Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor buitenkant pand:

Buitenkant pand

Ik wil graag de buitenkant van mijn huis laten schilderen. Een inspectie is natuurlijk ook mogelijk. Een foto van het gehele pand is bijgevoegd. Het betreft het schilderen van houtwerk: kozijnen, deuren, dakoverstek, boeidelen, dakkapel. Het gaat om de voorzijde. Aan de achterkant gaat het alleen om de dakkapel (de rest is daar van kunststof). Daarnaast betreft het om houtrot sanering: -Repareren van door houtrot aangetast hout tot nu toe geconstateerd: 2 keer de planken geheel vervangen voorzijde dakkapel en een kozijn aan de voorzijde. We willen graag het in gebroken wit laten schilderen allemaal.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenkant pand uit heel Nederland:

Opbouw op 3e verdieping

Wij zijn eigenaar van een hoek pand met 3 verdiepingen op eigen grond. Het pand is ongeveer 9,5M hoog met plat dak, gebouwd in 1913. We willen graag een gedeeltelijk 4e verdieping, rechthoekig vorm, van ongeveer 38m2, met 3 kamers, aan 2 zijden ramen. Kunt u een prijsopgave maken voor casco en “standaard afwerking” zowel aan binnen als buitenkant? ( binnenmuren erin, deuren, kozijnen, verwarming, water, Electra) Voorkeur voor hout of prefab constructie.

Deuren en kozijnen vervangen en schilderen

Het gaat om het vervangen van het houtwerk als gevolg van houtrot van een aantal kozijnen en de boeiboord en het schilderen van de kozijnen een deuren. Het betreft de buitenkant. Bij een tweede pand gaat het om het vervangen van houten kozijnen en glaswerk aan de voorkant, vervolgens het schilderwerk en het vervangen van kozijnen en glaswerk aan de achterkant voor kunststof. Graag maken we een afspraak om een offerte op te maken.

Stenen buitengevel bekleden met steentrips

Ik wil mijn stenen buitengevel laten bekleden met steentrips. Het is aan de buitenkant voor gevel van een tussen pand. Het heeft 3 boven ramen, onderraam, en 2 deuren. De bovenkant is wit geverfd en de onderkant is afgesmeerd. De locatie is goed toegankelijk om het uit te voeren. Het is 36 meter met ramen er bij.

Platdak met bitumen bedekken en isoleren aan de buitenkant

Voor een aan te kopen pand wil ik graag een kosten indicatie. Betreft 8 x 12 vierkante meter, met een paar obstakels zoals een schoorsteen. De nieuwe bitumen kan op de huidige bedekking. De postcode is van het betreffende pand.

Voorgevel raamkozijnen en dakrand schilderen

Graag een offerte doen in verband met schilderen van de raamkozijnen, dakrand, vensterbanken en voordeur van ons pand. Eventueel het houtwerk restaureren. Gaat om de buitenkant, huidige bedekking is oude verf. De vakman heeft waarschijnlijk een steiger nodig.

Gevel isoleren en bepleisteren

Ik wil de gevel laten isoleren van een ouder pand van 1909. Deze moet aan de buitenkant geïsoleerd worden en daarna sierpleister erop van polyester in zandkleur. De woning is 2 verdiepingen hoog en 15 meter breed.

Gebouw van 700 m2 volledig isoleren

Het gaat om een oud schoolgebouw, uit 1900. Het hele gebouw is ongeïsoleerd en heeft geen spouwmuur. Wij willen graag het pand aan de buitenkant (gevels). De vloeren in de kruipruimte en het dak isoleren.

Schoonspuiten pui

Het pand bestaat uit beton en bij het raamgedeelte uit houten pui. De buitenkant van het pand is vuil. Heeft een zwart/groene aanslag. Deze willen wij schoon laten spuiten. Het oppervlak is tussen de 500 en 600 m2.

Mantelbuis voor elektra aanleggen in Hilversum

Door splitsing pand moet er een nieuwe elektra aansluiting aangelegd worden. Dit betreft circa 4 meter vanaf buitenkant, rechtdoor via kruipruimte. De kruipruimte is goed begaanbaar (droog en circa 90 cm hoog). De offerte moet bevatten: het boren van gaten in de fundering aan de buitenkant op de voorgeschreven hoogte en in de meterkast. Het aanleggen van de mantelbuis en afwerken. Werkzaamheden vinden plaats in de Hilversumse Meent. Het kan per direct, maar bij voorkeur nog deze maand.

Isoleren van een dak aan de buitenzijde

Wij zijn op zoek naar een manier om ons dak (15 x 7 meter) te laten isoleren aan de buitenkant. Het is een standaard pannendak met drie dakkapellen op het dak. Het gaat om een pand dat vroeger ('56-'77) in gebruik is geweest als gemeentehuis en nu als woonhuis moet gaan functioneren. Graag horen wij van u de mogelijkheden. Overigens kan er indien er een goeie offerte ligt, direct begonnen worden.