Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Diemen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Diemen heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Diemen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Diemen of directe omgeving.

1099 klanten uit Diemen bevelen een bij Casius in Diemen aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Diemen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: buitenschilderwerk begane grond en eerste verdieping, deuren, kozijnen, muren en plafonds van een monument schilderen, behangen van hele nieuwbouwwoning, muren, plafond, deuren en kozijnen schilderen, woning laten schilderen, huis opnieuw sauzen, woning aan de buitenkant laten schilderen, schilderwerk van meerdere dingen in het huis en de garage, offerte Renovlies behang en stucen, schilderen buiten deuren en 20 kozijnen met kruisroeden, compleet modern herenhuis van binnen schilderen, tien kozijnen voorkant buitenzijde schilderen, buitenwerk huis schilderen, buitenom schilderen voor-en achterkant, kantoorruimtes schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Diemen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Diemen:

Schilderen ramen, deuren en 2 dakkapallen (alles hardhout)

Alle ramen en deuren (hardhout) aan buitenkant van rijtjeswoning schilderen. Ook 2 dakkapellen (ook van hardhout). Dakkapellen via veranda tuinzijde makkelijk bereikbaar.

binnenschilder muren nieuwbouwhuis

We zijn op zoek naar een binnenschilder voor ons nieuwbouwhuis in Diemen waarvoor we in september 2019 de sleutel zullen krijgen. Het huis wordt behangklaar opgeleverd. De woonoppervlakte is 138m2 en er is nog een tuinhuis van 20m2 dat ook van binnen geschilderd moet worden. Het gaat om de volgende taken: - aanbrengen van een primer laag - repareren van de ondergrond (opvullen kleine gaatjes en opschuren voor glad resultaat) - twee keer sauzen met silicaatverf (verf leveren wij zelf aan). Graag horen we wat de kosten hiervoor zijn. Sylicaatverf

Nieuwbouwmuren behangen met renovlies en basiskleur aanbrengen

Heer/mevrouw, Medio juli 2019 wordt ons appartement opgeleverd in Diemen en we willen graag onze muren met renovlies laten behangen + het aanbrengen van een basiskleur. Het gaat om 170 m2. Is het mogelijk vrijblijvend een prijsofferte te ontvangen? Ik hoor graag van u.

Kozijnen buitenkant van een tussenwoning schilderen

Ik zoek een schilder die de kozijnen op de begane grond en de eerste verdieping kan schilderen. Het gaat om buiten schilderwerk. Het werk moet aan de voor- en achterzijde van een tussenwoning gebeuren.

Renovlies aanbrengen

Wij willen graag naadloos renovlies laten aanbrengen. Dit moet gebeuren voor ongeveer 160 m2. De muren zijn behangklaar.

Behangwerk op eerste verdieping

Ik heb een behangklus. Het gaat om (naar schatting) 100 m2, volledige 1e verdieping van een eengezinswoning te Diemen. Oppervlakte is 9 x 5 meter met een hoogte van 2,45 m waarvan 3 slaapkamers plus het trappenhuis. De begane grond is in orde. Ik zou het willen behangen met glasvliesbehang. Het liefst volgende week / de week erop. In afwachting van jullie reactie. Bellen kan ook, zie onderstaand m'n mobiele nummer.

Behangen van een nieuwbouwwoning

Nieuwbouwappartement, geschatte oppervlakte van de muren is 60 m2. Muren zijn behang klaar. Materialen graag in overleg. Klus moet tussen 25-30 juli gebeuren.

Plafond sauzen en de rand kitten

Plafond sauzen of spuiten. Het plafond is 60 vierkante meter. Bij de open haard een rand van ongeveer 2 meter kitten, want daar zitten vlekken in van kaarsen. Er zit een erker aan en het naatje van het hout moet misschien ook nog even bewerkt worden.

Woning binnen schilderen

Onze woning in zijn geheel aan de binnenkant schilderen. Betreft een oppervlakte van zo'n 83 m2 verspreid over 4 kamers ongeveer. Ik zoek een vakman die ook materiaal levert. Optioneel is voorwerk, dit ligt aan de meerprijs.

Kozijnen aan de buitenzijde schilderen

Kozijnen in de achtertuin schilderen. De achtertuin is goed toegankelijk. Deur plus woonkamerraam, twee slaapkamerramen en boven een kleine dakkapel met 3 ramen.

Gevel schilderen van een bedrijfshal

Uitgaande van een oppervlakte van 5700 vierkante meter buitengevel. Een bedrijfshal van 33 meter hoog, deels enkel te bereiken via lager gelegen daken van aangrenzende panden. Postcode is nog niet bekend.

Gang, keuken en huiskamer behangen

Ik wil de gang, keuken en woonkamer laten behangen met glasvezelbehang. Het oppervlak is tussen de 100 en 120 m2.

Behangen van muren

Ik heb een nieuwbouw die wordt opgeleverd met behangklare muren. Deze zou ik graag allemaal willen behangen met vliesbehang. Mijn woning is 71 m2. De badkamer en toilet hoeven niet. Denk dat je dan ongeveer rond de 60 m2 uitkomt. In de bijlage is mijn plattegrond.

Woonkamermuur sauzen en verven

Het verven/sauzen van één muur/wand in de woonkamer. Deze wand is al 1,5 jaar geleden geschilderd, maar zitten wat vlekken op en wil daarom graag opnieuw laten schilderen. De wand is eerst voorzien van renovlies behang en is daarna met een kleur eroverheen. Gegevens verf die destijds is gebruikt: GAMMA MUURVERF EXTRA (BI/BU) KLEURCODE PRAXIS ANIJS BASIS P. Oppervlakte betreft 30,24 m2.

Overschilderbaar vliesbehang aan laten brengen

Ik heb (overschilderbaar) vliesbehang zonder patroon gekocht bij Gamma en zoek iemand die ons halletje en het trapgat kan behangen.

Binnendeur, trap en leuningen schilderen

De trap is geschilderd eind 2014bij oplevering. Door werking en blijkbaar niet zo goed schilderwerk zijn er kitranden los/gescheurd en veel knoesten zichtbaar. Op de trap liggen wel bedekking (halve maantjes ) die denk ik kunnen blijven liggen. Er zijn op 1 hoog en op 2 hoog een houten railing langs de trap. De kamerdeur beneden is denk ik 1 keer te weinig geverfd (gamma deur, destijds zelf gedaan) De raamkozijnen gaan als het goed is mee met het buitenschilderwerk en hoeven niet.

Stucwerk en latex op wanden en plafonds

In een nieuw op te leveren appartement willen wij de behangklare wanden laten voorzien van stucwerk en latex, eventueel met een kleur. Bij de plafonds dienen de V groeven gedicht te worden, gestuukt en latex gespoten. Het toilet en de badkamer hoeven niet gedaan te worden. Het betreft ongeveer 143 m2 wanden en 80 m2 plafond. De plafondhoogte is 2,70 meter. Bijgesloten de plattegrond van het appartement.

Kunststof deur laten spuiten

Een kunststof binnendeur laten spuiten. Het gaat om een hogere deur van ongeveer 211,5 cm bij 90 cm breed. Er zitten drie glazen in dus het gaat niet om de volledige deur schilderen. Eventueel een offerte voor het vervangen van de deur en/of het meenemen van het schilderen van alle deuren. Het gaat uiteindelijk om deze deur sowieso, en eventueel de rest ook.

Behangen

Ik zou graag 120m2 willen laten behangen. Hebben jullie daar een klusser voor?

Binnendeuren spuiten

Er dienen 4 binnendeuren gespoten te worden in een witte kleur. De deuren zijn 2 meter hoog en 1 deur is 80 cm breed, de andere 3 zijn 78 cm breed.

Wanden sauzen, witten of spuiten

Wij hebben een nieuwbouw appartement gekocht. Wij willen de wanden geheel glad en geverfd hebben. Ontvangen graag een totaalprijs. Wanden Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Eventueel stucen als het niet gedaan is en spuitwerk latex

Houten daklijsten repareren en schilderen

De daklijsten moeten op een aantal plekken worden gerepareerd en het geheel geschilderd. De werkplek moet met een steiger bereikt worden.

Eikenhouten massieve salontafel lakken

Salontafel heeft veel kringen, kan dit gelakt worden?

Behangrollen laten behangen

Ik wil 37 rollen behang laten behangen.

Muren en plafonds latexen

De wanden worden op dit moment glad gestuukt. Hierna dienen de wanden, 115 m2, en de plafonds, 60 m2, met latex gespoten te worden.