Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor schilder werkzaamheden plafond winkel:

Schilder werkzaamheden plafond winkel

Wij hebben een winkel en we willen het plafond laten schilderen. Er zitten scheurtjes in het plafond en deze dient eerst ingevuld/behandeld worden. Het gaat over één plek. Oppervlakte is ongeveer 14 m2, hoogte ongeveer 2,3 m. Ook willen wij een offerte hebben voor het schilderen van de buitengevel. De oppervlakte is ongeveer 10 m2 de hoogte is ca. 2,5 m. Het gaat een schilderwerk voor een winkel in het centrum van Amsterdam wat beschouwd word als een monument. We weten niet of wij een vergunning moet hebben van de gemeente. Graag de offerte opstellen met alle kosten.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schilder werkzaamheden plafond winkel uit heel Nederland:

Gipsplafond aanbrengen

Mijn vrouw en ik hebben een nieuw appartement in aanbouw in het project ‘Kop van Rhijn’ in Oegstgeest. De prognose van oplevering is Q4 dit jaar. Onze wens is om in een groot aantal ruimten een verlaagd gipsplafond aan te laten brengen, voorzien van diverse uitsparingen voor LED-spots. Wij willen hierbij een offerte aanvragen voor deze aanvullende timmer- en schilder werkzaamheden welke bestaan uit de volgende aspecten: 1. Aanbrengen van een 8 cm verlaagd gips plafond in de gemarkeerde ruimten (zie tekening) Plafond is ongeveer 100 m2 2. De betreffende verlaagde plafonds stucen en daarna spuiten in kleur: RAL 9010 3. Alle wanden behalve sanitaire ruimten spuiten in RAL 9010 Timing: Uw werkzaamheden zullen vrij direct na oplevering van het appartement kunnen aanvangen

Toiletrenovatie

Werkzaamheden; * Stucen van de wanden en plafond * Betegelen van de vloer en wanden tot ca. 120 cm hoogte * Installeren en aansluiten toilet * Installeren en aansluiten wasbakje De maten van ons toilet zijn; 121 cm x 88 cm x 260 cm Materialen; * Geberit inbouwreservoir UP720, 8cm diep, 114 cm hoog * Geberit Sigma 30 bedieningsplaat * Wandcloset compact - ??? * Closetzitting met softclose - ??? * Fonteinset en/of fonteintje + losse kraan - ??? * Vloertegels; Casalgrande Padana Marte, Grigio Marostica, (60x60x1,05cm) * Wandtegels; Casalgrande Padana Marte, Grigio Marostica, (30x60x0,95cm)

Herstel werkzaamheden

Graag zou ik offerte willen aanvragen, in het plafond van mijn keldertje (5-10 m2) zit betonrot. Daarnaast zit er in het dak van mijn tuinhuisje ook betonrot. Beide wil ik laten verwijderen en opknappen. Het dak van het tuinhuisje is een geheel met die van de buurman, is deze te repareren zonder zijn dak te repareren? Betreft de foto's zijn de eerste 3 van het tuinhuisje, de laatste 3 zijn van de kelder. Hoor graag van u,

Portiek renoveren

Met de meerdere eigenaren, onderdeel vve, willen we graag ons portiek hebben opgeknapt. Werkzaamheden bestaan uit: stucen plafond, trap herstel verbeteren licht en kozijn/ raam opknappen.

Stucen van plafond

Wij hebben in twee slaapkamer een plafond laten aanbrengen met gipsplaten welke gestuct moet worden. Het betreft twee rechthoekige slaapkamers, met een totaal oppervlak van 35m2. Graag hiervoor een offerte, Uitvoering werkzaamheden uiterlijk half juni.

Sleuven in betonnen plafond frezen

Vanaf begin juni krijg ik de sleutels van mijn nieuwe woning. Ook dienen er enkele electriciteitsaansluitingen (lichtpunten) te worden verlegd. Lichtpunt Woonkamer Circa 1,5m vanaf bestaand lichtpunt verplaatsen d.m.v. sleuf maken in plafond. Lichtpunt eettafel Circa 2,5m / 3m vanaf bestaand lichtpunt verplaatsen d.m.v. sleuf maken in plafond. Lichtpunt keuken Circa 40cm vanaf bestaand lichtpunt verplaatsen d.m.v. sleuf maken in plafond. TV-kabels Sleuf maken, ongeveer 1,20m vanaf de grond omhoog. Voor de sleuven geldt dat de elektriciteit meteen doorgetrokken dient te worden, dus kant en klaar om lampen op te hangen. (Vanzelfsprekend moet er wel, waarschijnlijk met een detectieapparaat, worden gekeken dat er bij het frezen niet door een een andere kabelleiding vanuit de centrale doos wordt gefreesd.) Indien mogelijk ook weer keurig dichtmaken/opvullen van de sleuf. Werkzaamheden dienen op 02-06 of 03-06 te worden uitgevoerd.

Woning renovatie prive

Ik wil graag mijn huis renoveren. De werkzaamheden bestaan uit: Badkamer renovatie ( aanpassen warm/koud waterleiding, aanpassen afvoer leidingen, plaatsen nieuwe wand tegels, plaatsen nieuwe vloer tegels, plaatsen sanitair, alle hoeken kitten ). Het gaat om een oppervlakte van 9 m2. -Toilet afmaken ( tegel voeg afmaken en alle hoeken kitten). -CV ketel, verwarming ( controleren en radiatoren aansluiten ) deze moet nog worden aangesloten. -Muur bij voordeur appartement ( slopen en opnieuw bouwen, nieuwe houten kozijn en deur, 3 punt sluiting hergebruiken, muur stevig maken voor ophang tv, voorbereiding muur binnen app/buiten app voor schilderwerk ) -Opening plafond woonkamer dicht aftimmeren en voorbereiden voor schilderwerk. -Lekkage boven dak controleren en herstellen -Muur bouwen zolderverdieping inclusief kozijn en deur. Er zit nu een gipswand deze moet eruit worden gehaald. -Schilder werkzaamheden ( voorbereiding voor schilderwerk, hoeken af kiten en reparaties op de muur waar nodig, alle wanden sausen in wit kleur met mogelijkheid kleur 2 muren, reparaties hout kozijnen, deuren, ramen en hout schilderen in wit kleur ) -Buiten raamkozijnen controleren voor tocht en tochtstrip plaatsen waar nodig.

Erker plaatsen/ huidige ronde erker doortrekken

Wij zijn opzoek naar een aannemer voor het plaatsen van een erker aan de voorzijde van het huis. We hebben vrijwel alles al geregeld, het hoeft alleen geplaatst te worden. De binnenmaat van de erker moet 3,45/3,46 m zijn in verband met de keuken en recht trekken van de binnenzijde van de woning. Diepte wordt of 1.00 of 1.50 meter. Binnen moet er 1 muur gemetseld worden van kalksteen van 2,50 x 2,50 meter. De erker is nu rond, we weten niet of het doorgetrokken kan worden of dat het eerst gesloopt moet worden. Ook diverse nuts werkzaamheden in verband met verplaatsen van de keuken. En het plafond verlagen door middel van hout geraamte en gipsplaat. In het plafond zit nog een extra verlaagd gedeelte van 35 cm in verband met afzuigkap van het kookeiland. We hebben een omgevingsvergunning nodig, ik heb me erop ingelezen en gebeld met de gemeente. Ik heb voor de vergunning nog een aantal dingen nodig, maar als ik dit heb vraag ik het zelf aan. De gevels mogen met kalksteen gemetseld worden. Aan de voorzijde een muur van van rode stenen of gelen. Ons huis heeft twee kleuren dus dat willen we graag zo doortrekken dat het past. Ramen willen we vanaf 1 meter. Vloer bestaat uit een deel, dat kan ik zien vanuit de kruipruimte. Misschien dat 2 heipalen nodig zijn, maar dat weet ik niet zeker. Binnen moet er waarschijnlijk ook gestuct worden. Rond eind augustus/ begin september zouden we willen beginnen.

verbouwing nieuw huis

Op 31-07-2020 krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. In dit huis moeten enkele klussen gebeuren: - afwerking van sierlijsten, - het verwijderen van een haard en schouw, terugplaatsen houtkachel, - het herstellen van scheuren in de gevel en het deels opnieuw metselen van een deel van de buitenmuur, - het plaatsen van een plafond, - stucadoren, - het plaatsen van 4 dakramen. In de bijlage een rapport van de technische keuring. Hierin zijn een deel van de hierboven genoemde werkzaamheden te vinden.

Werkzaamheden: uitbouw realiseren, vloerverwarming en tegelvloer leggen en stucwerk

Graag laat ik meerdere werkzaamheden uitvoeren: - Uitbouw: het liefste van 1.80 m diep bij 4.80 m breed, met een lichtpunt in het midden aangesloten op het bestaande lichtnet. Aan weerszijde een dubbele wandcontactdoos in muren. Buitenkraantje verleggen. Dubbele deuren met hor en daarnaast glas tot op de grond. Vloerverwarming en stucen van plafond en wanden. Er is denk ik geen vergunning nodig is, maar ben hiervan niet geheel zeker. Wij hebben veengrond, dus er moeten heipalen komen. De buitenkant van metselwerk. Kozijnen het liefste van kunststof. - Vloerverwarming (43 m2, met uitbouw 50 m2). Bedoeling als hoofdverwarming. Wij hebben een zand cement ondervloer. - Nieuwe vloer (tegelvloer met houtlook, 43 m2, met uitbouw 50 m2) - Plafond stucen (dit gaat om 40 m2) er zit nu spachtelputz op, dit moet glad worden. Wij zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet.

Partners

Partners van Casius