvraagt. Het teken- en rekenwerk moet nog gedaan worden. Wel heb ik foto's en tekeningen ter verduidelijking van onze wensen. Ter info: vanaf 21 juli krijgen wij de sleutel en kan de bouwvergunning aangevraagd worden.

Zolderverdieping renoveren

Ik woon in een jaren '70 twee-onder-een-kapwoning met 2 woonlagen en daarop een zolder. De zolderruimte van 48 m² moet vernieuwd worden. Een oude smalle dakkapel moet gesloopt en afgevoerd worden en er moet een nieuwe bredere onderhoudsvrije dakkapel van 300 cm breed worden geplaatst met twee te openen draai-kiepramen. De zolderruimte bestaat uit twee delen, waarvan één deel aan de binnenzijde geïsoleerd moet worden. De gehele zolder moet worden voorzien van nieuwe beplating, momenteel is er zachtboard. Alles moet netjes worden afgetimmerd, schilderen doen we daarna zelf. Een bestaand dakraam van 55 x 78 cm moet vernieuwd worden en er moet een extra dakraam van ongeveer 100 x 100 cm worden geplaatst, beide voorzien van HR++ glas. Aan de buitenzijde moeten de panlatten vervangen worden. Twee schoorstenen moeten deels opnieuw worden gevoegd en het lood moet vervangen worden. Ik maak graag een afspraak om de klus hier te bespreken en ontvang daarna uw offerte.

Schilderen van de buitenboel

Het betreft het schilderen van de buitenzijde van de woning: - Voorzijde: voordeur, 1 kozijn begane grond, 2 kozijnen op 1ste verdieping, 1 draai kiepraam 2de verdieping; - Achterzijde: begane grond schuur deurkozijn inclusief houtrot herstel, achterdeur, groot kozijn, 1ste verdieping: 1 kozijn over gehele achterzijde, 2de verdieping: 2 kozijnen.

Partners

Partners van Casius