Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Castricum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Castricum heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Castricum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Castricum of directe omgeving.

346 klanten uit Castricum bevelen een bij Casius in Castricum aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Castricum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: muren stuc (740 m2), 915 m2 Latex spuiten, buitenkant vrijstaand huis bj 1926, alle buitengevels van een woning wit schildereren, volledige voorzijde woning schilderen, buitenzijde jaren-70 woning kaleien (wit), gevel keimen 100 m2, gevel (deels) reinigen en geheel schilderen, buitenschilderwerk, ik wil graag woning laten schilderen en behagen, schilderen buitenwerk, schilderwerk ramen & kozijnen voorgevel 2 panden, schilderen benedenverdieping: entree, woonkamer, keuken en 3 deuren, bestaande villa wanden met latex afspuiten, schilderwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Castricum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Castricum:

Tafel, stoel en bureau whitewashen

Ik zoek een specialist die mijn bureau, bureaustoel en tafel kan whitewashen

Woonkamer schilderen,deurposten en bovenverdieping, 1e etage

Schilderen van muren, plafonds, de kozijnen van de deurposten. Het gaat om 100 m2 schilderwerk.

Schuifpui en kozijnen verven

Ik wil mijn kozijnen en een schuifpui laten schilderen. De maten hiervan zijn 1 schuifpui 3.50 x 2.40 Kozijnen 2 stuks 3.00 x 1.70 2 stuks 1.50 x 1.70 1 1.50 x 2.50 1 1.50 x 1.70/1.40 1 1.20 x 30 En boegdelen 20 strekkende meter , 30 cm hoog

Wanden en plafonds sauzen op zolderverdieping

Onze zolderverdieping wordt volgende maand verbouwd. Gaarne een offerte voor het (wit) sauzen van onze wanden en plafonds. De m2 zijn vrij nauwkeurig geschat. 75 m2 aan wanden. 40 m2 schuine kap.

Badkamer wanden schilderen en voegen

Badkamer wanden met tegels schilderen of betonstuc en opnieuw voegen. De badkamer is 2 x 3 meter.

Muurtje behangen

Er dient een muurtje van 2.58 meter hoog en 3.86 meter breed behangen te worden. Hiervoor hebben wij een behang met patroon aangeschaft waarbij de muren ingesmeerd moeten worden met lijm.

Behangen

Ik wil de 2 lange wanden van de woonkamer, type doorzonwoning, laten behangen met vliesbehang. Het oude behang is er af en gaatjes zijn gevuld. Het betreft 25 vierkante meter. In de 2 wanden zijn 1 rechte hoek voor de meterkast, 1 binnendeur, 1 rechte hoek met inbouwkast en een rechte schouw. Materiaal is aanwezig: gamma gb behang wit rhapsody, roll on muurlijm.

Lockerkastjes schilderen

Twee witte ikea lockerkastjes ( metaal ) schilderen naar heel donkergroen.

Kamer behangen

Ik wil graag een kamer behangen. De kamer is 4 bij 7-8 meter. Er moet geen patroon in maar het moet gewoon glad zijn met een kleurtje.

Binnenmuren in de hal, huis- en slaapkamer sauzen

Het betreft het spuiten van de binnenmuren en plafonds. Wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Gehele huis sauzen of spuiten

Woonkamer/gang: sauzen/spuiten 4 slaapkamers: muren/plafond sauzen/spuiten 1 badkamer: sauzen/spuiten 1 overloop 1 deur (binnenkant) 9 kozijnen lakken HUIS GAAT IN DE VERKOOP Week 24 juli 2017

Muren behangen in een appartement

Namens mijn moeder wil ik graag offertes aanvragen voor het behangen van het appartement waar zij op 24 januari de sleutel van krijgt. We hebben 30 rollen behang besteld, met een klein streepje erin. Ik denk dat het geen patroonbehang is. We laten hiermee graag alle wanden behangen. Ik denk dat alle wanden behangklaar zijn, maar hierover kunt u mij bellen. Ik ontvang graag uw offerte.

Schilderwerk binnen en buiten

Alle ramen van het huis en boeidelen schoonmaken; schilderen van 3 tuindeuren, buiten- en binnenkant; traploper leggen, 12 treden, 2 bochten, oude traploper verwijderen (is gelijmd) z. N ander doen wij het.

Buitenkant kozijnen en deuren van rijtjeshuis schilderen

Het betreft een offerte aanvraag voor het buitenschilderwerk aan de kozijnen. Het betreft een standaard rijtjeshuis met 2 verdiepingen. De zolderverdieping heeft kunststof kozijnen, de rest is van hout en de kozijnen moeten weer eens opnieuw geschilderd worden. De kozijnen zijn zo'n 5 a 6 jaar oud. Alleen het boeideel is ouder en het grote kozijn voor. 1 voordeur met kozijn, keukendeur met kozijn, openslaande deuren naar de achtertuin. Boven douche raampje, kozijn slaapkamer en achter 2 kozijnen van slaapkamers. Goed opschuren en voorzien van een mooie nieuwe beschermlaag. Het huis is donkerblauw met gebroken wit geschilderd. Deze kleurstelling blijf ongewijzigd. Ik wil deze klus voor komende winter hebben uitgevoerd.

Schilderwerk binnen en buiten

Binnen huis & buiten kozijne (3) en de wanden en plafonds.

Huis schilderen aan de binnenkant

Graag ontvang ik een offerte voor het schilderen van de wanden en de plafonds. Het gaat om een eengezinswoning en de oppervlakte is ongeveer 150 m2.

Schilder- en behangwerk

Binnen alles schilderen in dezelfde kleur zoals het nu ook is. Kunt u de kleur bepalen? 1e etage hal: 5 deuren en kozijnen met 4 drempels; slaapkamer: 3 gipsplaten plafonds witten open trap: kozijn en kolom; muren witten, treden en leuning lakken kamer: 1 deur met kozijn; 2 raamkozijnen hal: 3 deuren en kozijn; muren en plafond witten open keuken: 1 raamkozijn en 1 deur met kozijn Een slaapkamer moet behangen worden na een lekkage. De kamer is 2.35 meter hoog. In totaal zal het 32 m2 aan behangwerk zijn. Het behang willen we zelf uitzoeken.

Wanden, plinten en trap schilderen

Graag ontvang ik een offerte voor het schilderen van de wanden en de plinten in de gang. De wanden zullen 20 a 30 m zijn ongeveer. Verder dienen de plinten gedaan te worden en de ijzeren paal van de speeltrap.

Glasweefselbehang aanbrengen

Onze nieuwbouwwoning wordt naar verwachting eind juni opgeleverd. Op de 1e en 2e verdieping zijn de wanden van Giboblokken al behangklaar. Wij hebben glasweefselbehang, voorgeschilderd wit, gekocht. Het zijn 9 rollen van 25 meter. Graag laten wij dit behang plaatsen en ontvangen daarvoor een offerte.

Muur behangen in de woning

Ik zou graag een muur willen laten behangen met vliesbehang, zouden jullie mij daarbij kunnen helpen? Ik heb geen materialen in bezit. De muur is 3.8 x 3 meter. Ik hoor ook graag wat de kosten zullen zijn voor het verwijderen van 1 laag oud behang.

Latexspuitwerk aanbrengen op spackspuitwerk

Wanden Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Latexspuitwerk na een verbouwing

Na het plaatsen van de aanbouw het oude leefgedeelte spuiten zodat alles weer 1 kleur is, woonkamer en plafond. Wanden Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Muren latexspuiten met latexverf

Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Renovliesbehang aanbrengen en sausen

Ik wil onze nieuwbouwwoning laten behangen met renovlies en dit moet gesausd worden. Het gaat alleen om de muren, ongeveer 320 m2. In de natte ruimtes watervast behang. Alleen niet in de douchehoek. Oplevering van het huis is juni of juli 2015.

Heel huis van binnen schilderen

Zoek een nette, zorgvuldige schilder om een heel huis te schilderen BINNEN. Alle wanden beneden, in de hal, hal boven, 2 slaapkamers en een voorzolder, 8 kozijnen.