Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Haarlem of directe omgeving.

3300 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: huizen laten sschilderen, gestucte buitenmuren schilderen, volledig huis buitenzijde schilderen, buitenkant van herenhuis schilderen, buitenmuur schilderen, buitenmuren schilderen, buitenmuren, kozijnen, deuren schilderen, houten boshuisje schilderen, renovlies op wanden aanbrengen en schilderen, woning laten schilderen, vrijstaand huis van buiten schilderen, binnen- en buitenkozijnen en -deuren schilderen, buitenkant huis schilderen, hele huis schilderen aan de buitenkant, buitenkant huis wit laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Haarlem:

Schilderwerk in het woonhuis aanbrengen

Woonkamer: 2 raamkozijnen. Hal: deur kozijn en muur. 2 trappen. Bij de trap moet een muur meegenomen worden. 5 raamkozijnen. 4 deurkozijnen

Betonnen muren behangen

Betonnen muren behangen. Dit zou gaan om 76 m2 aan betonnen muren om te behangen. De muren zijn van kaal beton. Hier heeft in het verleden behang op gezeten.

Schilder- en sauswerk binnenshuis

Schilderwerk binnen, sausen. Hal, woonkamer en slaapkamer (ongeveer 200 m2). Ook behang verwijderen. Misschien één muur behangen.

Buitenschilderwerk aan de gehele huis

Wij willen graag het buitenschilderwerk van het gehele huis (tussenwoning) laten doen

Buitenhout onderhouden en schilderen

Schilderen van hout aan de buitenzijde van de woning. Dakkapellen, deuren, kozijnen en overig houtwerk. Plus eventueel vervangen of herstellen van delen. Graag zouden wij een offerte ontvangen inclusief een advies over de termijnen waarop onderhoud schilderen van buitenhout plaats moet vinden. Het gaat om een tussenwoning, jaren '30, met 3 dakkapellen en houten kozijnen.

Schilderwerk binnen de woning aanbrengen

Erker, openslaande deuren, kamerdeur, plinten en keukendeur en kozijn schilderen in donker grijze kleur.

Buitenshuis al het schilderwerk laten doen

Het gaat over 2 dakgoten van 6 meter ,7 bovenramen van 4 cm i.v.m. kunststof inzetramen. Beneden 2 deurposten met raam ernaast en 1 raamkozijn van 2 bij 2 van 3cm

Buitenschilderwerk bij een woonhuis

Buitenschilderwerk, voor en achtergevel, 2 x grondverf en 1 x aflakken, uitvoering in juli of medio augustus.

Renovliesbehang aanbrengen en sauzen in de nieuwbouwwoning

Eind november 2018 zal onze nieuwbouwwoning opgeleverd worden. Wij willen graag op de begane grond en de 1e verdieping renovliesbehang laten aanbrengen, inclusief schuren van de wanden, afkitten en latexen in een of meerdere door ons gekozen kleuren. Het gaat over 194 m2. Ook zoeken wij nog een oplossing voor de bruine plafondplaten op zolder.

Buitenschilderwerk laten verrichten

Het betreft het schilderwerk van een dakkapel en 2 raamkozijnen op de begane grond. Naast het schilderwerk dient en ook houtrot gerepareerd te worden.

Nieuwe binnendeuren met kozijnen schilderen

Een woonkamerdeur met glas Een badkamerdeur en slaapkamerdeur met 1/3 glas Een kastdeur zonder glas

Latex spuiten

Graag wanden en plafonds latex spuiten wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Nieuwbouw schilderen en behangen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van Renovliesbehang en schilderen van ongeveer 200 m2 wand. De nieuwbouwwoning zal begin juli opgeleverd worden.

Zoldertrap schilderen

De leuningen en spijlen van de trappen en de zoldertrap zijn twee jaar geleden wit geschilderd. De zoldertrap is nu al erg versleten en beschadigingen aan leuningen, palen en spijlen. We willen dit graag opgeknapt hebben. Offerte graag nadat u het bekeken heeft.

Schilderwerk renovatie houten trappen

De open houten trappen van onze woning dienen te worden opgeknapt. Het betreft 13 treden per trap, deze moeten worden afgeschuurd, voorzien van een grondlaag en daarna worden geschilderd.

Houtwerk van kozijnen en schuifpui herstellen en schilderen

Aan de achterkant van onze woning hebben we 3 kozijnen die lekken. Deze dienen vervangen te worden. Daarnaast is er wat houtrot (ramen en schuifpui) dat hersteld moet worden en daarna weer overgeschilderd.

Hele woning voorzien van latex

De schuine plafond wanden zijn groen en glad en moeten wit worden. De muren zijn glad in de hele woning. Op de begane grond en 1e etage zijn de plafonds licht spachtelputz. Het is een huurhuis waar ik vandaag de sleutel van heb gekregen. Hoe eerder jullie kunnen komen, hoe beter omdat ik pas daarna de vloeren kan laten leggen. Ik moet eind februari mijn huidige woning leeg opleveren dus er is weinig speling. Wanden Vierkante meter: 125 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 110

Houten trap schilderen / lakken

Houten trap van 20 treden in woonhuis schilderen en lakken

Plafond reparatie na lekkage

Plafond gang schilderen/witten na lekkage. Circa 15 m2. Tevens is er een koof, die om de afvoer heen is gebouwd, die vervangen moet worden Koof is 26 cm br en 18 cm diep. Hoogte is 2. 65. Teven moet er een uitsparing midden in koof voor een lichtschakelaar. Koof moet ook geschilderd worden

Buitenschilderwerk begane grond en dakgoten

Het gaat om het schilderen op de begane grond. Het gaat om een erker met 4 ramen, voordeur, achterdeur, 2 openslaande deuren en 2 ramen. En aan de voor en achter zijde de dakgoten.

Trappen schuren en schilderen

Ik wil graag dat er twee dichte trappen worden geschuurd en geschilderd. De trappen hebben 13 en 14 treden.

Dichte trappen schilderen

Het betreft het schilderen van 1 dichte trap inclusief het verwijderen van het tapijt en benodigde voorbereidende werk, zoals schuurwerk en reparaties. Daarnaast hebben wij nog een nieuwe dichte trap vorig jaar laten plaatsen waarbij de onderzijde van een dichte trap geschilderd dient te worden. Deze trap heeft relatief weinig voorbereiding nodig.

Schadeherstel na lekkage

Na lekkage veroorzaakt door losgelaten loodslab, moet het plafond van een slaapkamer gerepareerd worden en zijn schilderwerkzaamheden noodzakelijk

Binnenschilderwerk aan trappenhuizen van complex

Betreft verrichten van binnenschilderwerk met betrekking tot 3 trappenhuizen van een appartementencomplex. Hierbij gaat het om het sausen van het plafond en de wanden, het schilderen van de betonnen randen langs de trappen en het schilderen van de postvakken unit 3 stuks.

LA aurelia wallpaper aanbrengen

Een behang in de vorm van een wallpainting aanbrengen. (Merk La Aurelia Classy wallpapers, Dutch dreams, LE bouquet) het is circa 3,00 x 3,00 meter op een gestucte wand.