Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Haarlem of directe omgeving.

3454 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: houtwerk binnen en wanden sauzen, wit latex spuiten binnenmuren van herenhuis uit 1903 (4 verdiepingen), buitenmuren onderhoud en schilderwerk, wanden behangen van woning, buitenschilderwerk huis, buitenschilderwerk aan woning, gevels vrijstaande woning keimen, sauzen/Latexen 150 m2 (binnen/buiten), buiten deuren en kozijnen opnieuw laten schilderen en vervangen glaslatten, trappen en ballustrades schilderen, houtwerk schilderen buitenkant, schilderwerk buitenkant rijtjeshuis, buitenkant woning schilderen, woning buiten schilderen, schilderen van buitenkant woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Haarlem:

Binnenschilderwerk woning 60m2

Wij zijn opzoek naar een schilder om de eetkamer + zitkamer wanden te schilderen. Het gaat om ongeveer +/- 60 m2.

Plafonds, wanden, deuren en kozijnen schilderen

Zou graag een offerte willen ontvangen van +- 110m2 Gaat om binnen 70 m2 muren en plafond 40m2. Plafond in wit en muren in licht grijs. 9 binnen deur kozijnen wit schilderen 2 raam kozijnen binnen wit schilderen

Trap zandstralen of luchtgommen

Ik zou 17 traptreden/stootborden willen laten luchtgommen of zandstralen. Het gaat alleen om de trap zelf, niet de leuning.

Latex spuitwerk (100m2) in appartement

Goedenavond,Graag ontvang ik een offerte voor het met latex spuiten van ongeveer 100m2 wanden in een appartement in Haarlem uit 2017. De wanden zijn al eens gedaan (hoe weet ik niet). Graag een offerte inclusief afplakken. Wat er wel van belang is, is dat het zou moeten gebeuren tussen 5 juni en 01 juni. Eigenlijk is de eerste vraag of dat mogelijk is

houtwerk binnen en buiten schilderen + plafonds en muren

schilderen van houtwerk buiten: circa 12 kozijnen (aantal nog niet definitief) schilderen houtwerk binnen (circa 12 kozijnen, 9 deuren, 150 meter plint) en sausen muren en plafonds circa 450 m2

Muren stuc (740 m2)

Het aanbrengen (> metal-stud wanden klasse B afgewerkt - behangklaar) van Vitrulan 200 gram glasweefselbehang. Aansluitend tweemaal dekkend te sausen met Veveo a.c. plus S2 superlatex in een lichte kleur RAL 9010. Aantal >> ca. 520 m² + 220 m2 Uitvoering over ca. 3wkn Graag ontvangen een prijs hiervoor (740m2). Bij voorbaat dank voor de snelle reactie.

Dakkapellen schilderen

Het schilderen van houten 2 dakkapellen en de houten daklijst van de voorgevel. De dakkappellen hebben nieuwe boeidelen, 1 dakkapel heeft ook nieuwe kozijnen. De andere dakkapel heeft hele oude kozijnen waar wel wat herstelwerk nodig is, zie foto. Naast de offerte ben ik ook benieuwd op wat voor termijn dit werk gedaan kan worden. Bij voorkeur op zeer korte termijn. Sikkens Bentheimer Geel zit op alle kozijnen.

Woning laten behangen

Ik wil mijn flat in Haarlem groot 4 kamers plus gang laten behangen. Heb ongeveer 45 rollen behang hiervoor nodig. Ik jeb nog geen keuze gemaakt wat betreft het behang. Waarschijnlijk 'gewoon' behang. De ondergrond zal schoon zijn, betonnen muren.

Buiten schilderen

Graag offerte voor buitenschilderwerk: Voor het laatst gedaan in oktober 2014. Redelijk standaard hoekwoning uit 1997. Betreft 7 kozijnen op respectievelijk BG (2), 1e (4) en 2e (1) verdieping, met daarnaast een voordeur, eventueel een poortdeur en een schuurdeur. Eventueel ook een veluxdakraam.

Binnenschilderwerk

Schuren en schilderen van verschillende dingen: Open trap woonkamer, 6 deuren en kozijnen, 6 ramen en kozijnen en een kachel-ombouw.

2 Wandjes nieuwbouwflat behangen

Ik heb nieuwbouw flatje en heb 2 wandjes die ik wil behangen. Voorstrijk is al aangebracht. 1 muur is 3,20 lang en 2,80 hoog en de ander is 2,50 lang en ook 2,80 hoog. Het behang is gekocht. Vliesbehang met patroon.

Binnenschilderwerk van volledige woning

Op nieuw stucwerk over ongeveer 160m plafond ongeveer 350 muur 7 deuren met kozijnen 7 binnenkant raamkozijnen 2 binnenkant buitendeur 2 trapleuning Al met al de gehele begane grond en 1e verdieping

Buitenschilderwerk van de woning

Ik wil mijn jaren '30 woning laten schilderen (buitenkant). Het gaat om: voorkant b.g. > een erker (is in matige staat) met voorzetramen, voordeurstel met afdakje voorkant 1e verd. > dakkapelletje met drie kleine kozijnen, dakgoot achtekant b.g. > openslaande deuren met daarboven kleine kozijntjes, kleine uitbouw met deur, vier kozijnen achterkant 1e verdieping > twee raamstellen achterkant 2e verdieping > dakkapel met drie kozijnen. werkzaamheden 1. De ondeugdelijke verflagen (voorkant huis: rood en wit) verwijderen d.v.m schappen. 2. Overige verflagen ontvetten 3. Het geheel schuren en stofvrij maken. 4. Kaal hout en beschadigingen gronden met een acryl grondverf 5. Oneffenheden en beschadigingen plamuren waar nodig, openstaande versteknaden afkitten met een acryllaatkit 6. Na droging het opslijpen en stofvrij maken een tweelagensysteem in een sikkens sigma of gelijkwaardig. (voorzijde huis: groen en wit, achterzijde wit)

Houten kozijnen van een klein complex schilderen

Voor een klein appartementen complex in Haarlem van 2 appartementen en 3 studio's (op 2e en 3e etage) zoek ik een schilder om de kozijnen buiten te schilderen. Tevens het repareren van kleine beschadigingen op de kozijnen. Het gaat om de voor- en achterzijde van het complex. Het betreft houten kozijnen.

Plafond van 5meter hoog en 1muur

Ik wil een plafond van 5 meter hoog en 1 muur laten schilderen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Buiten schilderwerk en kraan vervangen

Het betreft een pand waar het buitenwerk aan de voorzijde geschilderd moet worden op de 1e, 2e en 3e etage. Ik heb geen idee wat de afmetingen zijn en hoeveel kozijnen het gaat. Het gaat om alle kozijnen van het pand aan de voorzijde. Ik wil alles laten doen, schuren schilderen en materiaal laten regelen. Verder heb ik een kraan dat lekt en ik ben niet tevreden over de kwaliteit. Het is in de badkamer. Mogelijk dat dit vervangen zou kunnen worden door een thermostaatkraan.

3 raamkozijnen schilderen

bij de eerste verdieping aan de achterkant van het huis, worden 3 lekke ramen vervangen. Ik ben op zoek naar een schilder die de kozijnen van deze 3 ramen wil schilderen. Het gaat om 3 draairamen. Afmeting per raam : 135 x 66

167m2 plafonds & wanden schilderen (spuiten)

Schilderen/spuiten plafonds en muren na nieuwe stuclaag. Het gaat om 3 slaapkamers (wanden en plafonds), een gang (wand). Afmetingen slaapkamers zijn: 1. 3,27 x 3,83 en 2. 3,24 x 4,62 en 3. 2,63 x 2,10, plafondhoogte alle kamers is: 2,70 Ook overweeg ik de woonkamer en serre (ex plafond) te laten schilderen. Afmetingen zijn: 3,24 x 8,45. En 2,96 x 3,24. De gang is 20m2.

Latex spuitwerk wanden stucen

Ik heb onlangs (in het weekend) mijn nieuwe woning met latex spuitenwerk (gebroken wit) laten doen maar zonder stuclaag. Dus nu zijn er veel gaatjes in en lijkt het niet mooi glad. Ik wil graag weten wat kan ik nog meer laten doen om gladde wanden te hebben voordat ik een andere kleur laten schilderen. Ik ben benieuwd of het mogelijk is om het spuitwerk zoveel mogelijk te behouden, maar de gaatjes te dichten. 140 m2 in totaal. 3 verdiepingen.

Vijf binnendeuren en deurkozijnen schilderen

Het gaat hier om totaal 5 deuren en het hout wat er naast hoort. De vorige bewoners hebben weinig gedaan aan het onderhoud van de deuren. De badkamer deur heeft waterschade aan de onderkant. Er zijn meerdere lagen geverfd op alle deuren en deze vertonen dan ook scheurtjes bobbels en kleurverschil. Gaat om een slaapkamer deur, buitendeur (alleen binnenkant schilderen) deur van de toilet ruimte de badkamer deur en een deur in de gang. Het appartement dateert uit 1953. Helaas kan ik maar 1 foto toevoegen. De werkzaamheden dienen eind januari plaats te vinden. Mag ik aub een offerte inclusief het verfmateriaal en zonder? Hartelijk dank alvast.

Aflakwerk, muur kleuren en vloer en kast verven

Ik ben opzoek naar een schilder voor de onderstaande klussen: - 5x deurposten aflakken - Aflakken van raamkozijnen van openslaande ramen in loggia. Het gaat om 1 raam dat bestaat uit 2 delen. Afmeting is ongeveer: 1 breed x 1,5 meter hoog. - Aflakken houtwerk in loggia (circa 0,5 m2) - aflakken houten lijst om groot raam van ongeveer 2,5-3 meter. Op drie zijdes moet het geschilderd worden, het latje is 10 cm breed. Van het bovenstaande staat alles al in de grondverf. - 1 wand van 3,5 x 2,65 meter in de slaapkamer een kleur geven - betonnen vloer van loggia voorzien van betonverf (1,5 m2) Benodigde verf en schildersspullen zijn reeds aanwezig. Verder heb ik nog een buffetkast die ik geschuurd heb en eigenlijk geschilderd zou moeten worden. Is dit mogelijk? Graag ontvang ik een offerte.

Trap, deuren en kozijnen schilderen

Ik wil graag 6 binnendeuren, een vuren trap, en een stuk of 6 kozijnen laten schilderen. Het is allemaal binnenwerk. Materiaal in overleg. Ook het voorwerk, zoals schuren etc moet in de offerte worden opgenomen.

Waterschade herstellen schilderen plafond en muur

Ik wil mijn plafond en muren laten schilderen in de woonkamer na waterschade.

Stucwerk en schilderwerk van een nieuwbouwappartement

Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen bij het stucwerk en schilderwerk van mijn nieuwbouwappartement. Het appartement is behangklaar opgeleverd. Details: - alleen de muren van twee slaapkamers, de woonkamer, de gang en de berging. In totaal gok ik dat het ongeveer om 150 m2 stuc- en schilderwerk gaat. Ik weet niet of het dan mogelijk is om te spuiten, omdat het plafond niet gedaan hoeft te worden. - Dan graag de wanden schilderen in een crème witte kleur. Zouden jullie hierover contact met mij kunnen opnemen?

Binnenschilderwerk

Ik ben op zoek naar iemand voor her schilderen van ongeveer 6 deuren, een trappenhuis, muren , plafond, en een aantal kozijnen. Ik ontvang graag een offerte.