Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor buitenschilderwerk voor vve:

Buitenschilderwerk voor VVE

Ik zou graag buitenschilderwerk gedaan willen hebben. Het gaat om 4 verdiepingen. De kozijnen aan de voorgevel, 2 deuren aan de voorgevel, boeidelen voor en achter. 1 kozijn achtergevel. Er kan per direct gestart worden, geen haast. Als het maar voor het eind volgend jaar gebeurd.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenschilderwerk voor vve uit heel Nederland:

Buitenschilderwerk woonhuis voor VVE

Wij zijn op zoek naar een schilder voor ons huis, vanuit een VvE van drie eigenaren. Het gaat om een woonhuis met 3 woonlagen boven een poort. Ik stuur foto's mee. Het gaat om de kozijnen voorgevel. Op de 2e verdieping zit al behoorlijk rot in de kozijnen. Daarnaast gaat het om de achterzijde, inclusief de latex muurverf vanaf de 1e verdieping. We willen graag de voordeur meenemen in de poort Tot slot zijn er aan de zijkant van het huis zowel op de eerste als de tweede verdieping ramen, die wat lastiger te bereiken zijn, omdat daaronder de schuur van de buren staat. Ik kan eventueel meerdere foto's opsturen. Ik hoor graag of u wat voor ons kunt betekenen.

Buitenschilderwerk

Wij willen graag een offerte ontvangen voor de VvE voor het schilderwerk van de buitenzijde van een hoekpand. Het pand heeft 16 kozijnen met diverse afmetingen. Daarnaast moet de dakrand en de metalen balkonrand ook aangepakt worden. Graag maken wij een afspraak met de vakman zodat hij het pand goed kan beoordelen.

Buitenschilderwerk herenhuis

Wij hebben 2 weken geleden een meerjarenplan laten opstellen voor onze VVE en de deskundige heeft opgemerkt dat de voorgevel binnen nu en 2 jaar een grote schilderbeurt nodig heeft. Dit betreft onderandere de houten kozijnen. Het gaat om een herenhuis van 4 etages en wij zouden hier graag een vrijblijvende offerte voor ontvangen. Het betreft in ieder geval 9 kozijnen en wij zullen zelf voor een steiger zorgen. Met vriendelijke groet,

Buitenschilderwerk en hout herstellen

Wij willen vanuit de VvE het volgende onderhoud laten uitvoeren: - Schilderen en houtherstel van 3 balkons - Schilderen en houtherstel van 1 raamkozijn - Glas vervangen in 2 raamkozijnen Het betreft werk op de begane grond, 2e en 3e verdieping, voornamelijk aan de achterzijde van het pand (balkons). We laten de klus hier graag even door u beoordelen en inventariseren. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

6 kozijnen, ramen en een dakgoot van portiekwoningen schilderen

Namens de VvE van een portiek met 3 woonlagen en een zolderverdieping, wil ik graag een offerte aanvragen voor buitenschilderwerk. We willen aan de voorzijde van het pand graag 6 kozijnen met ramen laten schilderen en de dakgoot. We laten de klus hier graag beoordelen en ontvangen daarna uw gedetailleerde offerte. We willen het werk nog dit jaar laten verzorgen.

Onderhoudswerkzaamheden aan VVE gebouw

Graag ontvang ik een offerte voor de onderhoudswerkzaamheden voor onze VvE (6 appartementen), te weten: Kruipruimte aanbrengen vochtwering Metselwerk Achtergevel Metselwerk Voorgevel Buitenschilderwerk Kozijn en Raam Portiek Buitenschilderwerk boeiboord voorgevel Buitentrap Portiek Buitenschilderwerk boeiboord achtergevel Buitenschilderwerk boeiboord voorgevel Buitenschilderwerk Beton Achter Buitenschilderwerk Beton Plafond Achter Balkondoorvoer regenwater Vervangen Riolering vervangen

Buitenschilderwerk voor VVE laten uitvoeren

Onze kozijnen zijn recent vervangen voor alle 4 appartementen. Het zijn drie kozijnen naast elkaar. Alle aan de voorzijde van het pand. Het enig wat nu nog moet gebeuren is dat al het houtwerk aan de buitenkant geschilderd dient te worden. Alles wit schilderen. Hiervoor ontvang ik graag een offerte.

Buitenschilderwerk bij een VVE-pand

Buitenschilderwerk aan de voorzijde van een tussenwoning van 4 verdiepingen met een dakkapel en dakrand. Het betreft een VvE pand met 5 eigenaren. Er zijn geen obstakels voor het zetten van een steiger en er is geen sprake van houtrot.

Buitenschilderwerk aan appartementen

Namens de VvE van een tussenpand van vier verdiepingen en 6 meter breed wil ik een offerte aanvragen voor buitenschilderwerk aan de voor- en achterzijde. Het gaat daarbij ook om schoonmaak en voorbehandeling van de te schilderen oppervlakten, herstelwerkzaamheden aan hout en de afdichting van beglazing en daarna schilderen met verf van hoogwaardige kwaliteit. Het is mogelijk om een afspraak te maken voor het opnemen van het werk.

Schilderwerk en onderhoud aan VvE-pand

Onze VVE vereniging heeft 2 appartementen over 3 verdiepingen, wij willen hiervan graag het buitenschilderwerk aan de kozijnen en deuren laten uitvoeren. Ook willen wij de huidige dakkapel van 5 meter breed een halve meter laten verkleinen.

Partners

Partners van Casius