Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor tafel, stoel en bureau whitewashen:

Tafel, stoel en bureau whitewashen

Ik zoek een specialist die mijn bureau, bureaustoel en tafel kan whitewashen
Onze klant uit Castricum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tafel, stoel en bureau whitewashen uit heel Nederland:

Tafel schuren en opnieuw lakken

Ik wil graag eettafel van 90x 180 cm laten schuren en schilderen. Bovendien wil ik de poten 2 centimeter laten inkorten en de sierlijst onder het tafelblad inkorten zodat een stoel met leuning makkelijker onder de tafel geschoven kan worden.

Huis volledig laten verbouwen

Wij willen een grote verbouwing doen. De woonkamer en keuken ombouwen tot 1 woonruimte met open keuken. Deze ruimte ook gelijktrekken aan het huis van de buren. Verder willen we graag 1 keukendeur zoals op de plek waar deze nu zit en een grote harmonicadeur over de resterende volledige breedte. In de hoek van de keuken en de gang zit de CV ketel. Deze mag wat ons betreft worden verplaatst naar een andere plek in het huis. Op de 1e verdieping willen we de achterkant van het huis gelijktrekken met de begane grond. Zo ontstaat er ruimte voor een grotere badkamer met aparte douche en bad, een eigen wc-ruimte en een washok voor de droger en wasmachine. Tevens is er genoeg ruimte om tussen slaapkamer I en II een inloopkast of trapgang te creëren. Indien er een trapgang wordt gecreëerd kan er wellicht onder de trap een bergkast worden gemaakt. Op de nieuwe 2e verdieping willen we een ruimte hebben die in de toekomst simpel in 2 (slaap) ruimtes is te verbouwen. Aan de voorkant willen we 2 hoge smalle (Franse) ramen. Aan de achterkant een deur (openslaand / schuif / harmonica). Omdat het oppervlakte van de 1e verdieping erg groot is, is het wellicht een idee om een dakterras aan de achterkant te maken. Deze is qua grootte bijvoorbeeld gelijk aan uitbouw berekend vanaf de achterkant van de oude woonkamer. Verder willen we graag dat er ruimte is voor een tweepersoonsbed, een klein bureau/tafel met stoel, tv, wastafel, bad/douch (beide(?)) en een kledingruimte/inloopkast. Wellicht kan de CV-ketel ook wel op deze verdieping worden geplaatst. Graag willen we ook zonnepanelen plaatsen op het dak en als het mogelijk is aan de achterkant van het dak aangezien de achtertuin op het zuid(westen) ligt. In de bijlagen treft u wat eigen schetsen aan. Feel free om alternatieven bieden. Is het tevens mogelijk dat jullie een algemene schatting van de kosten kunnen geven. Begrijpelijk zal het ook afhangen van de afwerking en gekozen materialen, maar alle hulp is welkom.

Reparatie van een stoel en tafel

Ik heb een stoel en een tafel waar een poot van is gebroken. Ik zou allebei graag willen laten repareren. Ik laat dit graag even beoordelen en ontvang daarbij graag uw prijsopgave.

Steigerhout loungeset bouwpakket monteren

Het gaat om een bouwpakket van een loungebank, een loungestoel en een hocker. Afmetingen van de zijn bank 80 x 198 x 75 cm, afmetingen tafel 59,3 x 59,3 x 43 cm, afmetingen stoel 80 x 78 x 75 cm, zit diepte is circa 57cm en de hoogte van de zitting is 35cm (variabel). Graag ontvang ik een offerte voor de montage.

Grote meubelstukken verhuizen

Ik wil graag een paar grote meubelstukken laten verhuizen van Amstelveen naar Leidschendam. Het gaat om 2 banken, een zwaar houten bureau met stoel, houten tafel met 6 stoelen, houten boekenkast en een licht kunststof thuisnet en 3 delig salontafelslet met glasplaten.

Gietvloer repareren

Gietvloer heeft een kleine schade opgelopen doordat een stoel vanaf de tafel op de vloer is gevallen. De vloer heeft nu een klein hapje en dit willen we graag laten repareren. Het is een PU vloer met 1 RAL kleur er overheen.