Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Blaricum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Blaricum heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Blaricum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Blaricum of directe omgeving.

329 klanten uit Blaricum bevelen een bij Casius in Blaricum aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Blaricum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: alle muren binnen verven, binnen schilderwerk gehele nieuwbouwwoning, 155 m2 aan betonnen vloer van bedrijfspand schilderen, buitenschilderwerk van een compleet pand met vier etages, binnenschilderwerk van een complete appartement, buitenschilderwerk huis, inspectie en keimwerk voor een semi bungalow, muren, plafonds, deurkozijnen, radiators, raamkozijnen, trappenhuis schilderen, houten wanden spuiten van recreatiewoning, muren en wanden sauzen, renovliesbehang aan laten brengen, buiten schilderwerk, aflakwerk, muur kleuren en vloer en kast verven, complete appartement schilderen, stucen en trapverlichting aanbrengen, huis van binnen schilderen en sauzen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Blaricum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Blaricum:

Het spuiten van 11 houten binnendeuren

Ik zoek een schilder voor het spuiten van 11 binnendeuren met hoogwaardige watergedragen zijdeglans lak (als Sigma S2U Nova Satin) in kleur RAL8022: 7 dichte deuren van 231 bij 93 cm 1 deur van 231 bij 93 cm met 3 glaspanelen 2 standaard deuren van 231 bij 83 cm 1 standaard deur van 211 bij 83 cm. Het zijn houten deuren en het gaat ook om het spuiten op een andere locatie dan mijn woning.

Binnendeuren en trap schilderen

Ik zoek een schilder die 8 binnendeuren en 1 dichte trap kan schilderen. Het gaat om houten binnendeuren schilderen in RAL 9010 of RAL 9016. De kozijnen zijn niet nodig. Ook graag een prijs voor het schilderen van onze vaste trap naar zolder. Het om de stootborden, traptreden en wangen van de trap.

Open trap en hekwerk voorzien van nieuwe laklaag

Ik zoek een schilder die mijn gehele houten trap inclusief 2 hekjes kan schuren en opnieuw kan lakken.

Slaapkamers en overloop behangen

Het gaat om het behangen van slaapkamers, overloop en zolder van totaal ongeveer 125 m2. Het betreft een nieuwbouwwoning.

Woonkamer, hal en trapgat spuitverven

Woonkamer 35 m2, verf spuiten, er zit korrel op de muur. Keuken 5 m2, verf spuiten, er zit korrel op de muur. Hal en trapgat 10 m2, verfspuiten, er zit korrel op de muur. Bijkeuken 8 m2, grove korrel. Liefst maand Juli uitvoeren.

Trappen schilderen

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het schilderen van 2 trappen. Het gaat om 1 dichte trap en 1 open trap naar zolder. De dichte trap heeft 16 treden de open trap 15. Ook graag de zijkanten meenemen in de offerte. Alvast bedankt.

Schilderwerk in de keuken

Het werk betreft het schilderen van de keukenwanden. Het is circa 25 m2. De wanden zijn stenen muren die al eerder gestuct en met muurverf behandeld zijn. In dezelfde kleur een nieuwe laag muurverf aanbrengen. En, als het mogelijk is, wat herstelwerk aan het stucwerk doen. Eventueel onder de voorwaarden van de winterschilder.

Open trap schilderen

Het schilderen van een open trap. Het betreft een trap die vanuit de bouw van het huis in 2014 is geplaatst. De trap bomen zijn al eenmaal afgelakt de treden zijn alleen in de grondverf gezet. De treden hebben vanuit de bouw wel wat beschadigingen. Gaarne de volledige trap netjes maken en schilderen.

Plafond wit laten schilderen

Wij willen graag ons plafond in de woonkamer geschilderd hebben in de kleur wit. Het gestukte plafond dient wel gecontroleerd te worden en eventueel hier en daar gerepareerd. De oppervlakte is 35 m2 en in de kamer staan meubels.

Verven van kozijnen

Het schilderen van de kozijnen aan de binnen en buitenkant op de begaande grond en 1ste etage. BG: 8 kozijnen, 2 buitendeuren, 1 voordeur 1ste etage: 10 kozijnen, 2 buitendeuren.

Renovliesbehang en sauswerk aanbrengen

Graag zouden wij zo spoedig mogelijk onze wanden willen voorzien van renovlies inclusief verf. Het betreft nieuwbouw en is ongeveer 120 m2 groot. Graag uw offerte. Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Renovlies inclusief spuitwerk latex

Schilderwerk uitvoeren op de zolder

Het plafond van de zolder dient te worden geschilderd. De ruimte is ongeveer 7 meter lang en ongeveer 4 meter breed.

Latex spuiten op wanden

Wanden Vierkante meter: 205 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Binnenshuis begane grond schilderen

Binnenshuis kozijnen, deuren en ramen alleen begane grond schilderen. Huis standaardmaat 6x10m hoekhuis.

Buitenkant huis schilderen. foto's voor ...

Buitenkant huis schilderen. foto's voor gedetailleerd verhaal kunnen via mail worden opgevraagd.

1. Serre verven kozijnen en ...

1. Serre verven kozijnen en wanden 2. Keuken verven wanden en kozijnen 3. Kelder plinten, raamkozijn en deuren 4. Buiten, nalopen kozijnen, enkele kozijnen schuren en schilderen

buitenschilderwerk van 1998 bijwerken 1 ...

buitenschilderwerk van 1998 bijwerken 1 dakgoot 3 ramen 1e verdieping begane grond : 2 deuren ; 3 ramen 1 schuifpui 1 schuurdeur 1 raam bij de schuur

structuurverf binenmuren witten ...

structuurverf binenmuren witten plafonds verven houtwerk

Nieuwe laag binnenmuren verven.

Nieuwe laag binnenmuren verven.