Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor benedenverdieping witten:

Benedenverdieping witten

Muren en plafonds zijn al wit, geschuurd, graatjes gedicht etc. We willen ze alleen helemaal opnieuw wit laten spuiten wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor benedenverdieping witten uit heel Nederland:

Plafonds nieuwbouw stucen en witten

Allereerst willen we de v-naden van onze plafonds weggewerkt zien en de totale plafonds dus gladgestuct. Het gaat om de benedenverdieping en om de eerste etage (tevens een badkmaer van 5,9 m2). Daarnaast vroegen we ons af hoe lang het wachten is voordat deze vervolgens gewit kunnen worden. Indien dit meerdere weken duurt zullen wij muren reeds verven en de vloer reeds plaatsen, wat betekent dat de vloer afgedekt zal moeten worden. We zijn benieuwd naar uw bericht! Plafond Vierkante meter: 95 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Spachtelputz spuiten

Woonkamer (geheel spachtelputz) van circa 50 m2. Ik denk dat spuiten door de spachtelputz beter is dan verven, al weten jullie dat beter. Daarnaast ben ik benieuwd naar de prijs van eventueel 3 slaapkamers, 6-10 en 15 m2, ook alleen spachtelputz. Ben ook benieuwd wat het eventueel witten van het plafond op de benedenverdieping kost. 16 juli krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis, dus vanaf ongeveer 18, 19 juli.

Renovatie van een benedenverdieping

- oude vloer (hout) verwijderen in woonkamer - in keuken en hal plavuizen verwijderen - vloerverwarming aanbrengen - nieuwe vloer: plavuizen - muren en plafonds witten/verven - kozijnen en deuren benedenverdieping schilderen Scan benedenverdieping met maatvoering is bijgesloten.

Tegelwerk herstellen na lekkage

In de douche cabine zat een lekkende thermostaatkraan waardoor het schilderwerk op de benedenverdieping beschimmeld is geraakt. De betimmering is verwijderd om de lekkage op te sporen. Door de lekkage is het tegelwerk achter de douchewand losgekomen. Ik wil graag het tegelwerk laten herstellen, dit is een stuk van 2 meter hoog en 1.5 meter breed en het plafond van 15 m2 laten witten.

Vloer met houten draagconstructie egaliseren

Wij krijgen de sleutel van ons nieuwe huis. We hebben een PVC loose lay vloer gekocht van Handyfloor, voorwaarde voor het leggen: egale ondervloer. In het nieuwe huis ligt momenteel een laminaat vloer. Als je daar overheen loopt voel je ongelijkheid. Het betreft een jaren '30 woning met een houten draagconstructie. De precieze staat weten wij 1 augustus pas, dan gaat de oude vloer eruit. Wij zouden de vloer, benedenverdieping inclusief gang en keuken, graag in de week van 8-12 augustus laten egaliseren. Er zit een klein hoogteverschil tussen de woonkamer en keuken, bij voorkeur willen we dat verschil ook wegnemen, het lijkt alsof er in de keuken een extra dikke ondervloer onder het laminaat ligt. Vragen vanaf onze kant: kan het egaliseren in 1 dag worden gedaan? Hoe lang bedraagt de droog en uithard tijd, wanneer kunnen wij onze nieuwe vloer gaan leggen? Wij willen de muren en kozijnen beneden ook witten, kunnen we dat beter voor of na het egaliseren doen? De ruimte is 11 meter lang en 4.50 meter breed. Wij zien uw aanvullende vragen en/of offerte graag tegemoet. Er is een plattegrond beschikbaar.

Nieuwbouw sausklaar stucen en airless spuiten

22 oktober krijgen wij de sleutel van onze nieuwbouwwoning. Deze woning wordt 'behangklaar' opgeleverd. Wij zouden graag de muren en plafond op de benedenverdieping glad en sausklaar gestuukt willen hebben en met airless verfspuit laten witten. Het gaat hierbij om de woonkamer, keuken en de hal incl. trapmuur. Ik wil sommige wanden later een andere kleur geven. Maar ik kan me zo voorstellen dat als ik alleen het plafond wil laten spuiten, de wanden afgeplakt moeten worden, wat ook weer extra werk is. Of is dat toch goedkoper dan de hele kamer te laten spuiten en niet te hoeven afplakken? Ik ben ook van plan het stuken als eerste te laten doen, voordat de vloer wordt gelegd en de keuken wordt geplaatst. Het enige wat dan afgeplakt zou moeten worden zijn denk ik de kozijnen? Afmeting totale wandoppervlakte in de woonkamer+keuken+hal: ongeveer 109.575 m2 Afmeting plafond begane grond: ongeveer 67.16 m2

Plafond herstellen na lekkage

Vanwege een lekkage moet er stucplaat vervangen worden die op een stalen balk gelijmd is. 4 meter lang en 40 cm breed en 10 cm hoog. Deze moet gespoten worden met een korrel. Vervolgens moet het oppervlak aangrenzend aan deze balk opnieuw gewit of gespoten worden om geen kleurverschil te krijgen. Het totaal te witten oppervlak is +/-35 vierkante meter. Het bevindt zich in het keukengedeelte dus alles moet volledig afgeplakt worden. In de benedenverdieping moet een gat van 1x1 meter, dat opengebroken is geweest vanwege een 2e lekkage, dichtgemaakt worden en glad worden gestuct. Vervolgens moet het totale oppervlak gewit of gespoten worden (+/- 15 vierkante meter). Graag een prijsopgave voor beide herstelwerkzaamheden, inclusief de materialen.

Benedenverdieping schilderen

Ik wil graag mijn benedenverdieping inclusief plafond opfrissen door het opnieuw te schilderen. Het gaat om de woonkamer, keuken en gang, ongeveer 43 m2. De muren zijn al wit maar in de loop der jaren gelig en vies geworden wil ze daarom opnieuw laten witten. Kwaliteit van de verf moet gemiddeld zijn en wil dit eventueel ook zelf kopen. Hoor graag wat de kosten zijn en hoelang dit qua tijd ongeveer in beslag neemt.

Benedenverdieping schilderen

In verband met een verbouwing die bijna klaar is, wil ik mijn volledige benedenverdieping laten witten. Het betreft ongeveer 90 m2 (grove inschatting) exclusief plafond. Het moet gebeuren in de week van 14-19 juli. Mijn voorkeur is een kort bezoek aan mijn adres om te kunnen zien wat het project inhoudt. Vervolgens een offerte en dan beslissen.

Schilder- en sauswerk in huis

Houten vloer schuren, schilderen - circa 35 m2. Woonkamer + hal witten, al het houtwerk: 3 deuren, kozijnen en wand in hal. Alleen de benedenverdieping.