Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Bussum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Bussum heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Bussum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Bussum of directe omgeving.

673 klanten uit Bussum bevelen een bij Casius in Bussum aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Bussum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: 16 huizen schilderen, 16 huizen schilderen (3 types 1 vrijstaand 2 type 2 onder 1 kap), buitenmuur schilderen, buiten schilder werk voor-en achterkant herenhuis, wanden en plafond behangen, gevlinderde betonvloer behandelen 460 m2, schilder of spuitwerk binnenshuis, plafonds en muren van 8 vertrekken sauzen, buitenkant huis wit schilderen, schilderen buiten, buitengevels reinigen en wit keimen, voor en achtergevel verven (herenhuis), buiten schilderen 3 gevels plus dakkapel, gepleisterde buitengevel schilderen of spuiten, muren schilderen woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Bussum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Bussum:

Badkamer waterdicht verven

Betonlook gestucte douchecabine moet opnieuw waterdicht worden geverfd. Sporen van lekkage en barstjes in stucwerk.

Balkon en boeidelen schilderen

Ik wil graag de steiltjes van mijn balkon en de boeidelen laten schilderen, waarvan hoogste punt 6,20 m hoog. Verf hebben we zelf. Ik ontvang graag een offerte.

Plafonds en muren spuiten

Het gaat om het spuiten van plafonds en muren in het gehele huis. De totale vloer oppervlakte is 75 m2. De plafonds kan ik zelf niet dus dat heeft prioriteit. Eventueel kan er een totale prijs gemaakt worden inclusief wanden. De woning heeft 5 kamers totaal.

Binnengevel spuiten

Ik zoek een gevelspecialist die een binnengevel van ongeveer 33 m2 kan spuiten/verven. De gevel is goed bereikbaar, want het is momenteel een grote open ruimte. De gevel is maximaal 270 cm hoog.

Studio schilderen

Ik zoek een partij die mijn gehele studio, die een vloeroppervlakte van 20 m2 heeft, kan schilderen. De studio is goed bereikbaar.

Vestibule, gang, trap en overloop schilderen

Schilderen: - 7 metalen deurposten, - Velux dakraam (en ombouw) - trap inclusief houtwerk overloop en zolder (traphekwerk) Sauzen: - muren: vestibule, hal , trap en overloop (circa 45 m2) - plafonds: vestibule, hal en overloop (circa 15 m2)

Beneden- en bovenverdieping schilderen

Ik zoek een schilder die mij kan helpen. Het gaat om de benedenverdieping (exclusief keuken), inclusief deuren en kozijnen, 3 deuren met kozijn en 4 raamkozijnen. (ongeveer 45 m2). Bovenverdieping 2 slaapkamers, alle deuren en kozijnen, 1 muur badkamer en trap (ongeveer 45 m2). Meer foto’s (met maten)beschikbaar. Werkzaamheden kunnen vanaf 3 augustus van start. Materialen in overleg.

Buitenschilderwerk vernieuwen

Schilderen van: - 4 x openslaande deuren - waarvan 1 x met zijramen - 1 x voordeur - 5 x openslaande ramen - 13 x bovenlichten - 12 meter lange dakgoot - 24 meter lange boeidelen/windveren et cetera - 100 m2 gevel De kleur moet grachtengroen of wit zijn.

Schilderwerk binnen en buiten

Trappen 1. Kozijnen 7 deuren 12 wand 110 m2 plafond 60 m2. Dakgoten dakkopel. Graag een complete offerte met kostenindicatie. Verf en materiaal verzorgt door de vakman.

Schilderwerk

Deuren

Acht eetkamerstoelen schilderen

Graag wil ik offerte voor het schilderen van 6 eetkamerstoelen zonder armleuning en 2 eetkamerstoelen met armleuning.

Buiten schilderwerk

Nieuwbouw woning: 2x dakkapel (niet)gaatjes dichten, schuren, gronden en schilderen. Boeidelen +/- 40 m2 gronden en schilderen. Als het kan op zéér korte termijn, omdat de steiger van de aannemer er nu nog staat.

Behangen, schuren en schilderen in de woning

Diverse klussen: Laminaat leggen, behangen, trap schuren en schilderen. Witten van het plafond, gang en de woonkamer.

Woonkamer spuiten

Ik wil de woonkamer wanden en plafond schilderen/spuiten. De afmetingen van de woonkamer 9,88 x 4,55 meter. Plafondhoogte is regulier, maximaal 2,50 meter. Er is een open keuken, deze dient afgeplakt te worden, net als de vloer en ramen. Wij zullen zelf de wandcontactdozen en dergelijken verwijderen. Het betreft vers stukwerk, er wordt namelijk volgende week gestukt.

Latex spuiten in leeg bedrijfspand

Bedrijfspand 10 jr. Oud voorzien van spuitwerk kleur wit. Wat er op zich nog goed uit ziet. Is niet verkleurd wel beschadigd. Pand is leeg. Wanden Vierkante meter: 115 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 100

Gehele buitenwerk schilderen

Het gehele buitenwerk van mijn hoekwoning (jaren '30) schilderen. Laatste schilderbeurt uit 2008. Kleurstelling is nu geheel wit. We willen bewegende delen, de voordeur en enkele lijsten donkergroen. Betreft begane grond (inclusief uitbouw), 1 hoog, een overstek en een kleine dakkapel. Op enkele plekken lichte houtrot. Klein schuurtje moet ook gedaan worden. Ik heb twee erkers. Ook heb ik een serre met veel raampjes.

Tafel schuren en opnieuw lakken

Ik heb een eiken tafel van 2.5 x 1 meter groot die nogal beschadigd is. Ik wil de krassen graag laten verwijderen met behoud van deze kleur.

Fotobehang laten aanbrengen

Ik heb 2 muren waar ik graag fotobehang op wil. Totaal om ongeveer 15 m2. Is het mogelijk om dit door jullie te laten doen?

Dakoverstekken aan woning en schuur repareren en schilderen

Wij hebben een tussenwoning gekocht, een eengezinswoning, en krijgen daarvan op 3 april de sleutel. Wij willen daar al naar toe verhuizen rond 7 april. We willen er in die week wat buitenschilderwerk laten verzorgen. Het gaat om het schilderen en eventueel repareren van de dakoverstek aan de voor- en achterkant van de woning en aan de schuur in de achtertuin. Er is een ruime achterom aanwezig. Graag laten we dakgoten ook even leeg halen als de steiger er toch staat. Parkeren is gratis. Er staan foto's van de woning op Funda. We ontvangen graag uw offerte.

Badkamertegels verven in betonlook

Ik wil graag de vloertegels in mijn badkamer en wandtegels in de keuken in een betonlook laten schilderen. Met stuken glad maken en dan met verf een betonlook aanbrengen. Of is er een andere mogelijk mogelijkheid om de vloer en wanden glad te maken. De keuken is circa 4 meter lang en 3 meter hoog. De badkamervloer is ongeveer 2 x 3 meter.

Voorzijde van het huis schilderen

De voorzijde van het huis dient opnieuw geschilderd te worden. - kozijn boven - boven drie ramen groen met roedes erboven - kozijnen beneden Alleen de voorzijde van het huis. De verf kunt u mee aanbieden.

Binnen en buiten laten schilderen

Graag willen wij het volgende laten schilderen: Binnen: alle muren, plafonds en houtwerk Buiten: houtwerk Binnen gaat het om de volgende afmetingen: Muren > 270m2 Plafonds > 110m2 Het is een jaren 30 huis met veel houtwerk: - Beneden 9x raamkozijn - Beneden 2x openslaande deuren - Beneden 5x deur - Beneden 2x ensuite (waarvan 1x met deuren) - 1x trap - Boven 11x raamkozijn - Boven 5x deur - Boven 2x kastdeur

Trappen tapijtvrij maken en schilderen

De trappen moet tapijtvrij gemaakt worden en daarna geschilderd worden. Het gaat om twee trappen met een kleine bocht naar links op de verdieping. De trappen hebben ongeveer 15 treden. Het betreft een jaren '50 woning.

Buitenkant kozijnen laten schuren en verven

Wij willen de kozijnen aan de buitenkant van de voor en achtergevel laten schuren en schilderen. Het gaat om een tussenwoning.

Teakhouten kast wit laten schilderen

Teakhoutenkast van 1. 25 breed X 2 m hoog; twee deurtjes onder, twee deurtjes boven.