Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor eiken tafel schuren-lakken:

Eiken tafel schuren-lakken

Eiken tafel laten opschuren en daarna in de olie. Zitten 2 spleten in en tafel is redelijk onbehandeld. 265m lang en 90cm breed. Graag thuis laten behandelen. Benieuwd naar een prijs en tijdsindicatie.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor eiken tafel schuren-lakken uit heel Nederland:

Eettafel verven

Een eiken tafel van 220x100cm verven van donkerbruin naar whitewash

Houten tafel schuren en bewerken

Wij hebben een eettafel van eiken hout van 220 lang. Deze heeft een waslaag en een zeer grove structuur. We zouden graag de waslaag er af willen en de bovenkant glad geschuurd. Daarna het geheel in de lak. Zie bijlage fotos.

Salontafel laten zandstralen

Ik wil graag een massief eiken salontafel laten zandstralen. Hij staat nu in de olie. Afmetingen tafel: 1.40 meter lang, 0.70 meter breed en 0.40 meter hoog. Daarbij staan er ook 4 x vierkante, rechte poten die ook meegenomen mogen worden. Na zandstralen wil ik hem graag in de blanke, matte lak. Graag wil ik een prijsopgaaf. Hij moet wel opgehaald en teruggebracht worden want ik heb zelf geen vervoer.

Eiken meubels schilderen

Graag zou ik mijn eethoek met 6 stoelen, tv kast, salon tafel, dressoir, vitrine kast, lang smal tafeltje willen laten schilderen in een lichtere kleur. Hierover ontvang ik graag advies wat de mogelijkheden zijn.

Salontafel andere kleur geven

Salontafel een nieuwe kleur geven. Het is nu een licht eiken tafel, willen het een wat donkerder hebben.

Blad van salontafel inkorten

Ik zou graag het blad van mijn eiken salontafel willen laten inkorten. Dit in verband met verhuizing. De tafel is te groot voor mijn nieuwe woning.

Eettafel bewerken

Momenteel is mijn eettafel 160x90 van MDF hout in de kleur Sonoma eiken kleur. Ik wil deze tafel graag laten bewerken/verven. Het moet namelijk wat donker en robuuster worden.

Eiken tafel schuren en lakken

Onze eiken eettafel (200 x 100 cm ) is ca 10 jr geleden gekocht bij Goossens Wonen en Slapen (zie hun website: model Clear) en is toe aan een opknapbeurt. Graag ontvangen wij een offerte voor het schuren en lakken van de tafel.

Kloostertafel schuren en lakken

Het gaat om 1 tafelblad groot model massief eiken. Uitgevouwen toestand is de tafel zo'n 1.60 meter lang en 1.20 meter breed. Blad is zo'n 4 cm dik.

Tafelblad opnieuw fineren

Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen voor het fineren van een tafel. Het gaat om een ovale Arco uitschuiftafel model Multiple met de afmeting 185 x 115 cm met 2 tussenbladen van 59 x 115 cm. Ik denk aan eiken of beuken fineer. Totaal kan de tafel met tussenstukken dus 303 cm worden. De tafel rust nu op 4 aluminium poten die bekleed zijn met rubber. Ik ben ook geïnteresseerd in een frame met 4 houten poten met een schuifconstructie voor de bladen. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsindicatie.

Partners

Partners van Casius