Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor huis verven:

Huis verven

Graag willen wij onze huis laten verven zo snel mogelijk Onze huis is 70 m2 groot Woonkamer,keuken, hal, slaapkamer.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor huis verven uit heel Nederland:

Keukenkastjes en aanrechtblad laten wrappen of schilderen

Wij hebben onlangs een huis gekocht en zullen hier op 29 februari intrekken. De huidige keuken is crême wit en wij zouden deze keuken graag laten verven of wrappen in het mat wit-wit of mat zwart. Het gaat hier om 7 kastjes, een koelkastfront en een vaatwasserfront, daarbij 4 lades en het onderste schot. Daarnaast willen we het aanrechtblad ook laten wrappen in het zwart. Zouden jullie ons een offerte toe kunnen sturen wat ons dit zou kosten? Ik hoor graag van jullie!

Nieuwbouwwoning stucen van 60 m2

Ik ben mij aan het oriënteren wat het zou kosten om het plafond van mijn nieuwbouwwoning te laten stucen. Donderdag gaat de eerste paal van ons nieuwe huis de grond in en we zitten te denken om het plafond op de benedenverdieping te laten stucen en verven (ongeveer 60 m2). Opleverdatum is nog niet bekend, dus kunnen helaas nog geen aanvangsdatum geven. Wellicht bestaat er ook nog een projectkorting wanneer meerdere buren meedoen om het plafond te laten stucen. Ik hoor het graag van u. Het huis zou rond oktober/ november opgeleverd worden.

Muren en plafonds stucen en verven

Nieuwbouw huis waarvan muren en plafond moeten worden gestuct en daarna geverfd of gespoten. Plafonds circa 165 m2, wanden circa 250m2

Huis renoveren

Muur doorbreken woonkamer (geen draag muur) Keuken naar woonkamer verplaatsen Keuken wordt slaapkamer Oude keuken, badkamer, toilet verwijderen Oude ramen vervangen en nieuwe kunststof kozijnen plaatsen stucen verven Badkamer plaatsen Toilet plaatsen Graag per onderdeel kostenindicatie Alvast bedankt

Wanden nieuwbouwwoning laten spuiten of verven

We laten op dit moment een huis bouwen. Dit huis wordt begin april opgeleverd met behangklare muren. De muren zien er erg netjes uit. We willen graag alle muren gespoten en geverfd/gespoten in een kleur. Het is 300 m2 Wanden.

Stucen van de muren nadat we ons hele huis gestript hebben

We hebben ons hele huis gestript. De muren die geen voorzetwand krijgen willen we graag gestuct. Ook wil ik weten hoe duur het is om de naden tussen de gipsplaten netjes af te werken voor verven. Glas pleisterwerk 65 m2.

Gehele woning binnen verven, mogelijk behangen of stucen en kozijnen schilderen

Het gaat om prijsopgave volledige woning binnen wit verven waarvan de lange muur in de woonkamer een andere kleur en muur er tegenover. De afmetingen staat in de bijlage. Op de bovenste verdieping is een punt dak. Op sommige muren is geschilderd over het beton. Ik wil graag weten wat het kost om hier een glad behang over te laten plaatsen en dan te schilderen of wat het mij zou kosten om dit glad te laten stucen. Graag de materiaalkosten apart op de offerte vermelden. Ook graag de houten kozijnen schilderen op 2 slaapkamers en woonkamer en de dakramen. In de slaapkamers gaat het om 4 kozijnen van 1 x 5 meter breed. De dakramen hebben een beetje standaard maten, ik durf niet te zeggen wat, omdat ik er nog niet woon. Dan zijn er twee deuren, waar in totaal de kozijnen 2,5 x 2,5 meter zijn. Bijgevoegd de plattegrond van het toekomstige huis waar in naartoe ga. Rond half maart graag beginnen.

Nieuwbouwwoning stucen en verven

Ik ben opzoek naar iemand voor het stucen en verven van de nieuwbouwwoning. Nieuwbouw woning wordt behangklaar opgeleverd. In het huis wil ik alle wanden laten stucen en schilderen. Het gaat om ongeveer 100 m2. Ik wil graag glad pleisterwerk en afspuiten met latex. 4 december krijg ik de sleutel, het liefst wil ik de maandag daarop ook beginnen.

Buitenschilderwerk huis

Wij overwegen de buitenmuren van ons huis te schilderen en zijn benieuwd naar de kosten hiervan. Ons huis is volledig van stucwerk voorzien en in het stucwerk is een soort van siergrind verwerkt. Het gaat om circa 300 m2 te verven muur. We zien uit naar uw berichtje.

Hele woning stucen, tegels leggen + vloerverwarming realiseren

Graag zou ik mijn maisonnette woning (98 m2) willen verbouwen. Ik zou de muren willen laten stucen en verven. Dit gaat om het hele huis. Het zijn geverfde muren, met korrels. Verder wil ik in de woonkamer tegels laten leggen, inclusief vloerverwarming (met 4 leidingen). De vloerverwarming zal doorlopen naar de hal en het toilet, dit is ongeveer 50 m2. Er ligt nu laminaat, dit kunnen wij zelf weghalen. Ik upload foto's van de woning. Ik heb alle materialen behalve de vloerverwarming.

Partners

Partners van Casius