Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor keukendeurtjes spuiten:

Keukendeurtjes spuiten

Spuiten van keukendeurtjes. Zijn nu mdf gegrond. Het gaat om 14 deurtjes van verschillende maten.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukendeurtjes spuiten uit heel Nederland:

Keukendeurtjes laten spuiten

Ik wil keukendeurtjes waar nu folie op zit, laten spuiten: lade`s 1 x 14 bij 90 (glad oppervlak) lade`s 2 x 28 bij 90 (met reliëf) deurtjes 2 x 49 bij 58 (met reliëf) deurtjes 2 x 49 bij 14 (glad oppervlak) deurtje 1 x 59 bij 12 (glad oppervlak) deurtje 1 x 29 bij 14 (glad oppervlak) deurtje 1 x 29 bij 57 (met reliëf)

Keuken spuiten

Ik wil graag mijn keukendeurtjes laten spuiten. Ook de zijkanten van de kasten. Het zijn meer dan 10 kasten. Ik kan er een foto van sturen. Ze waren beplakt met folie, dat is er nu af. Gronden en spuiten. Op locatie werken.

Keukendeurtjes laten spuiten

Wij willen graag onze bruine keukendeurtjes laten spuiten in hoogglans wit. Het betreft 8 losse delen (4 deurtjes: 2 maal 60×52 cm en 2 maal 75 × 45 cm, 2 koelkastdeuren: 93 × 60 cm, 2 lades: 80 × 36 cm) en 5 vaste latjes. Graag offerte inclusief demonteren en monteren.

Keukenkastjes overspuiten

Ik heb zes ladefronten en drie keukendeurtjes van een IKEA keuken die ik graag een andere kleur over wil laten spuiten. Ik heb begrepen dat dit in een speciale spuitruimte gedaan moet worden dus inclusief demonteren en na het spuiten weer monteren in de keuken.

Keukendeuren spuiten

We willen graag onze keukendeurtjes laten overspuiten. Het betreft de volgende afmetingen: 2 x 60 x 124 cm, 6 x 60 x 70 cm en 4 x 30 x 70 cm. Wat zijn de kosten hiervan? Het lijken houten/MDF deurtjes.

Keukendeurtjes en ladenfronten spuiten

Van deurtjes en ladefronten wil ik graag folie verwijderen en opnieuw spuiten in nader te bepalen kleur.

Keukendeurtjes laten spuiten

Wij willen graag al onze keukendeurtjes en lade fronten opnieuw laten spuiten. Dit moet in mat crème / wit-achtige kleur. De huidige folie laat op verschillende plekken los. Betreft ongeveer 25 deurtjes en lades. Graag ontvang ik een offerte.

Keukendeurtjes opnieuw spuiten

Ik wil mijn keukenkastjes opnieuw en strak laten spuiten. De ondergrond ziet er nog goed en strak uit maar ik wil een andere kleur. Totaal is ongeveer 9 m2 oppervlakte met 1.8 centimeter dikte. De frontjes kunnen aangeleverd worden zodat ze alleen gespoten hoeven te worden. Alleen de koelkastdeur en deur van de afwasmachine vraagt iets meer werk.

Keukendeurtjes laten spuiten

Wij willen de deuren van onze keuken over laten spuiten. Het zijn 6 deurtjes met verschillende afmetingen, waaronder een apothekerskast en front van de vaatwasser. De kastjes zijn in goede staat.

Keukendeurtjes spuiten

Wij willen de deuren en lades van onze keuken over laten spuiten. Er zijn 18 laden en deurtjes met verschillende afmetingen. De binnenkant hoeft niet, wel de buitenkant, met onderplint, en alles wat zichtbaar is. De kastjes zijn in goede staat.

Partners

Partners van Casius