Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor eikenhouten trap schilderen:

Eikenhouten trap schilderen

Welk binnenschrijnwerk moet er geschilderd worden? Trappen/balustrades. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Wij willen onze eikenhouten trap treden laten oliën in white wash en de zijkanten en stootborden moeten in Ral 9010 geschilderd worden. De naden moeten goed en strak afgeleverd worden.
Onze klant uit Grootebroek (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor eikenhouten trap schilderen uit heel Nederland:

Trap maken

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: eikenhouten, dichte trap met een onderkwart trap moet linksom omhoog. Hoogte 3062 mm, lengte 3890mm en de breedte 1000 mm. De opening voor het onderkwart is ook 1000 mm dus de onderste trede wordt iets smaller door de balk. Naar welk type trap bent u op zoek? : budgetvriendelijke basistrap. Waar moet de trap geplaatst worden? : binnen. Welke vorm moet de trap hebben? : rechte trap met één of meerdere draaien.

Designtrap installeren

Naar welk type trap bent u op zoek? Design / moderne maatwerk trap Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Graag een prijsindicatie voor een eikenhouten rechte steektrap, met schuingeplaatste stootborden en keepbomen, trapbreedte 900 mm, 16 optreden,

Trap zandstralen

Welk model heeft de trap? Rechte trap met één of meerdere draaien. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft de renovatie van een eikenhouten trap met een plateau in het midden en een balustrade aan de bovenzijde langs de overloop.

Traprenovatie met treden en stootborden

Ik heb een woning gekocht en ben die nu aan het opknappen. Ik heb een dichte trap met 15 treden en 16 stootborden, waar ik het tapijt vanaf haal. Ik wil daar graag traprenovatie op laten aanbrengen. Ik weet nog niet of ik laminaat of eikenhouten overzettreden wil. Ik ontvang graag uw offerte. De materialen moeten hier ook worden ingemeten en eventueel kunnen ze ook geleverd worden.

Trap bekleden met eikenhouten delen

Ik wil mijn trap met eikenhouten onderdelen bekleden. Het gaat alleen om de treden zelf, dit zijn 13 treden. De trap heeft boven een draai naar rechts.

Rechte trap met losse treden tussen twee muren

Wij zoeken 11 eikenhouten treden die tussen twee muren geplaatst kunnen worden, zonder zijkanten. Eikenhout (eventueel met beschermende laag) Spoed, bezig met verbouwing, oude trap is niet meer op te knappen. De ruimte tussen de twee muren is 85.5 cm.

Trap bekleden met hout

Ik wil mijn trap graag laten bekleden met eikenhouten traptreden en witte stoot randen.

Eikenhouten trap leveren en plaatsen

Een vaste Eikenhouten dichte trap in een aanbouw plaatsen. Het is een nieuwbouw aanbouw. Behandeld Eikenhout of daarna behandelen. Onder een kwartslag rechtsom. De hoogte 2,60 meter en breedte 0,90 meter. Het trapgat is 0,90 x 3 meter is er. Balustrade op betonnendek van 3 meter. Een trapleuning tegen de muur.

Trap renoveren met eikenhouten overzettreden

Wij willen graag 1 dichte houten trap laten renoveren met eikenhouten overzet treden met antislipprofiel. Het gaat om een trap met 15 treden en een onder- en een bovenkwart. We zullen zelf de trapmaantjes verwijderen. Wij ontvangen graag een offerte met aparte posten voor de levering van het materiaal en voor de montage. Ook horen we graag wat de verwachte arbeidstijd zal zijn.

Traprenovatie met eikenhouten parket treden

In een nieuwbouwhuis (oplevering december 2016) wil ik de standaard trap van de begane grond upgraden naar een trap met eikenhouten parket treden. De standaard trap van de begane grond naar de 1e verdieping wordt uitgevoerd als een vaste gesloten vurenhouten trap met stootborden van plaatmateriaal. Het wordt een trap met twee maal een kwart draai. Wat kost het mij ongeveer als deze trap meteen na oplevering wordt gerenoveerd?