Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor trap schilderen:

Trap schilderen

Het gaat hier om een trap van een nieuwbouwwoning. Het is een gesloten trap met 15 tredes.
Onze klant uit Beverwijk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trap schilderen uit heel Nederland:

Stucwerk sauzen en een trap schilderen

Ik zoek iemand voor het schilderen van stucwerk beneden, boven (80 m2 ) en een dichte trap.

Trap schilderen

Twee houten trappen schuren en schilderen: - open trap - dichte trap Ik ontvang graag een offerte.

Schilderen muren en twee trappen

We hebben een nieuw huis gekocht en we zouden de trappen en, eventueel, de muren opnieuw willen schilderen. Het gaat om 2 trappen, waarbij op een van de trappen nu nog tapijt zit. De andere trap is net geschilderd, maar in de verkeerde kleur. 1 trap heeft 14 treden, de andere 10 treden. ! trap heeft een kwart draai, de andere draait 180 graden. Graag de kosten van het verwijderen van het tapijt apart benoemen op de offerte. De totale oppervlakte van de muren is ongeveer 155 m2. Er kan direct geschilder worden. We zijn al bezig om verf te bestellen. Begin januari zouden wij graag willen beginnen.

Binnenmuren en trap schilderen

Woonkamer en 3 kamers schilderen. 1 kleine kamer gekleurd en rest wit. Afmetingen zijn niet bekend.

Trappenhuis stucen en schilderen

Wij zouden graag ons trappenhuis laten opknappen van een VVE complex Het gaat om de volgende werkzaamheden: * bijwerken van beschadigingen aan het stucwerk (wegens diverse verhuizingen) * verf op de leuningen is versleten op de hoeken - nieuw lakwerk * nieuwe verflaag muren De afmetingen vind ik lastig in te schatten. Ik heb het grof opgemeten. Een verdieping is 1,70 meter lang en 1,20 meter breed en 2,70 meter hoog. De andere verdieping is 5,50 meter lang en 4,50 meter breed en 2,70 meter hoog. Dan is er nog een stuk van 1,70 x 5,50 x 4 meter en 2,70 meter hoog. De leuningen zijn ongeveer: 5,50 meter (2x), 1,20 meter, 1,70 meter (2x), 4,50 meter en 4 meter. Het betreft een ruimte. De entree gaat over in een trap, tot 2 hoog (2 trappen totaal - 2 etages). Zie bijgevoegd diverse foto's. Graag ontvang ik een offerte.

Complete appartement schilderen, stucen en trapverlichting aanbrengen

Graag wil ik de kosten weten van - hele huis wit schilderen - sauzen plafonds, muren 2 aparte offertes graag. Het betreft 2 laags appartement, volledig binnenshuis, plafonds, muren, 1 trap 15 treden. Het totaal oppervlakte zal ongeveer +- 105m2 zijn.

Huis van binnen schilderen en sauzen

Het gaat om het sauzen van behangklare muren, en het wit schilderen van alle kozijnen, deuren, plinten en trap balustrades.

Woonboerderij wanden en plafonds, kozijnen, trap en keuken spuiten

Graag zou ik de gehele woonkamer (wanden en plafonds, kozijnen) en keuken van de woonboerderij inclusief de trap laten spuiten. De wanden graag met latexspuiten, de rest graag met verf. Het te schilderen oppervlak is redelijk groot, maar ik weet de afmetingen niet precies. U kunt op Funda kijken, daar staat de woning nog op. Het te beschilderen oppervlak is deels gelakt, de deuren en trap zijn van hout, maar ik weet niet of daar beits of verf op zit. het plafond is op sommige plekken 5 m hoog met balken, daarom denken wij dat spuiten het mooiste is.

Binnenshuis schilderen

Goedendag, ik zou graag een offerte ontvangen voor de volgende schilderwerkzaamheden: - 3deurposten - 3 deuren - 2 kelderraampjes incl kleine vensterbank - 1 trap Graag reactie per mail, want telefonisch slecht bereikbaar.

Twee trappen schilderen

Ik wil 2 trappen laten schilderen in een nieuwbouwwoning. Het gaat om een dichte trap met 25 treden en een open trap met 15 treden.

Partners

Partners van Casius