Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor 5 vlakke opdekdeuren schilderen:

5 Vlakke opdekdeuren schilderen

5 Vlakke opdekdeuren met krasjes/verkleuringen schilderen in originele kleur (mat/cremewit). Kan op locatie in leegstaande woning of in werkplaats.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 5 vlakke opdekdeuren schilderen uit heel Nederland:

Schilderen of spuiten van opdekdeuren

Ik wil opdekdeuren laten spuiten in wit. Het zijn standaard vlakke deuren met een normale grootte van ongeveer 90 bij 205 cm.

Stalen kozijnen door hout en deuren monteren vervangen

Wij hebben een woning gekocht en krijgen daarvan in januari de sleutel. Er zitten in de woning 6 vlakke opdek binnendeuren in stalen frames, enkele daarvan met een bovenlicht. Wij willen daar graag houten kozijnen laten monteren. We zullen zelf 6 binnendeuren kopen bij Praxis en die laten we graag door de vakman monteren. We weten nog niet of dit opdekdeuren of stompe binnendeuren worden. We willen graag overleggen over het dichten van de ruimte boven de deuren waar nu een bovenlicht zit. We zullen ze zelf schilderen. Graag ontvangen wij uw offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.

Spuiten van plafonds, wanden en houtwerk

Wij hebben een geschakelde semi-bungalow gekocht en krijgen daarvan op 15 augustus de sleutel. Wij willen daar op de benedenverdieping schilderwerk laten verzorgen, boven doen we dat zelf. Het gaat om 112 m² plafonds en 200 m² wanden die we met latex willen laten spuiten. Verder willen we ramen, 7 kozijnen (22 m²) en 9 vlakke opdekdeuren laten spuiten. Er staan foto's van de woning op Funda. Wij ontvangen graag een offerte van bedrijven die snel na de sleuteloverdracht tijd hebben. We willen uw offerte op korte termijn per email ontvangen, zodat we al op maandag 12 juni kunnen doorgeven op welk bedrijf onze keuze is gevallen. We hakken dit weekend al de knoop door namelijk.

Vlakke binnendeuren spuiten

Ik woon in een appartement uit bouwjaar 2007 waar 6 vlakke opdekdeuren in zitten die erg lelijk zijn geschilderd door de vorige bewoners. Ik wil de deuren laten schuren en daarna aan beide zijden laten spuiten in kleur RAL 9010. Ik wil graag uw offerteprijs ontvangen voor het schuurwerk en spuitwerk voor zowel hoogglans als voor zijdeglans.

Opdekdeuren en kozijnen vervangen

Ik woon in een woning uit eind jaren '70. Boven wil ik 6 opdekdeuren laten vervangen, beneden 3 opdekdeuren. Beslag is nog wel goed. Het gaat om geheel vlakke deuren zonder glas. De bevestigingen in de metalen kozijnen zijn ook niet overal in goede staat. Bovendien is een metalen kozijn van hal naar woonkamer zodanig beschadigd dat deze vervangen moet worden. De maten van de deuren zijn verschillend variërend van 63 of 83 cm breed en 198 tot 201 cm hoog. Ik wil de deuren ook laten aflakken in een RAL kleur passend bij betonstenen. Het liefst wil de klant uitvoering vóór 1 april in verband met werk.

Binnendeuren overspuiten of schilderen

Ik heb 10 vlakke binnendeuren die geverfd/gespoten moeten worden. Het zijn deuren die erin gehangen zijn bij de bouw van de woning en dus al 15 jaar oud. Ze zijn wat vergeeld geraakt. Het zijn opdekdeuren. Indien mogelijk inclusief ophalen en brengen.

Binnendeuren en metalen kozijnen vervangen

Ik woon in een woning uit de jaren 70, waar op de 1e verdieping 4 opdekdeuren moeten worden vervangen, inclusief het beslag. Het gaat om geheel vlakke deuren zonder glas. De bevestigingen in de metalen kozijnen zijn ook niet overal in goede staat. Ik wil even laten beoordelen of de paumelles vervangen voldoende zal zijn, of dat ook de metalen kozijnen vervangen moeten worden. Ik wil de deuren ook laten aflakken. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier even te laten beoordelen en ontvang daarna uw prijsopgave.

Opdekdeuren schilderen

Wij hebben drie vlakke binnendeuren van 90 x 210 cm die wij willen laten schilderen. Wij hebben één kant van een deur zelf proberen te schilderen maar het resultaat is niet mooi. Wij willen de deuren graag door een professionele schilder laten schilderen. De verf en primer hebben wij al. Graag ontvangen wij een prijsopgave.

Opdekdeuren compleet afhangen

Ik wil 3 opdekdeuren laten plaatsen/afhangen/klinken plaatsen. Er zit 1 deur bij met 4 glasplaten. De andere 2 zijn vlakke deuren. Het betreft 1 deur met een toiletslot, een met een normaal tussendeur slot en een kastdeur.

Opdekdeuren en deurkrukken plaatsen

Ik heb 6 nieuwe opdekdeuren en deurkrukken gekocht en wil die laten plaatsen. Het zijn vlakke dichte opdekdeuren. Ik ontvang graag een prijsopgave.