Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Badhoevedorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Badhoevedorp heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Badhoevedorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Badhoevedorp of directe omgeving.

352 klanten uit Badhoevedorp bevelen een bij Casius in Badhoevedorp aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Badhoevedorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: muren stuc (740 m2), 915 m2 Latex spuiten, buitenkant vrijstaand huis bj 1926, alle buitengevels van een woning wit schildereren, volledige voorzijde woning schilderen, buitenzijde jaren-70 woning kaleien (wit), behangen en schilderen nieuwbouwwoning in januari 2021, gevel keimen 100 m2, gevel (deels) reinigen en geheel schilderen, buitenschilderwerk, ik wil graag woning laten schilderen en behagen, schilderen buitenwerk, schilderwerk ramen & kozijnen voorgevel 2 panden, buitenkant woning schilderen, woonkamer schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Badhoevedorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Badhoevedorp:

Schilderen dakkapel en buitenraam

Goededag, Ik mail u vanwege 2 schilder klussen die aan ons huis nog dienen te gebeuren: 1) Schilderen van de gehele dakkapel 2) Schilderen van een vast raam op de begane grond Zie bijlage ter verduidelijking! Graag zouden wij willen of u dit voor ons zou kunnen doen, op welke termijn en wat u hiervoor in rekening zou brengen. Dus wij zouden graag een offerte willen hebben voor deze werkzaamheden.

Renovlies behangen

Ik wil een nieuwbouwwoning met 150 m2 wanden laten behangen met renovlies. Moet erna 1 of 2 sauslagen komen? Welke kleuren kan ik uit kiezen?

Kozijnen en deuren schilderen buitenshuis

Het betreft het schuren en schilderen, hoogglans, van 20 m2, 5 kozijnen, 2 deuren en een badkamerraam/kozijn. Het werk is buitenshuis.

Kozijnen schilderen van de erker

Schilderen (2x aflakken) van de kozijnen van een nieuw te plaatsen erker. Erker wordt geleverd in de grondverf. Afmetingen van de erker bij benadering: voorkant 245 cm breed, 200 cm hoog.

Binnenboel schilderen

Het betreft het schilderen van de binnen deuren en deurkozijnen. Totaal gaat het om 96 m2 werk.

Schilderen van de keuken en slaapkamer

Mensen, helaas heeft de schilder ons laten zitten. Nu hebben we alles van de muren en wanden gehaald in de keuken en slaapkamer. We zijn dus op zoek naar een schilder die onze keuken en slaapkamer deze week nog kan komen schilderen. Graag hoor ik van u.

Plafond en muren sauzen

Het plafond en de muren zijn net gestuukt en moeten licht geschuurd en gesausd worden. Het betreft 41 m2 plafond en 67 m2 muur.

Nieuwe woning schilderen

Wij hebben een woning gekocht. Deze woning willen wij van binnen graag volledig laten schilderen. De wanden, plafonds en kozijnen. Is best een grote klus! De woning wordt leeg opgeleverd 1 december, dus werkzaamheden moet dan starten. Gaat dit lukken? Als dit kan, lijkt het mij handig dat u het eerste bekijkt en dan offerte maakt. Dit kan in overleg met de huidige bewoners. Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn.

Woning laten schilderen aan de buitenzijde

Alles schuren en opnieuw opzetten: 1 voordeur incl kozijn (2 m2) 1 voorkamerkozijn (3 m2) 1 wckozijn (0,5 m2) 2 keukenkozijn (2x 1m2) 1 keukendeur (2 m2) 1 achterpui ( 2 deuren en 6 ruiten) circa 3 m2 1 luifel achtergevel met boeiboord circa 10 m2 1 luifel voorgevel met boeiboord circa 3 m2 1 zijgevelkozijn op circa 4 meter hoogte circa 1 m2 1 voorgevelkozijn op circa 4 meter hoogte 2 m2 1 voorgevelkozijn op circa 4 meter hoogte 1 m2 Draaiende delen in Sigma N6000N hoogglans en de kozijnen RAL 9016 hoogglans.

Buitenkant schilderen

Graag willen wij de buitenboel laten schilderen, inclusief de schuurdeur. Er is achterstallig onderhoud van ongeveer 5 jaar. Schuurdeur, voordeur en achterdeur zijn de reguliere maten. De 2 raamkozijnen beneden zijn ongeveer 230 cm x 160 cm en 220 cm x 125 cm. Drie raamkozijnen op de eerste verdieping van de slaapkamers en een badkamerraam van 50 cm x 50 cm. Op de tweede verdieping zit een raam ter grootte van het badkamerraam en een tuimeldakraam.

Houtwerk en muren binnenshuis schilderen

Wij willen graag onze woning aan de binnenzijde laten schilderen. Onze woning heeft een oppervlakte van 175 m². We willen er al het houtwerk aan de binnenzijde laten schilderen. Er mag ook een aanbieding worden gedaan voor het sauzen van de muren, maar we overwegen om dat zelf te doen. Verder willen we buiten nog 2 schuurtjes laten schilderen. We ontvangen graag een gespecificeerde offerte na uw bezoek.

Herstelwerk aan schilderwerk

Voor mijn huis ben ik op zoek naar een binnenschilder. De vorige schilder heeft helaas slecht schilderwerk geleverd. Wij willen graag een aantal deuren e.d. laten schilderen. Het gaat om 4 binnendeuren (standaard afmeting) incl. Deurposten, 3 raamkozijnen (2x slaapkamer en 1x badkamer) en plinten. Belangrijk bij het schilderen vind ik een goede dekking, geen zakkers of druipers en dat er netjes word geschilderd bij randen en tegen glas. Dus ook verwijderen van hang- en sluitwerk. Het houtwerk is dus al een keer geschilderd maar moet opnieuw nagelopen worden. Schroeven, naden en deukjes moeten worden weggewerkt. Verwacht op een aantal plaatsen houtrot reparatie. Tevens sluiten sommige ramen niet meer vanwege te dikke verflaag. Mocht u interesse hebben om het schilderwerk van de vorige schilder over te nemen, dan kunt u mij een prijsopgave opsturen.

Kunststof voordeur schilderen

Op dit moment wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd. Deze wordt voorzien van een kunststof voordeur in een lichtbruine kleur. Wij willen die deur na de oplevering in mei of juni graag antraciet over laten schilderen. Het is een deur met de standaard nieuwbouwmaten. Graag ontvangen wij hiervoor een prijsopgave.

Keukenblok schilderen

Ik wil graag mijn keukenblok laten witten, het gaat om 4 vierkante meter.

Structuurverf spuiten

Plafonds en muren die nieuw gestucked zijn willen we met een fijne structuur in RAL 9010 laten spuiten. Het gaat om ongeveer 70 vierkante meter plafond en 180 vierkante meter muur. Eventueel ook een badkamer plafond van ongeveer 5 vierkante meter. Dit badkamerplafond is voorzien van een oude verflaag.

Airless verfspuiten van een wand

Graag zou ik een offerte ontvangen voor de onderstaande werkzaamheden: Het opnieuw airless spuiten van 1 glad gestukte binnenmuur (i.v.m. viltstift tekening op muur). Afmeting muur: 8.10 m breed, 2.65 m hoog. NB er zitten 2 ramen in deze muur. Alvast bedankt.

Wanden met latex spuiten

Spackspuiten op wanden met bouwbehang die is geverfd wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Plafond latexen met latexverf

Plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 60m2

Schilderen muren

Wij hebben een nieuw huis gekocht en we willen het laten schilderen. Kunt u twee aparte offertes maken, een inclusief en een exclusief verf. 2e verdieping - 99,8 m2 Wanden 1e verdieping - 66,6 m2 wanden BG - 101,6 m2 traptreden 2 trappen - 30 treden Wij communiceren bij voorkeur in het engels

Schilderwerk buiten

Graag een offerte voor het schilderwerk van kozijnen en deuren aan voor- en achterzijde, inclusief daklijst. Breedte gevel ongeveer 5-6 meter. Groot raamkozijn en deurportaal beneden, boven groot en klein slaapkamerraam. Achter groot raam met deur en raam ernaast en boven twee kleinere ramen van 0,9 x 1.1 meter.

Behangen slaapkamers en gang

Ik wil graag 2 slaapkamers en een gang laten behangen. Ongeveer 20 rollen behang voor nodig. Overdag moeilijk telefonisch bereikbaar, mailen mag ook.

Woonhuis binnen schilderen

Woonkamer + eetkamer schilderen en witten (plafonds en muren). Wanden zijn nu spachtelputz en die moeten gerold worden. Huiskamer en suite (toog ertussen). Ik weet niet precies hoe groot het is. Flat uit 1960. 8x 5 meter ongeveer. Houtwerk kozijnen (kunststof kozijnen met klein beetje hout) en 3 deuren.

behangen trappenhuis, ong, 16 rollen ...

behangen trappenhuis, ong, 16 rollen waarvan 5 banen van 10 mtr hoog!het zijn 4 etages!

Na de verbouwing aan ons huis zijn een ...

Na de verbouwing aan ons huis zijn een aantal zaken aan de buitenkant nog niet geschilderd. Het gaat om: - Dakkapel +/- 15m2 inclusief kozijnen - Dakgoot voorzijde (6 meter lengte) - Nieuw geplaatste zijdeur met kozijnen - Kozijnen begane grond (2 grote ramen)

Schilderen van de dakgoot, de dakkapel ...

Schilderen van de dakgoot, de dakkapel (achterzijde) en het raam op de 2-de verdieping