Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor deuren laten verven:

Deuren laten verven

Deuren laten verven
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deuren laten verven uit heel Nederland:

Deuren in huis plaatsen

Graag wil ik beneden 3 nieuwe binnendeuren. Het betreft het toilet, keukendeur en de meterkastdeur. Deuren indien mogelijk leveren, inhangen en verven. Groet,

Negental deuren plaatsen en verven

Wij gaan in april verhuizen en zijn op zoek naar een all-in service voor het plaatsen van negen nieuwe deuren in het huis. Het liefst laat ik de deuren ook verven zodat dat niet in het huis hoeft te gebeuren. Kunt u mij laten weten of jullie deze all-in service bieden en wat het extra zou zijn indien ik de deuren ook door jullie laat schilderen? De deuren zijn nog niet aangeschaft. Hooguit 1 deur zal glas hebben.

Beschadigde deur repareren

In de kunststofdeur naar het toilet zit een buts (zie bijlage). Het gaat om reparatie van de buts en het verven van de deur. Indien de verf te veel afwijkt van de andere 4 deuren in de gang, dienen deze ook meegenomen te worden.

Deuren verven

Ik wil graag 10 deuren laten verven waarvan de kleur er al 50 jaar opzit. Er zitten enkele schadeplekken op de deur.

Deuren van CanDo inhangen

Ik wil 6 nieuwe Cando deuren afhangen. De scharnieren zijn al aangeschaft. Verven niet nodig. Alles is al afgemeten dus er hoeft alleen afgehangen worden. De oude deuren voeren wij zelf af. De afmetingen zullen wij per mail doorsturen.

Binnenwerk en buitenwerk schilderen

Houtwerk van kozijnen en deuren + daklijst buiten. Houtwerk van kozijnen, deuren, muren en plafond binnen. Het gaat om een helft van een 2-onder-1 kap, jaren dertig woning van 10 meter lang en en 5,25 breed. 1e etage zijn 2 slaapkamers (1 van 4 x 7 en 1 van 3 x 3,50 en een washok in een L-vorm van 2 x 1,5 + badkamer met een plafond op van 2,35 x 1,50 en een aparte wc van 1 x 1 meter. Op zolder een grote L-vormige slaapkamer van ongeveer 5 x 5 met schuin dak en balken en 2 grote dakkapellen. Het heeft 2 lage muurtjes (hoog 1 meter x 1 en hoog 1 meter x 1,5) en 3 schuifdeuren van (2 x 1) die geverfd moeten worden. Gaat verder om totaal 10 deurposten in huis. Verder hebben we buiten nog nog een garage + daar aan vast een kleine aanbouw. Gaat om verven van de daklijst (3 x 9) garagedeur (2 x 2) en 2 zijdeuren + een buitenhoek van 2 x 1,80 meter.

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Betreft een benedenverdieping van 45 a 50 m2. Hoogte tot 2.80 meter. Werkzaamheden: Plaatsen van harmonicadeuren achterzijde woning (daarmee draagmuur vervangen door stalen constructie), verplaatsen toilet (met hierbij plaatsen nieuwe muur), plaatsen nieuwe deuren (3 stuks, waarvan tenminste 1 met blinde schuifconstructie), traprenovatie, aanleggen electriciteit en water voor keuken en vloerverwarming, gereedmaken van vloer. Houten vloer, nieuw plafond met inbouwspots, gehele verdieping stucen en verven. Houten vloer en keuken zullen door externe partij worden gelegd en geplaatst.

Verfklussen in de woning

Aantal verfklussen in huis, inclusief voorwerk en materialen in overleg. Werkzaamheden zijn: 1. Verven keuken, muren, plafond en houtwerk (2.4 x 2.60 meter); 2. Verven halletje, muren, 5 deuren (enkelzijdig) en houtwerk (1.60 x 1.60 meter); 3. Het verplaatsen van een lege kledingkast (binnen 1 kamer).

Hout in bovenlichten plaatsen en drempels verven

We hebben 3 deuren in de gang boven. 1 deur is al gedaan, 2 moeten nog afgemaakt worden. Het glas moet dichtgemaakt worden met hout en in de zelfde kleur geverfd worden als het andere houtwerk. En 2 drempels moeten nog geverfd worden. Een klein beetje houtvuller is nodig. Verder: 1 deur sluit iets te moeilijk (n verband met nieuwe tochtstrips), dat willen we graag laten verhelpen. Uitdaging: We weten niet welke kleur wit het was/is (proberen we nog te achterhalen). Wel dat het wit glans was, op basis van oplosmiddelen. Als een en ander goed loopt zijn er nog een aantal klusjes te doen.

Schilderen, witten en behangen

Het betreft een 3 kamer woning van 80m2 meter, waar de muur en plafonds, keuken, badkamer en toilet gewit moeten worden. 80 banen behang van de muur halen en 80 banen behang er weer op zetten. En 8 deuren en deurposten laten verven. Ik hoor graag van u wat de kosten daar van zijn zou u de offerte naar mij kunnen mailen.

Partners

Partners van Casius