Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor betonnen vloer schilderen:

Betonnen vloer schilderen

4 slaapkamers 2 overlopen evt. klein washok waar wasmachine staat maar in ieder geval egaliseren vloer zodat verf goed pakt verven van de vloeren met beton verf (wat er nodig is, alleen beton verf, of eerst een coating, of evt, schoon maken, ik weet dat niet allemaal zeker wat nodig is) evt. sjouwen en verplaatsen meubels/want je kan niet alles in 1 x doen en het is verdeeld over 2 etages (80 m2).
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen vloer schilderen uit heel Nederland:

Fundering met vorstrand storten voor een houten tuinhuis

Ik wil een schuur bouwen van 3,6 meter breed en 3 meter diep in mijn tuin. Hiervoor wil ik graag een fundering gemaakt hebben. Belangrijk is dat de fundering zorgt voor een stevige ondergrond. Betreft dus het uitgraven, bekisten, storten betonnen vloer met vorst rand, vloer voorzien van wapening. Bereikbaar via weg langs de tuin.

Betonvloer laten storten

Er moet achter het huis een betonnen vloer gestort worden van 5,06 x 4,28 mtr. (20 vierkante meter) van 12 cm dik met onderfolie, tempex en bouwstaal mat. Aan de ene kant grenst de vloer aan de achtergevel en aan 1 zijde grenst de vloer aan een (houten) garagewand. Graag wil ik 2 prijsopgaven: 1) Het gehele project 2) Alleen beton storten en glad vlijen (vlinderen hoeft niet) De bekisting, onderfolie, tempex en bouwstaal matten maak ik dan zelf. Mogelijk, als de prijs interessant is, wil ik ook een betonnen vloer in de garage laten storten. Maar punt 1 en 2 zijn het belangrijkst.

Grond egaliseren voor een tuinhuis met TTE tegels

Binnenkort wordt er een tuinhuisje gebouwd in mijn achtertuin. (week 37) De ruimte is leeggemaakt maar ik ben op zoek naar vakmensen die de ondergrond voor mij bouwklaar kunnen maken. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 7 breed bij 4 meter diep. Er ligt nog een stukje beton van een schuurtje maar die mag blijven, de ondergrond moet met afsluitbanden worden omsloten en er moet 5 cm zand komen voor de TTE tegels.Deze tegels komen ook op de betonnen vloer te liggen en ik denk dat er misschien nog aarde afgevoerd moet worden.https://tonn.nl/toepassingen/fundering-tuinhuis-en-schuur/

Constructieberekening voor trapgat betonnenvloer

In onze nieuwe woning willen wij de vlizotrap vervangen door een vaste trap. Het huidige gat van de vlizotrap zal dicht gestort moeten worden. Daarnaast zal er een nieuw trapgat gemaakt moeten worden in de betonnen vloer zodat de trap geplaatst kan worden. I.v.m. de omgevingsvergunning zouden wij graag een constructieberekening willen laten maken.

Waterleiding verleggen

Wij hebben in de bijkeuken een kleine waterleiding die omhoog door de vloer komt (beton) een stukje boven de vloer loopt (paar cm er boven) en daarna weer het beton in gaat. Deze zouden wij graag willen verleggen zodat die geheel in de betonnen vloer is weggewerkt. Helaas betekent dit dat er ook een stukje betonnen vloer moet worden weggekapt. Het is een rode pijp en ons is verteld dat het de waterleiding betreft. 20 cm x 8 cm breed.

Vloerverwarming infrezen en CV ketel vervangen

Appartement benedenverdieping wordt compleet verbouwd. Bestaande betonnen vloer van ongeveer 45 m2, waar vloerverwarming in dient te worden gefreesd. Vloerverwarming als hoofdverwarming. CV ketel dient ook te worden vervangen. Bij voorkeur een Remeha systeem. Met apart elektrisch systeem voor badkamer (4 m2).

Achtertuin aanleggen

Onze lege tuin willen wij enerzijds met gras laten bedekken, ca. 30 m2. Daarnaast moet er 20m2 bestraat worden en willen wij tuinverlichting aan laten leggen. Voor een nieuwe schuur moet er een betonnen vloer aangehaald worden. Deze is nu 2.80x3.50 en moet 3x3.50 worden.

Betonnen vloer leggen met een vloerverwarming

Op dit moment ligt er een houten vloer in de woonkamer,die moet eruit. Ik wil graag een nieuwe betonnen vloer met vloerverwarming aangesloten op de cv. Het gaat ongeveer om 32 m2

Kelderwanden waterdicht maken

Ik zoek een stukadoor die alle wanden van een kelder kan voorzien van een vochtwerende stuclaag. We hebben een kelder die we als woonruimte willen gaan betrekken. Het is een oude kelder waar ik een nieuwe betonnen vloer heb gestort. Ik heb geïnjecteerd tegen optrekkend vocht op vloer niveau. Nu nog het probleem van doorslaand vocht verhelpen aan de wanden. Het betreft 22 m2 aan gemetselde wanden.

Kantoorvloer van 200 m2 opnieuw schilderen

De vloer die wij nu hebben, heeft al een verfbeurt gehad, maar de kleur is niet mooi en laat op sommige stukjes los. Hierdoor willen wij deze opnieuw geschilderd krijgen met RAL 7047. Het is 200 m2, betonnen vloer met vloerverwarming. Graag al het benodigde materiaal apart specificeren. De vakman kan overdag deze werkzaamheden uitvoeren.

Partners

Partners van Casius