Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor volledige bovenwoning schilderen:

Volledige bovenwoning schilderen

Ik schrijf namens een Engelse vriend die woonachtig is in Amsterdam. Hij heeft een fraaie bovenwoning die hij volledig opnieuw (van binnen) wil laten schilderen, en wel zo snel mogelijk. Veel houten balken en platen ertussen. Grote woonkamer, twee slaapkamers, een prachtige nok met veel balken. Ik stuur twee foto's mee om een idee te geven. Ik kan me voorstellen dat het verstandig is om eerst langs te komen om de grootte van de klus vast te stellen? Het gaat om ongeveer 50 m2.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor volledige bovenwoning schilderen uit heel Nederland:

Asbest uit een vloerzeil en tussenwand verwijderen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor een asbestsanering in mijn woning. Ik heb al een asbestinventarisatierapport dat ik u kan toezenden. Het gaat om het verwijderen en afvoeren van: • asbesthoudend vloerzeil in de keuken en op overloop van de 1e verdieping, totaal ongeveer 11 m² • een asbesthoudende tussenwand bestaande uit elementen op de zolderverdieping, totaal ongeveer 10 m² Er is voldoende ruimte bij het pand om een decontaminatie-aanhanger te plaatsen en te parkeren. Tegen de tijd van het verwijderen zal de bovenwoning niet meer bewoond zijn en de zolderverdieping geheel ontruimd zijn. Ik wil de klus in januari of februari laten verzorgen. Ik wil de volledige aanvraag met uw offerte voor de kerst bij de gemeente hebben liggen i.v.m. de behandeltermijnen.

Doorbreken van tweetal dragende muren

Het betreft het doorbreken van tweetal dragende muren. De woning is een benedenwoning met daarboven een dubbele bovenwoning, jaren '30. Beide muren hebben momenteel een breedte van 3,50 meter. Ik ben geïnteresseerd in de prijsopgave om deze van onder tot boven door te breken. De hoogte is 2,90 meter. Optie 1 is is de volledige overspanning doorbreken, 3.50 meter. Optie 2 is de muur doorbreken met een overspanning van 2.90 meter. Graag voor beide opties een prijsopgave. Het gaat om beide muren van de keuken. Het puin van de muren gaan wij zelf regelen.

Gevelrestauratie aan de achterzijde van een bovenwoning

Ik heb een bovenwoning in de binnenstad waar ik de gevel aan de achterzijde graag wil laten restaureren. Die gevel is ongeveer 32 m² groot en er zijn daar enkele ramen en (balkon)deuren (deze maat is al afgetrokken). De gevel is aan de buitenzijde afgewerkt met een soort opgespoten steenkorrel die verlijmd is op het cementwerk daaronder. Er is sprake van vochtdoorslag door de muren doordat de toplaag door slijtage en plantenwortels is beschadigd. De wens is om een waterdichte en net ogende gevel te laten verzorgen. Afhankelijk van de prijs en mogelijkheden kan dat reparatie van de slechte plekken of volledige vervanging van de hele afwerklaag op de gevel betekenen. Daarnaast laat ik graag een oude balk verwijderen en afvoeren, die vermoedelijk van een zonnescherm afkomstig is. Ik wil een afspraak maken om de gevel te laten beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw advies en prijsopgave.

Complete CV-installatie in een bovenwoning

Wij hebben een dubbele bovenwoning gekocht uit bouwjaar 1938 en krijgen daarvan op 1 juni de sleutel. In de woning is nog geen centrale verwarming en er zit een geiser in de keuken. Wij willen die laten verwijderen en er een volledige centrale verwarming met radiatoren, leidingen en een combi-ketel laten plaatsen. Het gaat om een woning van 125 m² waarvan de foto's op Funda staan. Wij zullen het plafond in de woonkamer verwijderen voor de plaatsing. Het is de bedoeling dat de leidingen zo veel mogelijk worden weggewerkt. We denken dat de klus eind juni of begin juli uitgevoerd zal kunnen worden. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Schimmelprobleem in de badkamer en slaapkamer

In een jaren 30 bovenwoning hebben we last van schimmel in de badkamer en de slaapkamer, langs de kozijnen. De schimmel is zwart en niet heel ver uitgespreid; niet zichtbaar in de volledige muur. Ik zou graag een offerte willen voor het inspecteren en eventueel verwijderen van de schimmel.

Appartement compleet renoveren

Voor volledige verbouwing van mijn huis (bovenwoning) van 77 m2. Het is een voormalig sociale huurwoning. Strippen en alles doen: keuken, badkamer, toilet, twee slaapkamers en de woonkamer. Het plafond, de wanden en vloer moeten ook gedaan worden. Graag maak ik met u een afspraak in augustus, ter plekke, voor overleg.

CV-installatie aanleggen

Huidige situatie: Bovenwoning bouwjaar rond 1920 kachelverwarming + huurgeiser Volledige installatie CV, mogelijk met ketel in keuken of op eerste verdieping. Plafond wordt binnenkort gerenoveerd, installatie zou tegelijkertijd kunnen plaatsvinden

Opknappen woning

Bij een nieuw gekochte bovenwoning met 2 woonlagen dienen de volgende werkzaamheden uitgevoerd te worden: Keuken: voorbereiding, leveren van de keuken en het plaatsen. Afmeting is 2,2 bij 3,1 meter. Aan beide kanten zitten keukenkastjes en aanrechtbladen. Badkamer: het tegelen van de volledige badkamer, sanitair kan terug geplaatst worden, alleen het toilet vervangen. Afmeting is 2 bij 2 meter. Op de bovenste etage ligt nu tapijt. Hier zouden wij graag laminaat willen. Deze dient geplaatst en geleverd te worden. Het betreft ongeveer 40 m2. De muren dienen geschilderd te worden en graag ontvangen wij een advies voor de muren met Rauhfaser behang.

Volledige vernieuwing van de ...

Volledige vernieuwing van de badkamer. - slopen - Nieuwe tegels; - Nieuwe douche; - Wasbak (nu niet aanwezig); - Nieuw toilet; - Stucwerk; Het betreft een zeer kleine badkamer in een bovenwoning in de Pijp in Amsterdam.

Ik wil in 2 fasen mijn bovenwoning laten ...

Ik wil in 2 fasen mijn bovenwoning laten stucen. Het pand uit 1927 is totaal 115m2 groot. 1e fase is alleen de bovenverdieping met 3 slaapkamers, hal, trappenhuis en inpandige berging. Op termijn ook de volledige benedenverdieping met plafon met ornamenten, hal en trappenhuis . In het plafon zitten wat scheuren in. Elastisti stucwerk voor plafon kan een oplossing zijn? Eigenlijk praktisch heel het huis dus. In de muren zitten veel boorgaten voor pluggen van nu verwijdert timmerwerk. Ik wil glad egaal stucwerk zonder structuur. Ik ben afhankelijk van de loodgieter die deze maand een volledige CV met radiatoren aan te leggen gaat inbouwen. Als dit klaar is kan het stucen beginnen waarna de radiatoren definitief worden geplaatst.