Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor woning schilderen:

Woning schilderen

3 verdiepingen muren en plafonds spuiten, kozijnen schilderen, 5 binnendeuren, 2 trappen
Onze klant uit De Kwakel (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning schilderen uit heel Nederland:

Woonkamer en keuken schilderen

Ik wil een aantal dingen in de woning geschilderd hebben waar eerst structuurverf over zat. De muren hebben glasvezelbehang waarover geschilderd is. Wat ik wil verven: Plafond = 40m2 Muren woonkamer = 21m2 Keuken scheiding(hout) = 10m2 Keuken kasten(hout) = 10m2 Kozijnen = 6m2 1 deur Graag prijsopgave inclusief afplakken, verf en schuren en arbeid. Muren zouden we graag in een andere kleur willen deze zijn behangen met glasvezel behang en wit geschilderd. De keuken en kozijnen hoogglans wit en het plafond gewoon wit.

Deuren spuiten en kozijnen schilderen

Voor mijn nieuwe woning wil ik graag 11 deuren (voorzien van grondverf af fabriek) laten spuiten. Deze deuren worden straks eerst arm geschaafd en opgehangen. Zodat deze perfect passen. Het betreft hier te gaan om stompe Skantrae deuren. Massieve deuren dus(type SKL 954 ) Daarnaast wil ik 11 kozijnen geschilderd hebben. Graag ontvang ik een scherpe offerte voor deze klus. Met vriendelijke groet,

Behangklare wanden in nieuwbouw woning schilderen

Schilderen nieuwbouwwoningn muren en plafond in 1 kleur (wit). De wanden worden behangklaar opgeleverd door de aannemer. Oppervlakte woning 155m2.

Woning schilderen

Ik wil mijn nieuwe woning schilderen maar er zit behang in de hele woning. Wat mij betreft kan er overheen geschilderd worden. Ik heb niet veel tijd voordat ik moet verhuizen en red het allemaal niet zelf. Ik wilde vragen wat de werkzaamheden zouden kosten en wat de mogelijkheden zijn. Het gaat om een ruime woonkamer, doorlopend naar een andere kamer. Totale lengte ongeveer 11 meter. Het behang is heel oud, ik heb begrepen dat ik dit eerst moet impregneren. Er komen namelijk vlekken en verkleuring door de verf heen (ik heb zelf al een muur geprobeerd te verven). Verder zou ik graag een prijsindicatie van het behangen van een gang. Deze heeft een L-vorm van ongeveer 4 x 4 x 1 meter en 6 deuren.

Schilderen kozijnen buitenzijde woning

In maart 2018 krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis in Ulicoten maar 5 van de kozijnen zijn erg slecht. Nu willen wij daarom in overleg met de huidige eigenaren nog voor de winter deze 5 kozijnen laten verven. Het gaat om 5 ramen met de afmetingen 173 x 89 aan de voorzijde van het huis (zie foto), 2 boven en 3 beneden.

Binnenhuis schilderen

Het betreft het schilderen van de woning op de begane grond, in het najaar/winter van 2018. De muren zijn 100 m2, plafonds 65 m2, 3 kozijnen en de voordeur aan de binnenzijde. Deel van de muren en bij de rand van plafond in de aanbouw zijn gescheurd, deze moeten gerepareerd worden. Aanbouw staat inmiddels 10 jaar. De huidige muren hebben spachtelputz, alleen de kleur moet anders. Het plafond is glad gestuukt en van latex voorzien.

Hoogwaardig schilderwerk aan trappenportaal

Agv van Waterschade, het schilderen/herstellen van houten trapdelen (4 verdiepingen), leuningen en panelen. Tevens herstellen van kleine pleisterwerk plafonds van grappenportaal. Het geheel is in relatief goede staat echter door lekkage op vierde verdieping is op alle niveaus lokaal schade ontstaan dat hersteld mag worden. Woning uit 1910

Appartement schilderen voor de verkoop

Ik ben eigenaar van een appartement van 70 m², gelegen op de 3e en 4e verdieping in een portiekflat. Ik ga de woning verkopen en wil de binnenkant eerst nog netjes laten schilderen in RAL 9010. Het gaat mij voornamelijk om de wanden en plafonds, maar mogelijk adviseert u mij om ook de kozijnen, deuren en ramen te schilderen. Dat moet nog even worden beoordeeld, ik sta open voor uw advies daarin. Er staat wat meubilair dat tijdens de klus afgedekt moet worden. Verder wil ik het interne trappenhuis laten schilderen. Dat valt onder de verantwoording van de VvE, maar ik vraag daar nu ook gelijk maar een offerte voor aan. Mijn makelaar bezit de sleutels. Ik zal het contact met hem tot stand brengen als u mij even belt. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Schilderen gehele (recent gestukte) woning

Alle muren zijn afgelopen week gestukt. Het plafond in de woonkamer is oud stukwerk, ongeveer 45 m2. Andere plafonds zijn recent gestukt Wanden Vierkante meter: 140 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Plafond en slaapkamers schilderen en/of stuken na lekkage

Ik wil voor mijzelf en mijn bovenbuurman twee aparte offertes aanvragen voor het schilderen van wanden en plafonds na een lekkage. Het gaat in mijn woning om de wanden van 2 slaapkamers en een stuk van het plafond. Ik laat de klus hier graag eerst beoordelen en opmeten. Bij mijn bovenbuurman moet dat ook even gebeuren. Er is in mijn huis een stukje stucwerk dat er niet zo goed uit ziet. Misschien moet dat ook gerepareerd worden. Ik heb de offerte nodig voor mijn verzekeringsclaim. Ik wil de klus graag snel laten verzorgen.

Partners

Partners van Casius