Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor kasten schilderen:

Kasten schilderen

Het gaat om 2 kasten van MDF met afmetingen 50 x 5 cm en 180 cm hoog.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kasten schilderen uit heel Nederland:

Twee teak kasten opknappen/schilderen

Deze kasten willen wij graag wit laten schilderen.

Schilderen in huis

Wij zouden graag een offerte hebben voor het volgende werk: - Het opnieuw witten van de wanden en plafond van het appartement waarvan wij op 2 januari aanstaande de sleutel krijgen; - Voor twee wanden een andere kleur dan wit (elk een andere kleur; nog te bepalen). Zie in de bijlage met rode lijnen aangegeven welke wanden het betreft. Daarbij rekening houdend met: - Wij willen graag zelf voor de juiste verf zorgen (in overleg met u); - Het appartement is compleet leeg op drie of vier kasten na die zullen achterblijven; - De vloer die er nu in ligt blijft liggen en moet dus beschermd worden; - We zouden graag het werk starten op 3 januari 2018. Gegevens van het appartement: - 103m2 - foto's en plattegrond: - De wanden zijn momenteel wit gesausd op een ondergrond van glasvezel. Het plafond is meen ik stucwerk.

Woning binnen schilderen

Graag ontvang ik een offerte voor de begane grond. En apart een offerte voor de eerste verdieping. Spuiten van hout en wanden is een optie. Planning: Het gaat om de boven verdieping die voor 9 december klaar dient te zijn. Daarnaast de begane grond die voor begin januari klaar dient te zijn. De specificaties zijn: Houtwerk 1e verdieping: Openslaande deuren met kozijnen, 9 deuren met kozijnen, kozijn met erker. Wanden/Plafonds eerste verdieping: ongeveer 200 m2. Houtwerk begane grond: Openslaande deuren met kozijn, en-suite inclusief kasten en deuren, kozijn van erker, lambrisering onder erker, 6 deuren met kozijnen, 3 x hoge kozijnen, vestibule met openslaande deuren en een trap volledig naar de eerste verdieping. Wanden/ plafonds begane grond: ongeveer 230 m2. Het gaat om een standaard witte RAL kleur. Spuiten van wanden is mogelijkheid. De kwaliteit van huidige verf goed, alleen niet mooi van kleur.

Woonkamer en keuken schilderen

Ik wil graag een aantal dingen in de woning geschilderd hebben waar eerst structuurverf over zat. De muren hebben glasvezelbehang waarover geschilderd is. Wat ik wil laten schilderen: Plafond = 40m2 Muren woonkamer = 21m2 Keuken scheiding(hout) = 10m2 Keuken kasten(hout) = 10m2 Kozijnen = 6m2 1 deur Graag prijsopgave inclusief afplakken, verf en schuren en arbeid. Muren zouden we graag in een andere kleur willen deze zijn behangen met glasvezel behang en wit geschilderd. De keuken en kozijnen hoogglans wit en het plafond gewoon wit.

Kale zolder tot slaapkamer verbouwen

We hebben onlangs een vaste trap naar zolder en een dakkapel laten plaatsen. De vlizo zolder dient nu nog volledig afgewerkt te worden tot slaapkamer. Naast dat we zelf al wel ideeën hebben, staan we open voor goede ideeën om onze zolder zo praktisch mogelijk in te richten. Wat moet er onder andere gebeuren: - handige kasten Knieschotten plaatsen) onder het schuine gedeelte en onder de dakkapel, - het wegwerken van een luchtzuiveringssysteem en deze isoleren - stopcontacten aanleggen - verlichting aanbrengen (spotjes e.d.) - schilderen vaste trap naar boven en afwerken trap - stuckwerk muur naar zolder en plafond overloop - Optioneel: vloer leggen (hier heb ik ook een offerte voor aangevraagd voor zowel de 1e verdieping als zolderverdieping - optioneel: plaatsen raambekleding (gordijnen) we zouden graag een offerte bespreken en advies krijgen over de mogelijkheden van onze zolder. Wat betreft planning zoude we ergens half/eind september willen starten. We zullen maximaal 3 partijen uitnodigen voor het maken van een voorstel.

Trappenhuis schilderen en stuken

Het betreft het trappenhuis van pand op 1,2 en 3 hoog. Houtwerk en schilderwerk is in redelijke staat. De muurverf laat op sommige plekken los. Bijzonderheden: De kozijnen van de ramen naar buiten zijn van kunststof, goed schoonmaken maar niet meeschilderen. Er ligt tapijt dat moet worden afgedekt. Er moet her en der gestuct worden. Omvang: Een voordeur schilderen, redelijk eenvoudig. Drie appartementsdeuren. Twee kasten. Twee kozijnen, dagkanten en vensterbanken. Trap met 30 bewerkelijke spijltjes, een leuning 24 strekkende meter. Een meterkast. Lambrisering ca 50 m2. Latexwerk ca. 100 m2. Behandeling: Houtwerk schoonmaken. Slecht hechtende verflagen verwijderen. Het geheel schuren voor goede hechting en dekkend aflakken. Schoonmaken lambrisering, licht schuren, kleine gaten vullen, grote oneffenheden verwijderen, dekkend aflakken met watergedragen zijdeglans lak. Muren stabiel maken, oneffenheden verwijderen, her en der schuren om structuur te verwijderen. Het geheel dekkend schilderen in goede kwaliteit latex. Stucwerk: Er moet gestuct worden op sommige plekken omdat de onderlaag te onstabiel is of de pleisterlaag loskomt. Kleurstelling: Het tapijt is blauw. Kleuren muren RAL 9016. Lambrisering en houtwerk grijs, zijde glans. Leuning zwart, hoogglans. Kasten grijs of grijswit.

Houten kasten schilderen

Het betreft het schilderen van één 2-deurs linnenkast en één 2-deurs servieskast, zowel binnen-als buitenkant. De kasten kunnen wij uit elkaar halen en bij u brengen. De geschilderde delen dienen dan daarna wel gebracht te worden naar het nieuwe adres in Haarlem.

Plafonds witten

Ik wil graag 90 m2 laten witten (plafonds door de gehele woning) en wat kasten laten verplaatsen om de ruimte vrij te maken om te schilderen. En de woonkamer is het plafond 3.85 meter hoog, de woonkamer is 23.10 m2.

MDF-kasten verven

18 Mdf kastdeurtjes (50x115) schilderen en 1 bovenplank kastjes (50x900).

Verbouwing en renovatie van het appartement

Het appartement is circa 33 m2 groot. De werkzaamheden zijn als volgt: 1. Slopen van keuken, houten kasten, tegel vloer, 4.2 m2 2. Wegwerken van leidingen in keukenmuur en afwerking van muur voor schilderen, NIET schilderen 3. Installeren elektrisch boiler in keuken 4. Afwerking muur in woonkamer, beschadigd agv vocht ongeveer 30 x 30 cm 5. Vervanging radiatoren, 2x 6. Slopen tussenmuur, niet-dragend 7. Slopen klein badkamer, Toilet, douche, gootsteen, wandtegels, rekken, en afwerking muur voor schilderen,NIET schilderen 8. Vervanging leidingen in badkamer Eventueel aanvullende werkzaamheden/advies nodig. Graag ook indicatie van beschikbaarheid begin juli, overdracht van huis is 3 juli.