Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor deurstijlen twee kozijnen herstellen en opnieuw aflakken:

Deurstijlen twee kozijnen herstellen en opnieuw aflakken

Ik zou graag een offerte ontvangen voor 2 beschadigde kozijnen, 1 binnen en 1 buiten. Zie de foto's in de bijlage voor het buitenkozijn. Afgelopen week is mijn huurder uit mijn huis gegaan en ik vermoed dat hij de voordeur heeft opengebroken om zo naar binnen te kunnen komen. Hierdoor is het kozijn beschadigd en zelf heeft hij dat witte spul erop gedaan. Wat zou het ongeveer kosten om het kozijn weer helemaal te herstellen in oude staat incl. verven? Daarnaast is er een deurkozijn beschadigd binnen in het huis omdat daar een droger tegenaan is gestoten. Ook dit kozijn zou opnieuw moeten worden gerepareerd en geschilderd. Wat zou dit ongeveer kosten? Een schattig is ook prima. Ik hoor het graag, alvast bedankt. Ik snap dat het een kleine klus is en waarschijnlijk in meerdere gangen uitgevoerd moet worden (plamuren, gronden, lakken etc)
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deurstijlen twee kozijnen herstellen en opnieuw aflakken uit heel Nederland:

Plafonds, deuren, kozijnen en muren schilderen

Plafond in de huiskamer schilderen plus de wanden en de deurstijlen. Plafond in de keuken schilderen plus de muren, deur en kozijnen. De kamer plus keuken is 33-35 m2.

Schilderen van binnendeuren en kozijnen

Ik wens graag 5 binnendeuren en 7 deurstijlen te laten schilderen. Ik heb de verf al aangekocht.

Spuiten of lakken van binnendeuren en kozijnen

Het betreft 6 paneeldeuren incl deurstijlen jaren dertig met raamjes. Een deur heeft glas in lood.

Gaatjes dichten in gipsplatenplafond, 2 ...

Gaatjes dichten in gipsplatenplafond, 2 x witten. Wanden huiskamer, gang en keuken witten. Deurstijlen en binnendeuren en kozijnen schuren, gronden en aflakken.