Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Beverwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Beverwijk heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Beverwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Beverwijk of directe omgeving.

555 klanten uit Beverwijk bevelen een bij Casius in Beverwijk aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Beverwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: alle muren binnen verven, binnen schilderwerk gehele nieuwbouwwoning, 155 m2 aan betonnen vloer van bedrijfspand schilderen, buitenschilderwerk van een compleet pand met vier etages, binnenschilderwerk van een complete appartement, buitenschilderwerk huis, inspectie en keimwerk voor een semi bungalow, muren, plafonds, deurkozijnen, radiators, raamkozijnen, trappenhuis schilderen, houten wanden spuiten van recreatiewoning, muren en wanden sauzen, renovliesbehang aan laten brengen, buiten schilderwerk, aflakwerk, muur kleuren en vloer en kast verven, complete appartement schilderen, stucen en trapverlichting aanbrengen, huis van binnen schilderen en sauzen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Beverwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Beverwijk:

Nieuwbouw muur verven

Voor onze nieuwbouw woning (oplevering eind 2020) willen wij mogelijk de binnen muren van 1ste verdieping en zolder laten schilderen. Graag ontvang ik van u een offerte voor de prijs voor beide ruimtes en 1 voor enkel de 1ste verdieping om zo ons budget forecast in te richten met deze kosten in gedachten. 1ste verdieping: 47m2 zolder: 32m2

Trap schilderen

Het gaat hier om een trap van een nieuwbouwwoning. Het is een gesloten trap met 15 tredes.

Binnen en buiten kozijnen inclusief buitendeur schilderen

Ik wil de kozijnen laten schilderen, binnen en buiten, drie verdiepingen, plus buitendeur. Paar foto's bijgevoegd. Hout van buitendeur heeft een beschadiging.

Buitenschilderwerk, voordeur en kozijnen schilderen

Het gaat om buitenschilderwerk. Een voordeur en 7 kozijnen. In de kleur 7016 met sterke/duurzame verf. Wij horen graag wat de kosten hiervoor zijn, inclusief al het voorwerk zoals schuren etc.

Dakkapel en dakgoot schilderen

Het gaat om een dakkapel, niet groot en een overhangende dakgoot. Beide moeten geschilderd worden.

Plafonds schilderen van woonkamer en hal

Ik wil de woonkamer en de hal laten witten 33 m2 + 3,5 m2 = 36,5 m2. Ik verzorg zelf de verf.

Sausen of spuiten van wanden en plafond

Ik wil graag de woonkamer en gang gesaust hebben en de plafonds gespoten. Het gaat om ongeveer 100 m2 wanden en 60 m2 plafond. Waarbij er op 1 kleine wand een andere kleur komt de rest RAL9010. Ook willen we gebruik maken van muurverf waarbij vieze handje of vlekken kunnen worden schoongemaakt in verband met 2 jonge kinderen.

Plafonds en wanden schilderen

Ik zoek een schilder die zowel de wanden als het plafond op de begane grond van mijn woning kan schilderen. Het gaat om ongeveer 52 m2 aan wanden en het plafond betreft 80 m2. Het werk moet plaatsvinden op de begane grond van mijn woning welk goed bereikbaar is.

Deurkozijn en muren schilderen

Ik wil de houten aftimmering van de kunststof kozijnen schilderen in een sigma lak. 1 deurkozijn moet geschilderd worden en 20 m2 gestucte muren ook in een sigma reinigbare verf.

Behang- en schilderwerk in de woning

Plafond witten en de muren behangen en raamkozijnen schilderen. Ik weet niet hoeveel vierkante meter het betreft, het gaat om een klein seniorenappartement. Behang kan ik zelf verwijderen.

Behangen in keuken en gang

Ik wil graag dat de keuken opnieuw behangen wordt. Hier zijn ongeveer 3 rollen effen behang voor nodig en deze zijn al aanwezig. In de gang moeten er ongeveer 6 rollen behang geplaatst worden. Hier heb ik nog geen behang voor aangeschaft.

Structuurverf of -behang aanbrengen

Net opgeleverd appartement, deels betonmuren, graag behangen. Circa 90 m2 glasvezelstructuur en verf. Professioneel afwerken, geen Gamma kwaliteit! Ik kan het behang ook zelf aanleveren. Dan is het alleen door een waterbak halen en plakken. Er moet ook circa 6 m2 tegels geplakt worden in de keuken en circa 65 m2 laminaatvloer met een ondervloer.

Gang en trappenhuis spuitwerk opknappen

Toen wij in dit huis kwamen wonen en hebben de gangen en het trappenhuis laten spackspuiten. Dat is nu ruim 10 jaar geleden. Inmiddels is het wel toe aan een opknapbeurt. De muur heeft wel wat beschadigingen. Graag willen wij het opnieuw laten spuiten. De kleur is nu een licht bruine kleur en we willen het graag wit hebben. De precieze aantal m2 meter weet ik niet precies. Het trappenhuis gaat 2 etages omhoog. Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Wanden en plafond spuiten

Het betreft het spuiten van de wanden door hele appartement op 5 hoog in 3 kleuren. Daarnaast dient het plafond te worden gestuukt en afgespoten met latex. Wanden Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkant meter: 85 Huidige ondergrond: gespoten Gewenste afwerking: glad pleisteren en spuitwerk latex

Nieuw stucwerk spuiten met latex

Volledige benedenverdieping is opnieuw gestuukt. Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Kozijnen en deuren schilderen

Ik wil op de 1e en 2e verdieping van mijn tussenwoning buitenschilderwerk laten verzorgen. Het gaat om 24 m¹ kozijnen en 4 deuren. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Plafond witten

Ik wil graag mijn plafond laten witten het is 30 m2. Wat zijn de kosten hiervan?

Dakkapel schilderen

Ik wil graag de dakkapel aan de voorkant van mijn huis laten schilderen. Deze is 2.50 meter breed en 1.50 meter hoog.

Alle kozijnen laten schilderen

Graag ontvang ik een offerte voor het schilderen van de deuren en kozijnen aan de buitenzijde van de woning. Het gaat om 3 kozijnen aan de voorzijde. Aan de achterzijde zijn het 2 kozijnen, 1 schuifdeur en de dakkapel. De laatste schilderbeurt is 5 jaar geleden geweest.

Schilder- en sauswerk in huis

Ik wil graag 5 deuren en kozijnen binnen in lichte grijze kleur laten schilderen. Daarnaast dient het plafond gewit te worden en 2 wanden in huis gesausd. De totale vloeroppervlakte van het appartement met woonkamer, slaapkamer en badkamer is ongeveer 43 m2 groot.

Plafond witten en muren verven en/of behangen

Ik wil graag van een eengezinswoning het plafond laten witten en de muren schilderen en/of behangen. Er zit een laagje structuurverf op de wanden in de huiskamer dus graag bekijken wat er kan.

Slaapkamer behangen en plafond schilderen

Graag ontvang ik een prijsopgaaf voor het behangen van de wanden in de slaapkamer en het witten van het plafond. De wanden zijn ongeveer 2,5 meter hoog en er zijn 7,5 rollen behang van 10,05 meter lang en 52 cm breed nodig voor de gehele kamer (ongeveer 38 m2). De wanden zijn behangklaar. Tevens wil ik graag het plafond laten witten. Het plafond is ongeveer 3,4 meter bij 3,6 meter groot (ongeveer 12,5m2). Het behang heb ik reeds in huis, lijm en verf graag leveren. Graag specificeren wat de kosten zijn voor het schilderwerk en het behangen.

Openslaande deuren repareren en schilderen

Repareren en schilderen van openslaande deuren en kozijn (RAL 9010).

Plafond en muren schilderen

Wij zouden graag offertes ontvangen voor het schilderen van een plafond (ongeveer 52 m2) en muren (rond 60-65 m2). Het plafond en de wanden zijn glad en eerder geverfd. We hebben de latex in huis. De kamer is leeg, dus alleen de vloer moet spatvrij blijven. Graag horen we de kosten voor muur en plafond apart, hoe lang de klus zou kosten en wanneer er gestart zou kunnen worden (bij voorkeur zo spoedig mogelijk).

Dakkapellen aan voorzijde schilderen

Wij hebben 2 dakkapellen bekleed met keralite, dus alleen de voorzijde moet geschilderd. 1 dakkapel op 2 e verdieping en 1 op de 1e verdieping. Verder 2 dakgoten plus kozijn slaapkamer en klein kozijn badkamer. Op de begane grond zou ik zelf kunnen schilderen, ligt een beetje aan de prijs. Wat zou dit ongeveer gaan kosten?