Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor vliesbehang plakken en schilderen:

Vliesbehang plakken en schilderen

Er dient 60 m2 vliesbehang geplaatst te worden en daarna geschilderd.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vliesbehang plakken en schilderen uit heel Nederland:

Behanger gezocht voor plakken vliesbehang

Ik wil graag de woonkamer opnieuw laten behangen en ook de gang. Het behang kan niet gesausd worden dus moet eraf. Graag offerte voor: alleen behangen, behang aanwezig voor woonkamer: 45,5 m2 en gang 9,1 m2. Hoogte 2.60 meter. Het gaat om glasvliesbehang. Graag een totaalprijs vooraf.

Vliesbehang laten plakken in nieuwbouwwoning

Wanden voorzien van vliesbehang in nieuwbouwwoning ongeveer 330m2, graag prijs incl. Aanbrengen, kitten, verven in kleur wit plus andere kleur, 1 wand in keuken met coating.

Vliesbehang plakken

10 m2 vliesbehang. 8 vellen. 4 onder, 4 boven. Moet ivm patroon goed aansluiten. Muur is behangklaar.

Vlies- en vinylbehang plakken

Ik heb 14 rollen vliesbehang en 20 rollen vinylbehang zonder patroon. Graag zou ik een offerte ontvangen voor het behangen van meerdere ruimtes.

Vliesbehang plakken

Ik wil graag mijn woning met vliesbehang behandelen. Vervolgens wil ik dit geschilderd hebben. Ik wil ook kozijnen en plafond schilderen. Ik denk dat het een totaal van ongeveer 150 m2 is.

Muur in woonkamer behangen

Een muur in de woonkamer van 341 cm lang behangen. De wand is 245 cm hoog. Geen oud behang op de muur. Een betonnen muur waarvan de grootste gaatjes zijn dicht gesmeerd. Ik wil vliesbehang met een patroon erop laten plakken. Kunt u de lijm meenemen?

Graham & Brown vliesbehang plakken

Bij Gamma heb ik Graham & Brown vliesbehang 32-090 Spaanse tegel, voor ongeveer 30 m2. Daarnaast heb ik via internet panorama-vinyl behang gekocht voor ongeveer 13 m2. Het heeft allemaal veel geld gekost en nu durf ik niet zelf de klus te klaren. Hebben jullie voor mij iemand die gespecialiseerd is in dit werk? Het gaat om 2 kamers waar behang moet komen met de afmetingen: 6.5 x 1 meter. 2 x 6.5 en 5 x 1.5 meter.

Kamer wit laten sauzen

Ik wil graag mijn kamer laten sauzen plafond en muren. Ik kan de maten niet goed bepalen, dus ik zou graag iemand langs willen hebben om te bepalen wat de oppervlakte is voordat er een offerte opgemaakt kan worden. Er zit nu vliesbehang op. Graag sauzen in een mooi helder wit. Het is op dit moment gebroken wit, of in ieder geval van wit af. Ik ben zelf niet in staat om de meubels te verplaatsen of af te plakken want mijn handen zijn niet goed meer.

Fotobehang laten plakken

Ik zou graag de kosten willen weten voor het opplakken van foto vliesbehang van ongeveer 3 meter bij 2,30 meter.

Vliesbehang laten plakken in nieuwbouwwoning

Ik wil graag vliesbehang aan laten brengen in mijn nieuwbouw woning. Die is rond december klaar. Het gaat om 240 m2. Graag uw offerte inclusief de aanschaf van het behang.

Partners

Partners van Casius