Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor badkamer waterdicht verven:

Badkamer waterdicht verven

Betonlook gestucte douchecabine moet opnieuw waterdicht worden geverfd. Sporen van lekkage en barstjes in stucwerk.
Onze klant uit Bussum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer waterdicht verven uit heel Nederland:

Badkamer nieuwbouwwoning waterdicht stucen

Wij zijn op zoek naar een vakman die onze badkamer waterdicht kan stucen, het gaat om 10 m2

Nieuwbouw badkamer installatie en afwerking

Het betreft een geheel te plaatsen badkamer in een nieuwbouw woning. Oplevering is in week 8. De start van de werkzaamheden is gewenst vanaf week 10-12. Cementdeklaag is gestort inmiddels, behalve het douchegedeelte (1x1 meter). Opdracht betreft het waterdicht opbouwen van de vloer, douchebak (vloerhoogte), tegelwerk, inbouwtoilet, inbouwdouchekraan, rvs nis, voeg en kitwerk en montage badkamerkast, uiteraard inclusief leiding, afvoer e.d. Meer foto's zijn beschikbaar. De afmeting is 2,30 x 2,25 meter. De douch, tegelwerk enzovoort, schaffen we zelf aan. Materiaal zoals kit het liefst door de vakman.

Een bestaande kelder waterdicht maken en een badkamer realiseren

Ik zoek een aannemer die mijn kelder van 16 m2 waterdicht kan maken. Momenteel staat hier een laag van 20 cm water in. In de kelder bevinden zich gemetselde wanden en vloer. Na het waterdicht maken moet er leidingwerk, electra en geïsoleerd worden in de kelder. Daarnaast wil ik dat er in de bestaande schuur een badkamer van ongeveer 8 m2 gerealiseerd wordt. In de badkamer willen we vloerverwarming, toilet, bad, douche, wastafel, electra etc. Ik bespreek graag de exacte werkzaamheden met de vakman.

Renovatie badkamer en toilet; stucen

Graag laat ik mijn badkamer en toilet renoveren. Deze wil ik laten stucen. De tegels zijn van de wanden gehakt. Waarschijnlijk moeten deze eerst glad gestuct worden. De badkamer boven heeft een afmeting van: 6.38 m2 vloeroppervlak, breed 2,02 m diep 2,09 m. De wanden zijn 2.04 m hoog, totale wandoppervlak is 19,56 m2. Het toilet beneden heeft een afmeting van: 1.08 m2 vloeroppervlak; 0,09 m breed en 1,02 m diep; hoogte is 2,65 m, de wandoppervlakte is 8,08 m. De vloeren moeten in betonlook komen. De coatinglaag hoeft in de toilet niet heel dik. Het plafond moet gestuct worden, deze is van gipsplaat. In de badkamer wordt gemonteerd: muur douche kop/ -kranen, inloopdouche, wandcloset en vrijstaand bad. Dit wordt ingebouwd, de leidingen worden aangebracht, dus graf dichtgemaakt. Voor beide ruimten is het een vereiste dat alles 100% waterdicht, vochtbestendig...etc. Foto's krijg ik niet toegevoegd, graag e-mail adres opsturen zodat een zip-file kan toesturen. Bel me even voor een uitgebreide toelichting. Graag zou ik ongeveer 20 januari willen beginnen.

Badkamer glad en waterdicht stucen

Ik wil de wanden, plafond en vloer van de badkamer laten doen door een vakman. De wanden van 30 m2 en plafond van 5 m2 laten stucen en afwerken. Voor de vloer (afwerken betonlook) wil ik graag een aparte offerte.

Badkamer glad stuken

Badkamer in wording er komt een inloopdouche en een los bad en gaat met speciale verf waterdicht gemaakt worden daarom alleen glad gestuct. Wanden: 15 m2

Inbouwen badkamer + 2 toiletten in nieuwbouw

Wij willen graag in een nieuwbouw huis de badkamer en twee toiletten laten inbouwen. Het nieuwbouw huis staat in Roelofarendsveen. Hiervoor zal wat leidingwerk aan te pas komen omdat deze wat verplaatst moet worden. Het gaat om een badkamer van 9.3 m2 en twee normale toiletten. Daarnaast moeten deze ruimtes worden betegeld en waterdicht worden gevoegd. Sanitaire spullen (wasbak, toilet, douche, bakkuip e.d. zullen wij zelf aanschaffen.

Vervangen spotjes / veilig maken van de badkamer

De verlichting in onze badkamer is momenteel niet veilig: Er bevinden zich lampen in zone 1, dit is een open douche dus deze mogen daar niet zitten. Lampen zijn niet geaard en waterdicht Lampen zijn niet dubbel geïsoleerd. Zie foto voor extra info

Opnieuw tegelen badkamer

Opnieuw waterdicht betegelen van een badkamervloer (ongeveer 1,70m bij 1,90m)-Ondergrond hout. Opnieuw betegelen badkamermuren (ongeveer 17 m2) Vermoedelijke Tegels vloer 60 bij 60 Vermoedelijke tegels muur 30 bij 60

Badkamer renovatie

Wij willen onze badkamer laten opknappen. Nieuw tegelwerk, nieuwe douche en nieuwe verwarming. E.e.a. extra waterdicht. Omvang: 2,5 x 2,5 m