Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor onderhoud aan vve pand amsterdam :

Onderhoud aan VvE pand Amsterdam

Het betreft een pand met 9 appartementen in Amsterdam. Daar de totale hoogte ongeveer 10 meter is zal er een steiger nodig zijn. De 16 ramen aan de voorzijde willen wij graag laten schilderen met Sigma SU2 verf, grondverf 100% en gloss 100%.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor onderhoud aan vve pand amsterdam uit heel Nederland:

Balcony maintenance (3 balconies)

We are a VVE with 4 apartments (3 balconies). We would like to have the balconies checked and renovated as needed, e.g., the floor, ceiling, fences, and metal support. As an indication, we created the following list of the maintenance needed: • Schilderwerk op metaal Description: Ontroesten en Coaten draagconstructie Balkon (De-rusting and Coating support construction Balcony) • Schilderwerk op hout gootconstructie (Painting on wood gutter construction- ceiling 4th floor) • Schilderwerk beton plafond (Painting concrete ceiling) • Hekwerk aluminium Achtergevel Description: Onderhoud hekwerk aluminium (Maintenance fencing aluminium) • Balkon afwerking coating (Balcony finish coating - Replace (Triflex unarmed o.g.)

Permanent onderhoud aan daktuinen

Ik zou graag de mogelijkheden bespreken voor het vaste onderhoud van 2 grote daktuinen in het centrum van Amsterdam. Ik denk dat een realistische offerte niet mogelijk is op basis van deze mail en foto's en plattegronden. De tuinen zijn ongeveer 2-3 voetbalvelden groot. Ik kan de plattegronden altijd opsturen als de vakman interesse heeft in de klus. Vanuit de VvE zou er ook een mogelijkheid zijn om aanpassingen door te voeren wat ook besproken kan worden met de vakman. Bijvoorbeeld andere beplanting of het verwijderen van een boom.

Groot onderhoud appartementen complex

Wij als VvE zijn op zoek naar een aannemer die het 6 jarig onderhoud van de gevels van onze panden wil uitvoeren. De Vve bestaat uit appartementen. Dit zijn 3 monumentale panden en eentje einde jaren '80. In het algemeen bestaat het onderhoud uit het reinigen van de gevels en schilderen van het houtwerk van voor- achterzijde van de panden. Hieronder benoemen we de specifieke onderdelen: • Gebruik van een gevelsteiger • Gevel reinigen voegen en stenen + impregneren voorzijde • Gevel reinigen, coaten en schilderen pleisterwerk achterzijde, kleine reparaties pleisterwerk • Gevellijsten reinigen en schilderen, voor- en achterzijde • Herstellen houtrot kozijnen op sommige plekken • Schilderwerk op alle kozijnen + raamwerk, begane grond tot en met vierde verdieping • Schilderwerk toegangsdeuren + kozijnen • Renovatie gootbekleding (lood slabben) boven horeca Overige vereisten: • Periode: Na de bouwvak • De te gebruiken verfkleuren zijn al vastgesteld als Rijks monument • Gebruik hoogwaardig materiaal • Ervaring met rijksmonumenten is wenselijk • Garantie (doorgaans 4-5 jaar) • Verzekering en aansprakelijkheid tijdens de uitvoering van het werk, VCA-certificering

Onderhoud bij een VvE-complex

VvE in Den Haag (3 appartementen). Wij zetten de opdracht uit vanwege een lekkage (lek detectie rapport aanvraag verkrijgbaar) + onderhoud meerjarenplan. Wij zijn op zoek naar een vakkundige die naar aanleiding van onderstaande punten een volledige offerte kan opstellen. Een bezoek of het ontvangen van foto’s is mogelijk. Zinklijst en dek lijst terras (2e etage) controleren en duurzaam herstellen (ongeveer 4 hoeknaden herstel). Afdek rookgas afvoer netjes aanbrengen tegen de gevel. Muurankers die open staan voorzien van duurzame voeg. Boeideel zijgevel voorzien van kit. De afvoerbuis van het dak moet rechtstreeks aangesloten worden op de bestaande afvoerbuis van de riolering (middelste etage) kapje op schoorsteen plaatsen. Schoonmaken en impregneren bakstenen muur achterkant.

Hang- en sluitwerk ramen en deuren van meerdere flats repareren

Bij meerdere appartementen willen we het hang- en sluitwerk laten repareren (+ eventueel onderhoud) van: - kiep/kantel ramen - klapramen - gewone deuren - schuifdeuren Onze VVE pakt dit niet op, dus zoeken we als bewoners zelf een klusbedrijf. Er volgt nog een inventarisatie van het exacte aantal klussen (bij maximaal ongeveer 60 appartementen). Zie bijgevoegde foto's voor het type ramen en deuren. U bent ook welkom om (op afspraak) in enkele appartementen het hang- en sluitwerk te inspecteren om zo tot een betere offerte te komen.

Camera inspectie van de rookgasafvoerkanalen in appartementen

Ik ben 1 van de bestuursleden van een VvE van een appartementencomplex in Amsterdam. Het complex bestaat uit 19 appartementen verdeeld over 7 woonlagen. Een aantal van onze bewoners wil de bestaande VR-ketels laten vervangen door HR-ketels. Wij hebben van een adviseur van Feenstra, die bij een aantal bewoners het onderhoud doet, begrepen dat zij pas overgaan tot het installeren van HR-ketels als de VVE een inspectierapport kan overleggen waaruit blijkt dat de rookgasafvoerkanalen geschikt zijn voor HR ketels. Hier zou in o.a. in moeten staan: 1. Of het een collectief CLV kanaal betreft, 2. Dat deze geschikt gemaakt is voor HR 3. Dat er periodieke controles plaats vinden en wanneer dat voor het laatst is gedaan 4. En of de binnenbuis gesloten is, overdruk of onderdruksysteem Wij zijn nu op zoek naar een partij die een dergelijk inspectie voor ons kan uitvoeren en vragen ons af of u/jullie zo’n partij zijn.

Vlonderonderhoud bij een VVE

Wij hebben binnen de VVE een vraag over onze vlonders/aanlegsteiger achter. Graag zouden we willen weten wat de staat is en wanneer we toe zijn aan groot onderhoud. Ook bij deze grote onderhoudsbeurt een prijsopgave wat dit zou gaan kosten. Is dit iets waar u mee kunt helpen? Het oppervlak is 40 m2.

Achterstallig groot onderhoud voor VvE

Ik zit in een VvE met 2 leden die al ruim 2,5 jaar niet tot een adequate oplossing kunnen komen voor het achterstallige Groot Onderhoud. De gemeente Schiedam heeft inmiddels een betwistbaar plan gepresenteerd met onnodige reparaties. Het betreft o.a. 1 latei (inp 140, lengte 5 meter) twee korte balken circa 1 bij 1 meter (inp 140) en 2 draagbalken van circa 5m1 - inp 200. Verder herstel van het gemetselde valscherm, waterdicht afwerken van de betonnen balkon vloer, het herstel van de kozijnen 1e en zolderverdieping alsmede de boeidelen en nog een aantal punten. Het betreft een jaren 30 woning. Het liefst deze week nog in contact met een aannemer!

Onderhoud aan een Golmar intercom

Het betreft een appartementencomplex met 20 woningen. De VvE zoekt iemand die reparaties kan verzorgen indien het Golmar intercomsysteem hapert. Het complex dateert van 2008. We beschikken nog niet over een vaste elektricien maar zouden wel graag in contact komen met een betrouwbare vaste partner.

Onderhoud aan bestrating bij appartementencomplex

Ik maak onderdeel uit van een commissie die voor een VvE een meerjaren onderhoudsbegroting opstelt. Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen voor het herbestraten van onze parkeerplaats van ongeveer 780 m². Er ligt daar klinkerbestrating met aan 1 zijde een trottoir met trottoirtegels van 30 x 30 cm. Aan de trottoirzijde is de stoepband een heel klein beetje ingezakt, voor de rest ligt het parkeerterrein nog onder profiel naar twee in de lengte lopende afwateringsgoten waarin putten van de riolering zijn geplaatst. Wij gaan uit van herbestrating met gebruik van de huidige materialen. Wij ontvangen graag uw reactie.